Το BTC που αποκτά δύναμη από τα altcoins μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε $$$ με αυτόν τον τρόπο

Το Bitcoin δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την ανοδική πορεία της ευρύτερης αγοράς αυτή τη φορά. Ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει την υποστήριξη στο επίπεδο των $24.000. Προφανώς, η αγορά μετατοπίζει το ενδιαφέρον της από τα altcoins.

Η σεζόν Bitcoin έρχεται;

Η προηγούμενη πρόβλεψη για τη σεζόν altcoin αναμενόταν προς το τέλος του τρίτου τριμήνου. Αλλά από το μπλε, οι δύο τελευταίες εβδομάδες ώθησαν κάθε altcoin να φτάσει σε νέα ύψη. Κατά συνέπεια, η αγορά κρυπτονομισμάτων γνώρισε την εποχή των altcoin αυτόν τον μήνα.

Λοιπόν, η αγορά λέγεται ότι βρίσκεται στην εποχή των altcoin όταν τουλάχιστον το 85% των κορυφαίων 50 κρυπτονομισμάτων αποδίδουν καλύτερα από το Bitcoin τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Με επικεφαλής τους Celsius και Ethereum Classic, τα altcoin απέκτησαν κυριαρχία έναντι του βασιλικού νομίσματος.

Όμως, όπως φαίνεται στο γράφημα, τις τελευταίες πέντε ημέρες, η κυριαρχία τους έχει πέσει το ίδιο γρήγορα όσο αυξήθηκε.

 

Επιπλέον, οι συνθήκες της παγκόσμιας αγοράς βελτιώνονται επίσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο δείκτης τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ), υποχώρησε από τα ύψη του 9,1% τον Ιούνιο στο 8,5% τον Ιούλιο.

Η πτώση της τιμής της βενζίνης είναι ένας από τους κινητήριους παράγοντες. Και, ο ΔΤΚ αυτόν τον μήνα αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω.

 

Εάν συμβεί αυτό, ο NASDAQ και ο δείκτης S&P 500 θα ανακάμψουν και, σύμφωνα με αυτούς, θα ανακάμψει και το Bitcoin.

Την ώρα του τύπου, ο επόμενος κρίσιμος στόχος για το BTC ήταν 25,8 χιλιάδες $, το οποίο εάν ανακτηθεί θα αποτρέψει την πτώση των τιμών. Και, το πιο κρίσιμο επίπεδο για ένα ράλι είναι 30.000 $.

Αυτό συμβαίνει επειδή και στα δύο αυτά επίπεδα τιμών βρίσκονται δύο από τους πιο κρίσιμους δείκτες ενεργοποίησης της αγοράς – το επίπεδο Fibonacci 23,6% και το επίπεδο Fibonacci 38,2%.

Το πρώτο είναι απαραίτητο για τη δημιουργία υποστήριξης. Και, το τελευταίο είναι σημαντικό για να σηματοδοτήσει μια συγκέντρωση.

 

Πιθανώς, η αγοραία αξία του Bitcoin ανακάμπτει από το χαμηλό επίπεδο 2 ετών, το οποίο έπεσε αφού διολίσθησε κάτω από το όριο του 1,0.

Η αναλογία MVRV, τη στιγμή του τύπου, ήταν 1,2. Αυτή η ανάγνωση σημειώθηκε τελευταία τον Μάρτιο του 2020.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/bitcoin-gaining-strength-from-altcoins-can-help-you-make-this-way/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)