Οι αγορές κρυπτονομισμάτων κινούνται εν ριπή οφθαλμού — Τα API βοηθούν τους επαγγελματίες να παραμείνουν μπροστά

Οι σύγχρονες αυτοματοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων βασίζονται εξ ολοκλήρου σε API – και οι επαγγελματίες χρειάζονται πρόσβαση σε υποδομές αιχμής που τους βοηθά να παραμείνουν μπροστά από το παιχνίδι.

Ένα προηγμένο ανταλλακτήριο Bitcoin λέει ότι προσφέρει το ταχύτερο API στην αγορά – ανοίγοντας το δρόμο για βελτιωμένες και αυτοματοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Η HitBTC λέει ότι η προσφορά της απευθύνεται σε επαγγελματίες εμπόρους που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή των πιο πρόσφατων διακυμάνσεων της αγοράς ακόμα και ενώ κοιμούνται.

Τα API διασφαλίζουν ότι οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιούνται 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα — ανάλογα με το πώς η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων δεν σταματά ποτέ.

Αυτό όχι μόνο μπορεί να επιτρέψει στους επαγγελματίες να κάνουν ένα τόσο απαραίτητο διάλειμμα μακριά από τις οθόνες τους, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να τροφοδοτήσουν την ενέργειά τους σε άλλες δραστηριότητες.

Η HitBTC είπε στην Cointelegraph: «Οι σύγχρονες αυτοματοποιημένες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στηρίζονται εξ ολοκλήρου σε API που μεταδίδουν πληροφορίες σε bot συναλλαγών που είναι σε θέση να αναλύσουν την κατάσταση στην αγορά κρυπτονομισμάτων και να λάβουν αποφάσεις που είναι επωφελείς για τους χρήστες».

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων μπορούν να κινηθούν εν ριπή οφθαλμού — ανταποκρινόμενες σε έκτακτες ειδήσεις, όπως ανακοινώσεις επιτοκίων, στοιχεία πληθωρισμού ή ειδήσεις υιοθέτησης.

Τα ρομπότ μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από το παιχνίδι, αγοράζοντας τους πολύτιμα δευτερόλεπτα έναντι αυτών που εκτελούν συναλλαγές με μη αυτόματο τρόπο.

Νέα χαρακτηριστικά

Η HitBTC λέει ότι το API της παρέχει πρόσβαση μέσω προγραμματισμού στη μηχανή συναλλαγών επόμενης γενιάς του χρηματιστηρίου — και όλοι οι τρέχοντες χρήστες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν το V3.

Τα χαρακτηριστικά προστίθενται συνεχώς σε τακτική βάση — συμπεριλαμβανομένων εντολών λήψης κερδών και συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης με διακανονισμό μετρητών για να αναφέρουμε μερικά.

Νέα ζεύγη συναλλαγών προστίθενται συνεχώς και στο εργαλείο διαπραγμάτευσης περιθωρίου κέρδους — ενώνοντας κορυφαία altcoins με τα Tether, Bitcoin και Ether.

Μια άλλη κρίσιμη προσθήκη ήταν το Euro Coin, το οποίο, όπως θα περίμενε κανείς, είναι ένα σταθερό νόμισμα με υποστήριξη ευρώ που εκδίδεται από την Circle.

Ενώ το API έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες, το crypto wallet του HitBTC έχει σχεδιαστεί για να είναι μια δωρεάν, απλή λύση για αρχάριους.

Περαιτέρω κρίσεις αστάθειας θα ακολουθήσουν αναπόφευκτα καθώς ο χειμώνας των κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται, με ένα προκλητικό μακροοικονομικό κλίμα να συσσωρεύει πίεση τόσο στις μετοχές όσο και στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Η πρόσβαση στα σωστά εργαλεία – συμπεριλαμβανομένου ενός API αιχμής – μπορεί να διασφαλίσει ότι οι έμποροι είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε ακολουθήσει.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: CHRIS JONES

Article: https://cointelegraph.com/news/crypto-markets-move-in-the-blink-of-an-eye-apis-help-pros-stay-ahead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)