Το Crypto.com επεκτείνεται στη Νότια Κορέα μέσω δύο νέων εξαγορών

Βλέποντας το μέλλον στις αγορές κρυπτονομισμάτων, το Crypto.com αποκάλυψε πρόσφατα ένα σχέδιο εξαγοράς για επέκταση στη Νότια Κορέα.

Καθώς πολλοί παίκτες του κλάδου προσπαθούν να ανακάμψουν από μεγάλες απώλειες, το Crypto.com στρέφεται σε πιο πράσινα λιβάδια στη Νότια Κορέα.

Τη Δευτέρα, η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε την εξαγορά της PnLink Co. και της OK-Bit Co., ενός παρόχου πληρωμών και μιας ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, αυτό σημαίνει ότι το Crypto.com έχει εξασφαλίσει επίσης μια συμφωνία με τον νόμο ηλεκτρονικών χρηματοοικονομικών συναλλαγών, μια πράξη που δημιουργεί «θεμέλια για την υγιή ανάπτυξη της ηλεκτρονικής χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας», καθώς και το δικαίωμα να λειτουργεί ως εικονική – πάροχος υπηρεσιών περιουσιακών στοιχείων.

Ο διευθύνων σύμβουλος λειτουργίας της εταιρείας, Eric Anziani, έγραψε στο Twitter για να μοιραστεί το επίτευγμα: «Επισκέφτηκα το γραφείο της Σεούλ μας και συναντήθηκα με μερικούς από τους συμπαίκτες μας που συνέβαλαν στην εξασφάλιση των εγγραφών μας στις υπηρεσίες πληρωμών και κρυπτονομισμάτων στη Νότια Κορέα».

Αν και δεν είναι σαφές εάν αυτές οι εγκρίσεις και εξαγορές θα απαιτήσουν περαιτέρω ρύθμιση, είναι ένα βήμα προς την παροχή περισσότερης επίσημης έγκρισης και ασφάλειας στη βιομηχανία και στους χρήστες της Νότιας Κορέας.

Η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε μια παγκόσμια περιοδεία τον τελευταίο καιρό. Τον Ιούλιο, το Crypto.com έλαβε ρυθμιστική έγκριση από δύο ευρωπαϊκές χώρες, την Ιταλία και την Κύπρο, καθώς η πλατφόρμα αναμένεται να επεκταθεί στην Ευρώπη.

Ο διευθύνων σύμβουλος Kris Marszalek δήλωσε ότι «η εγγραφή στην Κύπρο είναι το επόμενο σημαντικό βήμα στη συνεχή πρόοδό μας καθώς επεκτείνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους πελάτες».

Το Crypto.com έλαβε πρόσφατα ρυθμιστική έγκριση στην Ελλάδα από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατέκτησε άδεια εικονικού περιουσιακού στοιχείου στο Ντουμπάι και έλαβε άδεια μεγάλου ιδρύματος πληρωμών από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Emily Tonelli

Article: https://decrypt.co/106960/crypto-expands-south-korea-two-new-acquisitions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)