Η Binance ξεκινά τη διαπραγμάτευση Bitcoin με μηδενική χρέωση

Συνάδελφοι Binancians,

Για να γιορτάσει την πέμπτη επέτειο της Binance, η Binance θα εισαγάγει τις συναλλαγές με μηδενική χρέωση για τα ζεύγη διαπραγμάτευσης BTC spot στις 2022-07-08 14:00 (UTC). Οι συναλλαγές με μηδενική προμήθεια θα καλύπτουν τα ακόλουθα 13 ζεύγη συναλλαγών spot: BTC/AUD, BTC/BIDR, BTC/BRL, BTC/BUSD, BTC/EUR, BTC/GBP, BTC/RUB, BTC/TRY, BTC/TUSD, BTC/UAH, BTC/USDC, BTC/USDP και BTC/USDT.

Περίοδος ισχύος: 2022-07-08 14:00 (UTC) μέχρι νεωτέρας

  • Όλοι οι χρήστες θα απολαμβάνουν μηδενικές χρεώσεις κατασκευαστή και παραλήπτη και για τα 13 ζεύγη διαπραγμάτευσης σημείων BTC.
  • Τα 13 ζεύγη διαπραγμάτευσης BTC spot θα εξαιρεθούν από εκπτώσεις τελών BNB, εκπτώσεις τελών ή οποιαδήποτε άλλη μορφή προσαρμογών τελών ή προωθήσεων τελών.

Σημείωση:

  • Η Binance διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συναλλαγές που θεωρούνται ότι αποτελούν συναλλαγές ξεπλύματος χρημάτων ή παράνομα μαζικούς καταχωρισμένους λογαριασμούς, καθώς και συναλλαγές που εμφανίζουν χαρακτηριστικά αυτοσυναλλαγών ή χειραγώγησης αγοράς.
  • Όλος ο όγκος συναλλαγών και οι μετρήσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα μετριούνται από την Binance κατά την αποκλειστική και απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
  • Ο υπολογισμός της αμοιβής κατασκευαστή και των εκπτώσεων τελών ανάληψης θα συνεχιστεί στο τέλος αυτού του προγράμματος, με την επιφύλαξη περαιτέρω ενημερώσεων.

Σας προσκαλούμε εγκάρδια να συμμετάσχετε στον εορτασμό της πέμπτης επετείου μας!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Binance Team

06-07-2022

Συναλλαγές εν κινήσει με την εφαρμογή κρυπτογράφησης της Binance (iOS/Android)

Βρείτε μας στο

Telegram: https://t.me/binanceexchange

Twitter: https://twitter.com/binance

Facebook: https://www.facebook.com/binance

Instagram: https://www.instagram.com/binance

Σημείωση: Αυτή η ανακοίνωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 2022-07-08 για να παρέχει ενημερώσεις σχετικά με τη δραστηριότητα, όπου ο όγκος συναλλαγών στα 13 ζεύγη spot συναλλαγών Bitcoin θα εξαιρεθεί από τους υπολογισμούς όγκου προς το πρόγραμμα VIP και το πρόγραμμα Spot Liquidity Providers.
Η Binance διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την παρούσα ανακοίνωση ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Binance

Article: https://www.binance.com/en/support/announcement/10435147c55d4a40b64fcbf43cb46329

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)