Το Crypto.com λαμβάνει Έγκριση Εγγραφής ως Επιχείρηση Cryptoasset από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (FCA)

Λονδίνο, 17 Αυγούστου 2022 – Η Crypto.com, η ταχύτερη αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε ρυθμιστική έγκριση από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) στο Ηνωμένο Βασίλειο (Ηνωμένο Βασίλειο) ως επιχείρηση κρυπτονομισμάτων. Αυτή η εγγραφή θα επιτρέψει στο Crypto.com να προσφέρει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για το Crypto.com, με το Ηνωμένο Βασίλειο να αντιπροσωπεύει μια στρατηγικής σημασίας αγορά για εμάς και σε μια εποχή που η κυβέρνηση προωθεί την ατζέντα της να καταστήσει τη Βρετανία παγκόσμιο κόμβο για τεχνολογία και επενδύσεις κρυπτονομισμάτων». δήλωσε ο Kris Marszalek, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com. «Είμαστε αφοσιωμένοι στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την πλατφόρμα και την παρουσία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο επεκτείνοντας την προσφορά μας στους πελάτες, ενώ συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με ρυθμιστικές αρχές».

Τον Μάρτιο, το Crypto.com ανακοίνωσε αρκετές προσλήψεις ανώτερων υπαλλήλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένου του διορισμού Γενικού Διευθυντή του Ηνωμένου Βασιλείου και Global Head of Sustainability and ESG. Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρείται ως μια αγορά υψηλών δυνατοτήτων για κρυπτονομίσματα, μετά από αύξηση 650% στην υιοθέτηση από το 2018 έως το 2021, σύμφωνα με έρευνα της BanklessTimes.

Το Crypto.com συνεχίζει να αναπτύσσεται ενεργά και να επεκτείνει το οικοσύστημά του, με περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η σημερινή ανακοίνωση συνεχίζει τη δυναμική της ρυθμιστικής άδειας του Crypto.com, αφού πρόσφατα έλαβε την κατ’ αρχήν έγκριση για άδεια σημαντικού ιδρύματος πληρωμών από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης, προσωρινή έγκριση της άδειας εικονικών περιουσιακών στοιχείων από τη Ρυθμιστική Αρχή Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων του Ντουμπάι, Νόμο για Ηλεκτρονικές Χρηματοοικονομικές Συναλλαγές και Εγγραφή παρόχου υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων στη Νότια Κορέα, εγγραφή στην Ιταλία από τον Organismo Agenti e Mediatori (OAM), εγγραφή στην Ελλάδα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, εγγραφή στην Κύπρο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ρυθμιστική έγκριση από τη Νομισματική Αρχή των Νήσων Κέιμαν , και μια δέσμευση προεγγραφής στη Διοίκηση Κεφαλαιαγοράς του Οντάριο στον Καναδά.

Σχετικά με το Crypto.com

Το Crypto.com, που ιδρύθηκε το 2016, εξυπηρετεί περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Το όραμά μας είναι απλό: Κρυπτονόμισμα σε Κάθε Πορτοφόλι™. Χτισμένο σε βάση ασφάλειας, ιδιωτικότητας και συμμόρφωσης, το Crypto.com δεσμεύεται να επιταχύνει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων μέσω καινοτομίας και να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά κατασκευαστών, δημιουργών και επιχειρηματιών να αναπτύξουν ένα δικαιότερο και πιο δίκαιο ψηφιακό οικοσύστημα.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Crypto

Article: https://crypto.com/company-news/crypto-com-receives-registration-approval-as-cryptoasset-business-from-uk-financial-conduct-authority-fca?utm_source=snapshot&utm_medium=email&utm_campaign=aug19_news_uk_Snapshot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)