Το Bitcoin μένει σταθερά στα 24.000 $, το Dogecoin εκτοξεύεται 8% (Market Watch)

Το Dogecoin και το Monero είναι από τις λίγες εξαιρέσεις με σημαντικά κέρδη. Το Bitcoin παραμένει στα 24.000 $.

Μετά τις πρόσφατα τοπικά ύψη και την ενισχυμένη αστάθεια, το bitcoin έχει ηρεμήσει και βρίσκεται περίπου στα $24.000.

Τα περισσότερα altcoins είναι επίσης ασυνήθιστα στάσιμα σήμερα, με λίγες εξαιρέσεις, μία από τις οποίες είναι το Dogecoin. Έτσι, το DOGE συνέχισε την πρόσφατη άνοδο των memecoins με θέμα το σκύλο.

Το Bitcoin σταματά στα 24.000 $

Οι τελευταίες μέρες ήταν αρκετά ασταθείς για το κύριο κρυπτονόμισμα. Ακόμη και το Σαββατοκύριακο, που συνήθως τείνει να ηρεμήσει το περιουσιακό στοιχείο, σημειώθηκαν αρκετές διακυμάνσεις στις τιμές.

Το πρώτο είδε το BTC να αυξάνεται στα 25.000 $ για πρώτη φορά σε περισσότερο από δύο μήνες. Δεν κατάφερε να το παραβιάσει αρχικά, αλλά οι bulls επέστρεψαν στη σκηνή μάλλον αμέσως και το έσπρωξαν βόρεια για άλλη μια φορά τις επόμενες ώρες.

Αυτό οδήγησε σε άλμα τιμής στα 25.200 $ – η υψηλότερη τιμή που είχε δει το bitcoin από τα μέσα Ιουνίου. Ωστόσο, δεν μπορούσε να συνεχίσει να ανεβαίνει και άρχισε να επανατοποθετείται σκληρά. Μέσα σε λίγα λεπτά, το BTC έχασε πάνω από 1.000 $ αξίας και έπεσε κάτω από $24.000.

Έκτοτε, το περιουσιακό στοιχείο διαπραγματεύεται κυρίως γύρω από αυτό το επίπεδο. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς της υπερασπίστηκε το επίπεδο των 450 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η κυριαρχία της έναντι των alts παρέμεινε λίγο πάνω από το 40%.

 

Το Dogecoin δείχνει τον δρόμο

Τα εναλλακτικά νομίσματα παρουσίασαν παρόμοιες διακυμάνσεις τιμών το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα αλλά παραμένει στα ίδια επίπεδα τώρα.

Το Ethereum εκτοξεύτηκε στα ύψη 74 ημερών πάνω από τα 2.050 $, ίσως τροφοδοτούμενο από τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το επερχόμενο Merge. Ωστόσο, το δεύτερο μεγαλύτερο crypto έχει υποχωρήσει σχεδόν κατά 200 $ από τότε και τώρα διαπραγματεύεται κάτω από $1.900.

Σε ημερήσια κλίμακα, τα BNB, Ripple, Cardano, Polkadot, Avalanche και Shiba Inu σημείωσαν ασήμαντα κέρδη.

Το Dogecoin, ωστόσο, αυξάνεται κατά 8% σε μια μέρα. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο memecoin έχει εκτιναχθεί πάνω από 0,08 $.

Το Monero έχει κερδίσει τα μέγιστα από τα alts με χαμηλότερη και μεσαία κεφαλή μετά το πρόσφατο hard fork. Το XMR έχει προσθέσει το 5% της αξίας και τώρα βρίσκεται στα 170 $.

 

Νέα του κλάδου

Μια νέα έκθεση ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο Solana και, πιο συγκεκριμένα, στο εάν το δημοφιλές έργο blockchain είναι πραγματικά αποκεντρωμένο.

Ο Do Kwon παραδέχτηκε ότι η πρόσφατη κατάρρευση του Terra θα μπορούσε να είχε προκληθεί από κάποιον που είχε πληροφορίες.

Η Binance συνεχίζει τη ρυθμιστική της επέκταση εξασφαλίζοντας άδεια λειτουργίας στο Καζακστάν.

Μετά από μήνες εικασιών, η Galaxy Digital της Novogratz διέκοψε τη συμφωνία για την εξαγορά της BitGo.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://cryptopotato.com/bitcoin-calms-at-24k-dogecoin-soars-8-market-watch/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)