3 λόγοι για τους οποίους το Chiliz αυξήθηκε κατά 35% αυτήν την εβδομάδα — Και πού θα πάει η τιμή της CHZ στη συνέχεια;

Ένας συνδυασμός θεμελιωδών, on-chain και τεχνικών καταλυτών έχει οδηγήσει την τιμή της CHZ στα καλύτερα επίπεδά της από τον Απρίλιο του 2022. Τι ακολουθεί;

Η τιμή του Chiliz (CHZ) έχει αυξηθεί κατά περίπου 35% από την εβδομάδα έως την ημερομηνία (WTD) για να φτάσει τα 0,26 $ ανά token στις 24 Αυγούστου. Με αυτόν τον τρόπο, το token ξεπέρασε τις επιδόσεις του Bitcoin (BTC) και του Ether (ETH), τα οποία ταλαντεύονται μεταξύ κερδών και ζημιών την ίδια περίοδο.

 

Εδώ είναι οι βασικοί καταλύτες που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από το αποσχιστήριο ράλι του Chiliz.

CHZ 2.0

Στις 22 Αυγούστου, ο ιδρυτής της Chiliz, Alexandre Dreyfus, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να σταματήσει να χρησιμοποιεί το blockchain Ethereum για να κυκλοφορήσει τα ανταλλάξιμα και μη ανταλλάξιμα token του και να το αντικαταστήσει με τη δική του εγγενή αλυσίδα, CHZ 2.0.

«Δεν χρειάζεται να βασιζόμαστε για πάντα μόνο σε ERC20 ή ERC721 ισοδύναμο», είπε ο Dreyfus, προσθέτοντας:

“Στην @chiliz πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουμε κάποια καινοτομία πάνω από τις ανταλλάξιμες μορφές token. Καθώς συνεργαζόμαστε με 100+ από τις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο, είναι πιο εύκολο να αναπτυχθεί και να κλιμακωθεί.”

Η ανακοίνωση συνέπεσε με την CHZ που σημείωσε άνοδο 19% εντός της ημέρας στις 22 Αυγούστου, συνοδευόμενη από άνοδο του όγκου συναλλαγών. Από τεχνική άποψη, η κίνηση έδειξε την πεποίθηση των εμπόρων στην ανακοίνωση της CHZ 2.0.

 

Η επιστροφή των Chiliz whales

Η έκρηξη των τιμών της CHZ αυτή την εβδομάδα συνέπεσε περαιτέρω με την άνοδο των δραστηριοτήτων whales.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συναλλαγών CHZ των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 100.000 δολάρια έφτασε τις 105 στις 23 Αυγούστου, ο υψηλότερος από τις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Santiment. Επιπλέον, η τιμή της CHZ αυξήθηκε σχεδόν κατά 12,5% την ίδια ημέρα.

 

Η παράλληλη άνοδος της δραστηριότητας, του όγκου και της τιμής των whales της CHZ υποδηλώνει ότι οι περισσότεροι πλούσιοι επενδυτές αγόρασαν το token μετά την ανακοίνωση της CHZ 2.0.

Τεχνικό ξεσπάσματα σε εξέλιξη

Το συνεχιζόμενο ράλι τιμών της Chiliz έρχεται ως μέρος μιας κίνησης τεχνικού ξεσπάσματος που ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου.

Στο ημερήσιο διάγραμμα, η CHZ ξέσπασε από την επικρατούσα ρύθμιση του κυπέλλου και της λαβής στις 14 Αυγούστου αφού έκλεισε πάνω από το εύρος του λαιμού του μοτίβου (την κόκκινη γραμμή), όπως φαίνεται παρακάτω. Ένα μοτίβο κύπελου και λαβής θεωρείται μια ανοδική ρύθμιση αντιστροφής από τους παραδοσιακούς αναλυτές γραφημάτων.

 

Η τεχνική ρύθμιση, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της CHZ 2.0, θα μπορούσε να έχει επηρεάσει τους εμπόρους να παραμείνουν ανοδικοί στην CHZ. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι το token θα συνέχιζε το ράλι μέχρι να φτάσει στο κύπελλο και να καλύψει τον στόχο κέρδους του μοτίβου στα 0,32 $ περίπου, αυξημένο κατά 35% ακόμη από την τιμή του Αυγούστου.

Ο στόχος καθορίζεται μετρώντας το μέγιστο ύψος της κούπας και της λαβής και προσθέτοντας το αποτέλεσμα στη λαιμόκοψη. Με άλλα λόγια, η τιμή της CHZ θα μπορούσε να την φτάσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεδομένης της τρέχουσας ανοδικής δυναμικής της.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: YASHU GOLA

Article: https://cointelegraph.com/news/3-reasons-why-chiliz-is-up-35-this-week-where-is-chz-price-heading-next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)