Ο Shiba Inu αυξήθηκε κατά 26% τις τελευταίες δύο ημέρες, κέρδισε τους DOGE και BTC

Το Shiba Inu έχει ανέβει περίπου 26% τις τελευταίες δύο ημέρες, ξεπερνώντας όλα τα άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Dogecoin και Bitcoin.

Ο Shiba Inu αντιμετωπίζει ράλι 26% τις τελευταίες δύο μέρες

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς κρυπτονομισμάτων παρουσίασε μικρή κίνηση κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας περίπου, η SHIB ήταν διαφορετική αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες.

Επί του παρόντος, η Shiba Inu διαπραγματεύεται περίπου $0,0000154, σημειώνοντας αύξηση 26% τις τελευταίες επτά ημέρες. Ακολουθεί ένα γράφημα που δείχνει την πρόσφατη τάση στην αξία του memecoin:

 

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, το νόμισμα DOGE-cousin κινούνταν σταθερά τις τελευταίες ημέρες, μέχρι χθες, όταν το crypto άρχισε επιτέλους να πιάνει κάποια έντονη ανοδική δυναμική.

Ο Shiba Inu έφτασε μέχρι τα 0,0000178 $ χθες, οπότε αυξήθηκε κατά 39% από την έναρξη του ράλι. Ωστόσο, από τότε, η τιμή του νομίσματος έχει μειωθεί λίγο. Όμως, οι κάτοχοι SHIB εξακολουθούν να απολαμβάνουν κέρδη της τάξης του 26% που έχουν συσσωρευτεί τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο λόγος πίσω από αυτή τη μικρή πτώση θα μπορούσε ενδεχομένως να σχετίζεται με τις πωλήσεις από whales. Σύμφωνα με αυτό το γράφημα από την εταιρεία αναλύσεων Santiment, οι συναλλαγές με whales SHIB αυξήθηκαν όταν η αξία του memecoin αυξήθηκε:

 

Από το γράφημα, είναι προφανές ότι το ποσό των συναλλαγών Shiba Inu αξίας άνω των 100.000 $ έχει αυξηθεί στην υψηλότερη τιμή από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Παρά την απόσυρση λόγω αυτού του πιθανού ντάμπινγκ από τις whales, η SHIB εξακολουθεί να κερδίζει εύκολα τα άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα στην αγορά.

Ο κορυφαίος ανταγωνιστής της SHIB, η Dogecoin, σημείωσε επίσης θετικά κέρδη αυτή την εβδομάδα, καθώς το αρχικό memecoin αυξήθηκε κατά 6% για την περίοδο. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την τάση στην τιμή του DOGE.

 

Σαφώς, τα κέρδη της Dogecoin είναι πολύ λιγότερα από τα κέρδη της Shiba Inu για το ίδιο χρονικό διάστημα. Το Bitcoin είχε ακόμη χειρότερη απόδοση καθώς το νόμισμα ενοποιήθηκε ως επί το πλείστον πλάγια κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Τη στιγμή της γραφής, η τιμή του BTC κυμαίνεται γύρω στα 24 χιλιάδες δολάρια.

Παρακάτω είναι ένα γράφημα που δείχνει πώς έχει αλλάξει η τιμή του νομίσματος τις τελευταίες πέντε ημέρες

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Hououin Kyouma

Article: https://bitcoinist.com/shiba-inu-rallies-up-26-two-days-beats-doge-btc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)