Η τιμή του Cardano κινδυνεύει με πτώση 50%, αλλά η ευφορία της αναβάθμισης Vasil θα μπορούσε να είναι το όφελος

Η ADA δεν φαίνεται πολύ καλή εν μέσω των πρόσφατων καταιγίδων που έχουν σαρώσει τις αγορές κρυπτονομισμάτων. Το περιουσιακό στοιχείο συγκέντρωνε κέρδη τις τελευταίες εβδομάδες και υπονόμευε αβίαστα βασικές αντιστάσεις. Ωστόσο, οι πρόσφατα σχεδιασμένες ταραχώδεις διορθώσεις έχουν ρίξει την ADA πολύ κάτω από τη σημαντική υποστήριξή της.

Η ADA βυθίζεται στα 0,44$—τη χαμηλότερη τιμή του τον Αύγουστο

Με μια 24ωρη πτώση 13%, η Cardano είναι ένα από τα υψηλότερα χαμένα περιουσιακά στοιχεία στην τρέχουσα φάση διόρθωσης. Μεταξύ των 10 κορυφαίων περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων ανά κεφαλαιοποίηση, η ADA είναι η δεύτερη σε σημαντικότερες απώλειες τις τελευταίες 24 ώρες—μόνο κάτω από το Dogecoin (DOGE) με μείωση 14%.

 

Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 0,44 $, το Cardano έχει πέσει κάτω από δύο κύριες ζώνες υποστήριξης με μία πτώση—0,55 $ και 0,50 $. Η ADA έφτασε στο ανώτατο όριο των 0,59 $ στις 14 Αυγούστου, την υψηλότερη τιμή που έχει δει από τις 11 Ιουνίου. Ωστόσο, σε μόλις πέντε ημέρες, το περιουσιακό στοιχείο σημείωσε πτώση 20% από αυτήν την αξία στην τρέχουσα τιμή των 0,44 $. Αυτή είναι η χαμηλότερη τιμή της ADA τον Αύγουστο.

Καθώς η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου επηρεάζει εν μέρει την αποτίμησή του, αυτή η εκπληκτική πτώση στην αξία της ADA έχει προκαλέσει πτώση του περιουσιακού στοιχείου κατά δύο θέσεις από την 6η πιο εξέχουσα θέση του σε κρυτονομίσματα. Ο Cardano είναι πλέον 8ος, καθώς το (XRP) και η Binance USD (BUSD) έχουν γυρίσει με επιτυχία το νόμισμα. Η ADA έχει τώρα κεφαλαιοποίηση 15,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων—μια ανησυχητική πτώση από την αποτίμηση των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 14 Αυγούστου.

Ο προγραμματιστής επισημαίνει πρόβλημα με το δοκιμαστικό δίκτυο ADA

Αυτή η αβυσσαλέα απόδοση από την Cardano ακολουθεί διαδοχικές εβδομάδες ευοίωνων κινήσεων τιμών. Αφού κατέκτησε και τα δύο επίπεδα αντίστασης στα $0,50 και στα $0,55 σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, η ADA προσπαθούσε να δοκιμάσει τη ζώνη των $0,60, χρησιμοποιώντας 0,55 $ ως υποστήριξη.

Με την τρέχουσα πτώση των τιμών, η ADA μπορεί να χρειαστεί μια πιο θετική προοπτική από τις υπόλοιπες αγορές για να επιστρέψει στα πρόσφατα υψηλά. Η ημερομηνία του Vasil Hard Fork παραμένει άγνωστη. Παρά ταύτα, όπως και το The Merge, αυτή η αναβάθμιση θα μπορούσε να βοηθήσει στη δράση τιμών της ADA, καθώς η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτήν κερδίζει έλξη.

Την Πέμπτη, ένας προγραμματιστής ADA Adam Dean τόνισε ένα πρόβλημα με το δοκιμαστικό δίκτυο ADA. Σημείωσε ότι το ζήτημα οφειλόταν σε σφάλμα στο Cardano Node 1.35.2. Αυτό είναι πιθανό να έχει προκαλέσει ένα κύμα πανικού στην κοινότητα Cardano.

Παρόλα αυτά, ένα πρόσφατο διάγραμμα Santiment έδειξε ύψος 4 μηνών στα σταθμισμένα συναισθήματα της ADA. Δεδομένου ότι το γράφημα προηγείται της τρέχουσας πτώσης τιμής, δείχνει μια αυξανόμενη θετική προοπτική για το περιουσιακό στοιχείο.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/cardano-price-risks-50-drop-but-the-vasil-upgrade-euphoria-could-be-its-boon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)