Πώς να παραγγείλετε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα My Binance

Η Binance Card σάς επιτρέπει να μετατρέπετε και να ξοδεύετε κρυπτονομίσματα σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια διαδικτυακούς και εκτός σύνδεσης εμπόρους παγκοσμίως. Μεταφέρετε κρυπτονομίσματα από το Spot Wallet σας στο portfolio Χρηματοδότησης και είστε έτοιμοι. Ξοδέψτε τα κρυπτονομίσματά σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

1. Ποιες χώρες είναι κατάλληλες για κάρτα Binance;

Η κάρτα Binance είναι διαθέσιμη σε χρήστες της Binance που ζουν στις ακόλουθες χώρες:

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Δημοκρατία της Κύπρου, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία , Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία.

2. Ζω στην Ευρώπη. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα Binance;

Οι υπάρχοντες χρήστες της Binance σε επιλέξιμες χώρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση ή να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μια Κάρτα Binance:

  • Απευθείας επίσκεψη στον ιστότοπο της Binance Visa Card.
  • Τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από το [Οικονομικά] και κάντε κλικ στο [Binance Visa Card] από την επάνω γραμμή πλοήγησης.

 

 

Για να παραγγείλετε μια κάρτα Binance, πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση ταυτότητας και να μένετε σε μια περιοχή όπου είναι διαθέσιμη η κάρτα Binance. Ανατρέξτε στη λίστα των διαθέσιμων χωρών παραπάνω.

Διαδικασία αίτησης

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο [Ξεκινήστε] στη σελίδα [Binance Card].

 

Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα [Παρήγγειλε Binance Card]. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πώς θα εμφανίζεται το όνομά σας στην κάρτα. Μόλις επιβεβαιωθεί, κάντε κλικ στο [Επόμενο].

 

Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα PIN για τη φυσική σας κάρτα. Απαιτείται PIN για αναλήψεις από ATM και μεγάλες συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα.

Ακολουθήστε αυτές τις απαιτήσεις ασφαλείας κατά τη δημιουργία ενός PIN:

  • Μην χρησιμοποιείτε 4 διαδοχικούς αριθμούς, π.χ. 1234 ή 9876
  • Μην χρησιμοποιείτε 4 ίδιους αριθμούς, π.χ. 5555

 

Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, θα ρυθμίσουμε αυτόματα το PIN για εσάς. Μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα στο ΑΤΜ.

Μετά από αυτό, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση παράδοσης για την κάρτα σας. Έχουμε συμπληρώσει εκ των προτέρων τη διεύθυνση με αυτή που καταχωρίσατε στο Binance.com. Ελέγξτε προσεκτικά και προσθέστε τυχόν πληροφορίες που λείπουν, εάν χρειάζεται.

 

Εάν η εμφανιζόμενη διεύθυνση αποστολής είναι λανθασμένη, μπορείτε να τροποποιήσετε τη διεύθυνσή σας εδώ.

Θα χρειαστεί να δώσετε έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφέλειας με το όνομά σας και τη νέα διεύθυνσή σας για να ενημερώσουμε τα στοιχεία σας. Μετά την υποβολή, περιμένετε υπομονετικά και θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email ή SMS. Αφού ενημερωθεί η διεύθυνση, δοκιμάστε να παραγγείλετε ξανά μια κάρτα Binance.

Μόλις επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας, συμφωνήστε με τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου, τη Συμφωνία Κατόχου Κάρτας και τη συγκατάθεση KYC. Κάντε κλικ στο [Παραγγελία] για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Μετά την επιτυχή εγγραφή, η εικονική σας κάρτα Binance θα εκδοθεί άμεσα και θα παραμείνει έγκυρη μέχρι να ενεργοποιηθεί η φυσική σας κάρτα.

3. Είμαι Ουκρανός πρόσφυγας στην Ευρώπη. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα Binance;

Η Crypto Card Binance Refugee είναι διαθέσιμη σε χρήστες της Binance της Ουκρανίας, οι οποίοι έχουν μετατοπιστεί προσωρινά στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία.
Ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες σε αυτό το άρθρο σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας και χρήσης της Binance Refugee Card.

4. Πώς μπορώ να ενημερώσω μια εσφαλμένη διεύθυνση αποστολής;

Κατά τη διαδικασία παραγγελίας κάρτας, θα δείτε τη διεύθυνση αποστολής και τη διεύθυνση χρέωσης της Binance Card σας. Θα δείτε ένα κουμπί [Επεξεργασία] πάνω από τη διεύθυνση.

 

Επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση που παρέχεται είναι σωστή. Θα χρειαστεί να προσκομίσετε Απόδειξη Διεύθυνσης, όπως έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφελείας με το όνομά σας και τη νέα διεύθυνση, για να ενημερώσετε το αρχείο λογαριασμού. Ενδέχεται να απαιτήσουμε πρόσθετα έγγραφα από εσάς εάν η διεύθυνσή σας δεν είναι προσβάσιμη μέσω δημόσιων αρχείων.

5 . Πώς μπορώ να ενημερώσω τον αριθμό τηλεφώνου και το email μου που είναι συνδεδεμένα με την Κάρτα;

Εάν ενημερώσατε πρόσφατα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον λογαριασμό σας Binance, ελέγξτε επίσης ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμός τηλεφώνου και email) που συνδέονται με την κάρτα Binance είναι σωστά.

Μεταβείτε στο [Card Dashboard] – [Profile].

 

Εάν ο αριθμός τηλεφώνου ή το email σας διαφέρει από τον λογαριασμό σας Binance, κάντε κλικ στο [Συγχρονισμός] για να ενημερώσετε τα στοιχεία της κάρτας Binance.

