Το κερδοφόρο στοίχημα ANALYSISA στο Bitcoin [BTC] μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν ακολουθήσετε αυτόν τον τρόπο

Η πρόσφατη άνοδος του Bitcoin άνοιξε τις δυνατότητες για ένα ράλι που αλλάζει τις τάσεις καθώς πλησιάζει το εύρος αντίστασης δύο μηνών. Συμπληρωματικά, το άλμα πάνω από την υποστήριξη της γραμμής τάσης τεσσάρων μηνών (λευκό, διακεκομμένο) ενίσχυσε τη βραχυπρόθεσμη αγοραστική δύναμη.

Με το 20 EMA (κόκκινο) και το 50 EMA (κυανό) να προσφέρουν άμεση υποστήριξη, οι αγοραστές θα μπορούσαν να επιδιώξουν να κλείσουν πέρα από το εμπόδιο των 24,6 χιλιάδων $ στις επόμενες συνεδρίες.

Οποιαδήποτε ανοδικά crossovers στον EMA 20/50 θα μπορούσαν να τοποθετήσουν περαιτέρω το BTC για ανοδική πορεία πριν από την αναστροφή. Την ώρα του τύπου, το BTC διαπραγματευόταν στα 24.155 $, σημειώνοντας αύξηση 4,82% τις τελευταίες 24 ώρες.

Η κατανομή του BTC από τον ορθογώνιο πυθμένα του ταίριαξε με τα χαμηλά του Δεκεμβρίου 2020 και σταμάτησε εντός του εύρους των $18,9k-$19,2k. Εν τω μεταξύ, η πτωτική σημαία επανέλαβε το πλεονέκτημα της τότε πώλησης.

Ωστόσο, τις τελευταίες 40 ημέρες, το βασιλικό νόμισμα σηματοδότησε μια αναβίωση (λευκό) στο κανάλι. Ένα ROI σχεδόν 32% κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης βοήθησε το BTC να πηδήξει πάνω από το 20/50 EMA του στο ημερήσιο χρονικό πλαίσιο.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, το BTC έβλεπε μια άνοδο στους όγκους αγορών καθώς οι αγοραστές βάδιζαν πάνω από το φράγμα των 23,8 χιλιάδων $. Επίσης, το 20 EMA και το 50 EMA ήταν στα πρόθυρα ενός ανοδικού crossover. Αυτό το crossover θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για τη διαρκή ανάπτυξη του BTC.

Ένα κλείσιμο πάνω από τη ζώνη αντίστασης των 24,6 χιλιάδων $ του νομίσματος θα μπορούσε να ανοίξει μια πορεία προς την αντίσταση των 25,9 χιλιάδων $ κοντά στην ανώτερη γραμμή τάσης του καναλιού ανόδου. Επίσης, οι πρόσφατοι όγκοι αγορών έχουν υπερβεί τη βραχυπρόθεσμη πίεση πώλησης. Οποιεσδήποτε ανατροπές από την ανώτερη γραμμή τάσης θα μπορούσαν να συνεχίσουν να βλέπουν μια κίνηση με μοτίβο, εκτός εάν οι bulls λιγοστεύουν.

Η ταλάντευση του Δείκτη Σχετικής Ισχύος (RSI) πάνω από την ισορροπία του είχε απήχηση στους ταύρους. Ένα κλείσιμο πάνω από το όριο των 61,5 είναι πλέον κρίσιμο για να αυξηθούν οι πιθανότητες μιας σταθερής ανάκαμψης βραχυπρόθεσμα.

Είναι ενδιαφέρον ότι το OBV επανέλαβε μια ανοδική απόκλιση με την τιμή αφού σημείωσε χαμηλότερα κατώτατα όρια τις τελευταίες εβδομάδες. Επιπλέον, οι γραμμές DMI αποκάλυψαν ένα αγοραστικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, ο ADX πρόβαλε μια ασθενή κατευθυντική τάση για το νόμισμα.

συμπΕρασμα

Δεδομένης της συμβολής της χαμηλότερης γραμμής τάσης του up-channel και της υποστήριξης 20/50 EMA, το BTC θα μπορούσε να δει ένα ράλι. Οι στόχοι θα παραμείνουν οι ίδιοι όπως συζητήθηκαν.

Ωστόσο, οι επενδυτές/έμποροι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους μακροοικονομικούς παράγοντες που επηρεάζουν το ευρύτερο κλίμα. Αυτή η ανάλυση θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τις πιθανότητες ενός κερδοφόρου στοιχήματος.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/a-profitable-bet-on-bitcoin-btc-might-be-made-if-you-go-this-way/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)