Τι συνέτριψε το ράλι ανακούφισης κρυπτονομισμάτων; | Μάθετε τώρα στο The Market Report

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του «The Market Report», οι ειδικοί της Cointelegraph συζητούν ποιοι παράγοντες οδηγούν στην κατάρρευση του ράλι της bear market.
Στην εκπομπή «The Market Report» αυτής της εβδομάδας, οι ειδικοί της Cointelegraph συζητούν ορισμένους από τους κύριους παράγοντες που συνέβαλαν στην κατάρρευση αυτού του ράλι της bear market.

Για να ξεκινήσουμε τα πράγματα, αναλύσαμε τα τελευταία νέα στις αγορές αυτή την εβδομάδα

Το Bitcoin (BTC) θα χάσει 21.000 $ παρά την έξοδο από τη συνθηκολόγηση των miners; Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε στο Bitcoin αυτή την εβδομάδα. Οι miners είναι μια αχτίδα ελπίδας σε ένα άγονο τοπίο Bitcoin αυτή την εβδομάδα ενόψει μιας σημαντικής εκδήλωσης της Federal Reserve στο Jackson Hole. Αφού έπεσε κάτω από τα $21.000 το Σαββατοκύριακο, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ενοποιείται περίπου 10% χαμηλότερα από ό,τι πριν από μια εβδομάδα και ο φόβος στις αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ξεκάθαρα ορατός. Καθώς ο Αύγουστος πλησιάζει στο τέλος, τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος όσον αφορά τον πληθωρισμό, τη μεταβλητότητα των τιμών και άλλους μακροοικονομικούς παράγοντες;

Τα δεδομένα δείχνουν ότι το Bitcoin και τα altcoins κινδυνεύουν με πτώση 20% σε νέες ετήσιες πτώσεις. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων μειώθηκε στην υποστήριξη του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων και η ασθενής ζήτηση για stablecoin και το, σε μεγάλο βαθμό απών, επιτόκιο χρηματοδότησης αντικατοπτρίζουν το αρνητικό συναίσθημα των εμπόρων. Θα μετατοπιστεί το συναίσθημα των επενδυτών κρυπτονομισμάτων προς πιο πτωτικό; Βρισκόμαστε στο δρόμο για να δοκιμάσουμε ξανά τις ετήσιες πτώσεις;

Τα κρυπτονομίσματα αντιδρούν στο Jackson Hole, στα σχέδια αύξησης των επιτοκίων της Fed και στην αποδυνάμωση του ράλι της bear market. Η δράση των τιμών σε Bitcoin, altcoins και μετοχές αντανακλά την ανησυχία των επενδυτών σχετικά με τα σχέδια αύξησης των επιτοκίων της Fed, την αποδυνάμωση του ράλι της bear market και το οικονομικό συμπόσιο Jackson Hole αυτής της εβδομάδας. Ο φόβος για μελλοντικές αυξήσεις επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ προκαλεί νευρικότητα στους επενδυτές; Αυτή η μακροοικονομική αβεβαιότητα κρατά τους θεσμικούς επενδυτές μακριά από τις αγορές κρυπτονομισμάτων;

Οι Bitcoin whales επιτίθενται σε πωλητές στα 22,3 χιλιάδες δολάρια καθώς το ευρώ πέφτει κάτω από την ισοτιμία του USD. Το Bitcoin αγωνίζεται να επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα παρά τη γεωπολιτική αβεβαιότητα που πλήττει την ευρωζώνη. Τα χαμηλά του Σαββατοκύριακου ωστόσο διατήρησαν τις πτώσεις από τον Ιούλιο. Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι το ράλι της bear market θα μπορούσε να κάνει μια επιστροφή; Τι συμβαίνει εάν το Bitcoin κινηθεί πάνω από τον κρίσιμο κινητό μέσο όρο των 200 εβδομάδων (WMA);

Ακολουθεί ένα νέο τμήμα που ονομάζεται “Γρήγορες συμβουλές κρυπτονομισμάτων”, το οποίο στοχεύει να δώσει στους νεοεισερχόμενους στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων γρήγορες και εύκολες συμβουλές για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία τους. Συμβουλή αυτής της εβδομάδας: Να είστε προσεκτικοί με τις ανταλλαγές.

Ο ειδικός της αγοράς Marcel Pechman στη συνέχεια εξετάζει προσεκτικά τις αγορές Bitcoin και Ether (ETH). Οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς είναι ανοδικές ή πτωτικές; Ποιες είναι οι προοπτικές για τους επόμενους μήνες; Ο Pechman είναι εδώ για να το διαλύσει. Οι ειδικοί εξετάζουν επίσης ορισμένα νέα της αγοράς για να σας ενημερώσουν για τα πιο πρόσφατα σχετικά με τα δύο κορυφαία κρυπτονομίσματα.

Τέλος, έχουμε πληροφορίες από το Cointelegraph Markets Pro, μια πλατφόρμα για εμπόρους κρυπτονομισμάτων που θέλουν να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από την αγορά. Οι αναλυτές χρησιμοποιούν το Cointelegraph Markets Pro για να εντοπίσουν δύο altcoins που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα: το DEXE της DeXe και το DIGG της DIGG.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: COINTELEGRAPH

Article: https://cointelegraph.com/news/what-crashed-the-crypto-relief-rally-find-out-now-on-the-market-report

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)