Η Coinbase ανακοινώνει το cbETH Wrapped Ethereum Staking Token

Καθώς ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων προετοιμάζεται για τη συγχώνευση του Ethereum τον επόμενο μήνα, το δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase ανακοίνωσε την Τετάρτη την κυκλοφορία του cbETH, του νέου του wrapped και στοιχηματισμένου token Ethereum ERC-20.

“Το Coinbase Wrapped Staked ETH (cbETH) είναι ένα token βοηθητικού προγράμματος που αντιπροσωπεύει το ETH2, το οποίο είναι ETH που στοιχηματίζεται μέσω του Coinbase”, ανέφερε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι “το cbETH μπορεί να πωληθεί ή να σταλεί εκτός πλατφόρμας, ενώ το ETH2 θα παραμείνει κλειδωμένο μέχρι μία μελλοντική αναβάθμιση πρωτοκόλλου.”

Το στοίχημα είναι η δέσμευση ενός περιουσιακού στοιχείου σε ένα δίκτυο για να το βοηθήσει να επικυρώσει τις συναλλαγές, συνήθως για χρηματική απόδοση ή ανταμοιβές.

Ένα wrapped token είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που επιτρέπει τη μετακίνηση της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου από το ένα blockchain στο άλλο. Για παράδειγμα, το Wrapped Bitcoin (WBTC) επιτρέπει τη χρήση του Bitcoin στο blockchain Ethereum. Παραδοσιακά, τα wrapped tokens υποστηρίζονται από το υποκείμενο περιουσιακό τους στοιχείο και ακολουθούν την τιμή του αρχικού περιουσιακού στοιχείου—που σημαίνει ότι η τιμή του Wrapped Bitcoin πρέπει να ακολουθεί την τιμή του Bitcoin.

Στο νήμα του Twitter, η Coinbase είπε ότι η τιμή του cbETH δεν προορίζεται να παρακολουθεί την τιμή του Ethereum, αλλά αντιπροσωπεύει το staked ETH συν όλο το δεδουλευμένο στοίχημα από τις 16 Ιουνίου 2022, όταν η Coinbase αρχικοποίησε το ποσοστό μετατροπής και το υπόλοιπο του cbETH.

Σε ένα άρθρο του κέντρου βοήθειας, η Coinbase λέει ότι οι πελάτες που στοιχηματίζουν ETH στο χρηματιστήριο θα λάβουν το token βοηθητικού προγράμματος cbETH ERC20. Η Coinbase λέει ότι το νέο token είναι μια μεταβλητή αναπαράσταση του staked ETH.

Η Coinbase είπε ότι οι κάτοχοι staked ETH ή ETH2 μπορούν να “τυλίξουν” το ETH2 τους και να λάβουν cbETH μέσω του ιστότοπου της Coinbase, προσθέτοντας ότι η λειτουργία αναδίπλωσης θα “διατίθεται στους κατάλληλους χρήστες σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας”.

Η εταιρεία ολοκλήρωσε το νήμα της στο Twitter λέγοντας ότι όταν αυτό το περιουσιακό στοιχείο εφοδιαστεί επαρκώς, η διαπραγμάτευση του ζεύγους cbETH-USD θα ξεκινήσει σε φάσεις με περιορισμένη υποστήριξη για το cbETH σε ορισμένες δικαιοδοσίες.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jason Nelson

Article: https://decrypt.co/108180/coinbase-announces-cbeth-wrapped-ethereum-staking-token

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)