Τα μηνιαία δεδομένα επιλογών Ethereum υποδηλώνουν ότι τα 2.000 $ θα παραμείνουν άπιαστος στόχος

1,27 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιλογές ETH λήγουν στις 26 Αυγούστου και τα δεδομένα σηματοδοτούν ότι η τιμή είναι πιθανό να παραμείνει καρφιτσωμένη κάτω από τα 2.000 δολάρια μέχρι τη συγχώνευση.

Από τότε που δεν κατάφερε να κλείσει πάνω από το όριο των 2.000 $, η τιμή του Ether (ETH) αντιμετώπισε μια απότομη διόρθωση 16,8%, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει πλεονέκτημα στις αρκούδες στη μηνιαία λήξη των επιλογών 1,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αυγούστου.

 

Επί του παρόντος, υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την επερχόμενη αλλαγή του δικτύου σε ένα δίκτυο συναίνεσης απόδειξης συμμετοχής (PoS) και αναλυτές όπως το @DWhitmanBTC, πιστεύουν ότι τα πιθανά οφέλη του PoS δεν υπερβαίνουν την απουσία ανώτατου ορίου προσφοράς και τις πολλαπλές αλλαγές στη νομισματική πολιτική με την πάροδο του χρόνου .

Ανεξάρτητα από τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο, η τιμή του Ether επηρεάστηκε θετικά από την προσωρινή ανακοίνωση ημερομηνίας μετεγκατάστασης συγχώνευσης από μια κλήση προγραμματιστών του Ethereum στις 14 Ιουλίου. Ο Influencer και τεχνικός αναλυτής Crypto Rover είπε ότι ο Ether θα «πέσει τόσο σκληρά την ημέρα της συγχώνευσης», ως αποτέλεσμα των εμπόρων να ξετυλίξουν τις θέσεις τους.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι οι αγοραστές μοχλευμένου Ether δεν περίμεναν την απότομη διόρθωση στις 18 Αυγούστου και τα δεδομένα από την Coinglass δείχνουν ότι η κίνηση ρευστοποίησε 208 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματιστήρια παραγώγων.

Οι Bears έβαλαν τα στοιχήματά τους κάτω από $1.600

Το ανοιχτό ενδιαφέρον για τη μηνιαία λήξη των επιλογών του Ιουλίου του Ether είναι 1,27 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά το πραγματικό ποσοστό θα είναι χαμηλότερο, καθώς οι bears ήταν υπερβολικά αισιόδοξοι αφού το ETH διαπραγματεύτηκε κάτω από 1.600 δολάρια μεταξύ 20 Αυγούστου και 22 Αυγούστου. των επιλογών πώλησης (πώλησης) για τις 26 Αυγούστου έχουν τοποθετηθεί πάνω από αυτό το επίπεδο τιμής.

 

Η αναλογία call-to-put 1,18 δείχνει την κυριαρχία του ανοιχτού επιτοκίου κλήσης (αγοράς) 685 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι των επιλογών διάθεσης (πώλησης) 585 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, καθώς ο Ether βρίσκεται κοντά στα $1.650, τα περισσότερα από αυτά τα πτωτικά στοιχήματα θα γίνουν άχρηστα.

Εάν η τιμή του Ether παραμείνει πάνω από τα 1.600 $ στις 8:00 π.μ. UTC στις 26 Αυγούστου, θα είναι διαθέσιμες μόνο επιλογές διάθεσης (πώλησης) 95 εκατομμυρίων $. Αυτή η διαφορά συμβαίνει επειδή το δικαίωμα πώλησης Ether στα 1.600 $ ή χαμηλότερα είναι άχρηστο εάν ο Ether διαπραγματεύεται πάνω από αυτό το επίπεδο κατά τη λήξη.

Οι bulls κυριαρχούν πλήρως στη λήξη Αυγούστου

Παρακάτω είναι τα τρία πιο πιθανά σενάρια με βάση την τρέχουσα δράση των τιμών. Ο αριθμός των συμβάσεων δικαιωμάτων προαίρεσης που διατίθενται στις 26 Αυγούστου για μέσα call (bull) και put (bear) ποικίλλει, ανάλογα με την τιμή λήξης. Η ανισορροπία που ευνοεί κάθε πλευρά συνιστά το θεωρητικό κέρδος:

  • Μεταξύ 1.500 $ και 1.600 $: 108.200 κλήσεις έναντι 103.900 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ισορροπεί μεταξύ bulls και bears.
  • Μεταξύ 1.600 $ και 1.700 $: 45.900 κλήσεις έναντι 90.000 θέσεων. Το καθαρό αποτέλεσμα ευνοεί τα μέσα κλήσης (bull) κατά 150 εκατομμύρια δολάρια.
  • Μεταξύ 1.700 $ και 1.800 $: 192.700 κλήσεις έναντι 26.000 θέσεων. Το πλεονέκτημα των bulls αυξάνεται στα 290 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η ακατέργαστη εκτίμηση λαμβάνει υπόψη τα δικαιώματα πώλησης που χρησιμοποιούνται σε πτωτικά στοιχήματα και τα δικαιώματα αγοράς αποκλειστικά σε συναλλαγές ουδέτερου προς ανοδικό. Ακόμα κι έτσι, αυτή η υπεραπλούστευση αγνοεί πιο σύνθετες επενδυτικές στρατηγικές.

Για παράδειγμα, ένας έμπορος θα μπορούσε να έχει πουλήσει ένα δικαίωμα πώλησης, κερδίζοντας ουσιαστικά θετική έκθεση στον Ether πάνω από μια συγκεκριμένη τιμή, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να εκτιμηθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Οι bears θα μπορούσαν να αποφύγουν μια απώλεια 150 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι bulls Ether πρέπει να διατηρήσουν την τιμή πάνω από 1.600 $ στις 26 Αυγούστου για να εξασφαλίσουν κέρδος 150 εκατομμυρίων $. Από την άλλη πλευρά, το σενάριο της καλύτερης περίπτωσης των bears απαιτεί μια ώθηση κάτω από τα $1.600 για να εξισορροπηθεί η ζυγαριά και να χαρακτηριστεί ισοπαλία.

Λαμβάνοντας υπόψη τις βάναυσες θέσεις μόχλευσης 270 εκατομμυρίων δολαρίων που ρευστοποιήθηκαν στις 18 και 19 Αυγούστου, οι bulls θα πρέπει να έχουν λιγότερα περιθώρια για να πιέσουν την τιμή του ETH υψηλότερη. Με αυτά τα λόγια, οι bulls είναι απίθανο να έχουν τα μέσα για να οδηγήσουν το ETH πάνω από τα 1.700 $ πριν από τη λήξη των μηνιαίων επιλογών Αυγούστου.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: MARCEL PECHMAN

Article: https://cointelegraph.com/news/monthly-ethereum-options-data-suggests-2k-will-remain-an-elusive-target

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)