 

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας συγχρονίστηκαν με την κάρτα Binance με επιτυχία.

6. Γιατί απέτυχε η παραγγελία μου στην Binance Card;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την αποτυχία της παραγγελίας σας στην κάρτα Binance. Ανατρέξτε στον ακριβή λόγο που αναφέρεται στο email που σας στείλαμε. Εάν προκύψει οποιοδήποτε κόστος κατά τη διαδικασία παραγγελίας κάρτας, θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις.

7. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσω την κάρτα Binance;

Η εικονική σας κάρτα Binance θα εκδοθεί μετά από επιτυχή παραγγελία, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ολοκληρώσει την Επαλήθευση Ταυτότητας και ότι η παραγγελία της κάρτας έχει διεκπεραιωθεί σωστά.

Εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε τη φυσική σας κάρτα Binance στη διεύθυνσή σας το συντομότερο δυνατό. Περιμένετε υπομονετικά να παραδοθεί καθώς ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση λόγω υψηλών απαιτήσεων. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, συνήθως χρειάζονται 1 έως 3 εβδομάδες για να παραδοθεί η κάρτα.

Στο μεταξύ, μπορείτε να προσθέσετε την εικονική σας κάρτα Binance στο portfolio Google Pay και Samsung Pay για να πληρώσετε οπουδήποτε γίνονται δεκτά το Google Pay και το Samsung Pay.

8. Πότε μπορώ να ενεργοποιήσω τη φυσική μου κάρτα Binance;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance στον Πίνακα ελέγχου κάρτας. Θα είναι γκριζαρισμένο και δεν είναι προσβάσιμο έως ότου η κατάσταση της κάρτας μεταβεί από “Σε εκκρεμότητα” σε “Αποστολή”. Μόλις η κατάσταση επισημανθεί ως “Αποστολή”, μπορείτε να κάνετε κλικ για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας. Για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance αμέσως μετά τη λήψη της.

9. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την εικονική μου κάρτα Binance;

Η εικονική σας κάρτα Binance θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά την επιτυχή παραγγελία. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

10. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη φυσική μου κάρτα Binance;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance από τον Πίνακα ελέγχου κάρτας. Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance και μεταβείτε στο [Card Dashboard]. Κάντε κλικ στο [Ενεργοποίηση] για να ξεκινήσετε.

Αρχικά, εισαγάγετε τα τέσσερα τελευταία ψηφία της φυσικής σας κάρτας Binance. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το CVV στο πίσω μέρος της φυσικής σας κάρτας Binance. Μόλις επαληθεύσουμε τα στοιχεία που καταχωρίσατε, η φυσική σας κάρτα Binance θα ενεργοποιηθεί. Θα εμφανιστεί ο τετραψήφιος κωδικός PIN σας, θα χρειαστείτε αυτό το PIN για ΑΤΜ και μεγάλες αγορές. Αποθηκεύστε το PIN σας με ασφάλεια και μην το μοιραστείτε με κανέναν.

11. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα αντικατάστασης;

Εάν έχετε ακυρώσει ή αναφέρετε την απώλεια της φυσικής σας κάρτας Binance, μπορείτε να παραγγείλετε μια αντικαταστατική κάρτα Binance από τον Πίνακα ελέγχου κάρτας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος αντικατάστασης 25 EUR, εκτός από την περίπτωση που περιγράφεται παρακάτω.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζουμε αντικατάσταση της Κάρτας Προσφύγων Binance.

Για να παραγγείλετε, κάντε κλικ στο [Order New Card] και επαληθεύστε τη διεύθυνση αποστολής σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής για το τέλος αντικατάστασης 25 ευρώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το fiat ή το crypto από το Spot και το Fiat Wallet σας. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε σε κρυπτονομίσματα, το σύστημα θα το μετατρέψει αυτόματα σε ευρώ με βάση το ποσοστό μετατροπής σε πραγματικό χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι το ποσοστό μετατροπής ισχύει μόνο για 1 λεπτό. Εάν δεν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας εντός αυτού του χρονικού πλαισίου, το ποσοστό μετατροπής θα ανανεωθεί.

12. Πού μπορώ να δω την ακυρωμένη κάρτα Binance;

Μεταβείτε στον [Card Dashboard] σας. Κάντε κλικ στο [Manage My Card] – [My Cards].

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις κάρτες σας Binance εδώ.

 

13. Τι πρέπει να κάνω εάν η κάρτα μου δεν έχει φτάσει μετά την παραγγελία μου;

Εάν η κατάσταση της κάρτας Binance δείχνει ότι η κάρτα έχει αποσταλεί, αλλά δεν την έχετε λάβει μετά από 45 ημέρες από την υποβολή της παραγγελίας της κάρτας, η κάρτα σας μπορεί να χαθεί κατά τη διαδικασία παράδοσης. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να παραγγείλετε ξανά την κάρτα.

Για να παραγγείλετε ξανά, μεταβείτε στο [My Card] και θα δείτε αυτό το μήνυμα “Εάν δεν έχετε λάβει την κάρτα σας, παρακαλώ παραγγείλτε ξανά εδώ”. Κάντε κλικ στην επιλογή [Παραγγελία νέας κάρτας]. Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναπαραγγελία θα είναι δωρεάν.

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει τη νέα σας κάρτα αφού λάβει το αίτημά σας. Η παράδοση της κάρτας ενδέχεται να διαρκέσει έως και 45 ημέρες για να φτάσει, ανάλογα με τη χώρα/περιοχή σας.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Binance

Article: https://www.binance.com/en/support/faq/ed89f6797ae943ad87841e58591eb229

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)