ΑΝΑΛΥΣΗ: Η συσσώρευση Shiba Inu σε αυτό το επίπεδο τιμών θα μπορούσε να είναι επωφελής

Το ταξίδι της Shiba Inu [SHIB] τον τελευταίο μήνα είχε ως αποτέλεσμα ένα ισχυρό ξεφάντωμα αγορών. Το εικονικό κέρμα αυξήθηκε σημειώνοντας μια σταδιακή άνοδο, αλλά φαινομενικά έφτασε σε ένα οροπέδιο στην περιοχή $0,01239-$0,0126. (Για συντομία, οι τιμές SHIB πολλαπλασιάζονται επί 1000 από εδώ και πέρα).

Ενώ η δράση τιμής καθιερώθηκε πάνω από το 20 EMA (κόκκινο) και το 50 EMA (κυανό), οι bulls ανέλαβαν την άμεση τάση.

Εάν οι αγοραστές συγκεντρώσουν αρκετή ώθηση για να συνεχίσουν να δοκιμάζουν ξανά το σήμα των 0,0126 $, το alt θα μπορούσε να δει ένα ανοδικό πτητικό σπάσιμο μετά την υποτονική φάση. Την ώρα του τύπου, το SHIB διαπραγματεύτηκε στα 0,0125 $.

 

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι αγοραστές αντιμετώπισαν εμπόδια ανάκαμψης στη ζώνη άμεσης προσφοράς. Εν τω μεταξύ, οι bulls συνέχισαν να αυξάνουν την υποκείμενη πίεσή τους που καρποφόρησε με τη μορφή υψηλότερων χαμηλών τιμών τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο βορράς 20 EMA (κόκκινο) και το 50 (κυανό) ανέλαβαν άμεση υποστήριξη μετά το πρόσφατο ανοδικό crossover τους. Επίσης, με τη δράση των τιμών να κινείται κοντά στους EMAs για λίγο, η SHIB θα έχει ως στόχο να σπάσει τη φάση της συμπίεσης και να σπάσει σε υψηλή μεταβλητότητα τους επόμενους χρόνους.

Τις τελευταίες ημέρες, το SHIB σχημάτισε ένα αύξον τρίγωνο στο διάγραμμα τεσσάρων ωρών και αντικατόπτριζε μια ορατή ανοδική άκρη. Επιπλέον, οι όγκοι έχουν υποχωρήσει. Γενικά, οι όγκοι είναι σε πτωτική τάση πριν από μια πιθανή ρήξη στην περίπτωση των ανιόντων τριγώνων.

Ένα άμεσο κλείσιμο πάνω από το όριο των $0,0126 μπορεί να επιβεβαιώσει τις πιθανότητες ξεμπλοκαρίσματος. Σε αυτήν την περίπτωση, το SHIB θα μπορούσε να παρακολουθήσει μια εκτεταμένη ανάκαμψη στο εύρος $0,0131-$0,0133. Η αδυναμία εύρεσης κλεισίματος πάνω από αυτό το σημάδι θα ενθάρρυνε τις τρέχουσες αργές τάσεις κοντά στους EMA.

 

Ο RSI κινείται σταδιακά βόρεια τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι αγοραστές πρέπει να προσπαθήσουν να παραβιάσουν τα όρια της αντίστασης 59 επιπέδων για να αυξήσουν τις πιθανότητες συνεχούς ανάκαμψης.

Επίσης, τα χαμηλότερα κατώτατα όρια του δείκτη Συσσώρευσης/Διανομής απέκλιναν ανοδικά με τη δράση της τιμής τις τελευταίες τρεις ημέρες. Για να το συμπληρώσουμε, το DMI είχε επίσης απήχηση με τη δύναμη bulls. Ωστόσο, η κατευθυντική τάση του altcoin [ADX] φαινόταν ουσιαστικά αδύναμη.

Συμπέρασμα

Δεδομένης της ανοδικής ρύθμισης κοντά στην αντίσταση των 0,0126 $, οι αγοραστές θα επιδιώξουν να επισπεύσουν το ράλι τους στις επόμενες συνεδριάσεις. Οποιεσδήποτε ανατροπές από αυτήν την αντίσταση θα μπορούσαν να υπαινίσσονται μια συνεχιζόμενη θαμπή φάση. Οι στόχοι θα παραμείνουν οι ίδιοι όπως συζητήθηκαν.

Αλλά το alt μοιράζεται έναν επιβλητικό 88% συσχετισμό 30 ημερών με το Bitcoin. Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση της κίνησης του Bitcoin με το συνολικό κλίμα της αγοράς θα μπορούσε να είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό τυχόν ανοδικών ακυρώσεων.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/shiba-inu-accumulation-at-this-price-level-could-be-beneficial/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)