Οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι Ethereum [ETH] μπορούν να γιορτάσουν την επόμενη εβδομάδα εάν…

Το ράλι Ethereum είναι ένα σημάδι ευημερίας για σχεδόν κάθε altcoin. Τι γίνεται όμως αν αυτό το σήμα αποτύχει να διατηρηθεί και κάνει ένα ταξίδι πίσω;

Αυτό είναι το θέμα με το Ethereum αυτή τη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι διαμόρφωσε το μεγαλύτερο ύψος δύο μηνών την περασμένη εβδομάδα, τώρα εξετάζει μια πιθανή πτωτική τάση.

Ethereum σε $2k;

Λίγο περισσότερο από 48 ώρες πριν, το Ethereum βρισκόταν στα προ της συντριβής του επίπεδα, αφού έφτασε με επιτυχία το όριο των $2000.

Αναμενόταν από το βασιλιά altcoin να συνεχίσει να κάνει το ανοδικό του ταξίδι. Αλλά η διόρθωση ήρθε σύντομα και το ETH σημείωσε πλήγμα για να διαπραγματευτεί στα 1.892 $.

Το ράλι 91,2% που έφερε το Ethereum σε αυτό το σημείο απειλείται τώρα ελαφρώς, καθώς το altcoin κλιμακώνεται στην άκρη μιας κρίσιμης ζώνης υποστήριξης.

 

Το επίπεδο Fibonacci 23,6% χρησιμεύει ως σημαντική περιοχή για την ανοδική τάση του ETH. Από το ύψος όλων των εποχών των 4.811 $, μια ανάκαμψη πάνω από την κόκκινη γραμμή θα παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται το ETH για να διατηρήσει την ανάκαμψη.

Τώρα, η ανάκαμψη από την κατάσταση υπερπώλησης τον Ιούνιο αμέσως μετά το κραχ ήταν συντριπτική. Ως εκ τούτου, η ETH αντιμετωπίζει μια πιθανή περίοδο χαλάρωσης λόγω υπεραγοράς.

Ο δείκτης σχετικής ισχύος είναι απόδειξη του ίδιου με τον δείκτη που μόλις δοκίμασε το σημάδι 80,0.

Έτσι, εάν όντως φτάσει ένα cooldown για το ETH, το νόμισμα μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο πριν μπορέσει να εισέλθει στις θετικές ζώνες των κερδών των επενδυτών.

Ο δείκτης Καθαρού Μη Πραγματοποιημένου Κέρδους/Ζημίας (NUPL), την ώρα του Τύπου, έδειξε την ανάκαμψη του ETH από την κατάσταση συνθηκολόγησης στην κατάσταση ελπίδας-φόβου. Αλλά η ανάκαμψη θα βρει υπόσταση μόνο όταν βρίσκεται σε κατάσταση αισιοδοξίας.

 

Αυτό θα συμπίπτει επίσης με το σημείο τιμής πάνω από το όριο των 2.000 $ από το οποίο, η ETH θα εξετάσει την ανάκτηση της γραμμής Fib 38,2%. Αυτό είναι συνήθως ενδεικτικό ενός ράλι (αναφ. εικόνα δράσης τιμής Ethereum).

Η άνοδος θα ενίσχυε επίσης τα κέρδη που σημείωσαν οι επενδυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα οποία οδήγησαν στην άνοδο του δείκτη κέρδους δαπανημένου προϊόντος (SOPR) καθώς έφτασε στο ύψος των 3 μηνών τον Αύγουστο.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/ethereum-eth-short-term-traders-can-celebrate-next-week-if/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)