Το Cardano είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένο για περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια χρήστες Uphold — Τι σημαίνει αυτό για το ADA

  • Υποστηρίξτε την ανακοινωθείσα ενσωμάτωση με τον Cardano μετά από μήνες.
  • Η κίνηση θα επιτρέψει στους χρήστες του Cardano να αλληλεπιδρούν με την ADA στην πλατφόρμα με διάφορους τρόπους.
  • Ο Cardano και η Uphold θα συνεργαστούν σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο για να ενσωματώσουν νέους χρήστες κρυπτονομισμάτων στο χώρο.

Uphold, μια πλατφόρμα ψηφιακών χρημάτων με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια χρήστες ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Cardano για να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταθέσουν και να ποντάρουν ADA στην πλατφόρμα.

Καλώς ήρθες Cardano

Η ομάδα του Uphold έστειλε ένα buzz στην κοινότητά της με την ανακοίνωση ότι το Cardano ήταν πλέον πλήρως ζωντανό στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα συναλλαγών το αποκάλυψε αυτό μέσω του ιστολογίου της και πρόσφερε μια σειρά από χαρακτηριστικά για τους λάτρεις του Cardano.

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι, από σήμερα, όλα τα portfolios Uphold είναι πλήρως συμβατά με το blockchain Cardano και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να υποστηρίξουμε περαιτέρω αυτήν την κοινότητα», αναφέρεται στην ανάρτηση του ιστολογίου.

Οι κάτοχοι του εγγενούς token του Cardano, ADA, έχουν τώρα την επιλογή να ποντάρουν τις συμμετοχές τους στην πλατφόρμα για να λάβουν 4% APY. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ADA μέσω Uphold χρησιμοποιώντας μία από τις διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης, όπως χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Το ADA που αγοράζεται στο Uphold μπορεί να μεταφερθεί σε εξωτερικά portfolios Cardano μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Οι καταθέσεις από εξωτερικά portfolios είναι δυνατές και η ομάδα της Uphold προσπαθεί να ξεπεράσει τα σύνορα εισάγοντας την επιλογή μετατροπής της ADA σε τοπικά νομίσματα με τραπεζικές αναλήψεις.

Η ομάδα αποκάλυψε ότι η διαδικασία κατάθεσης ADA είναι μια αρκετά απλή διαδικασία σχεδιασμένη για ευκολία στη χρήση. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Συναλλαγή» και επιλέξτε Cardano από τις επιλογές «Δίκτυα κρυπτονομισμάτων», αντιγράψτε τον κωδικό QR ή τη διεύθυνση λήψης και στείλτε τα χρήματα.

Ποντάρισμα ADA σε Uphold

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν 4% APY στο Uphold στο Cardano ακολουθώντας μια διαισθητική και απρόσκοπτη διαδικασία για να ποντάρουν το ADA τους. Με το πάτημα μερικών κουμπιών, ένας αρχάριος ή ένας έμπειρος βετεράνος μπορεί να αρχίσει να ποντάρει ADA. Τις επόμενες ημέρες, η Uphold και η Cardano θα συνεργαστούν σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο για να εξασφαλίσουν υποστήριξη για την αυξημένη υιοθέτηση του Web 3.

Οι χρήστες χαιρέτησαν την κίνηση εισαγωγής του πονταρίσματος καθώς απορρίπτει την ανάγκη για ένα ελάχιστο υπόλοιπο. Το Staking ADA έχει κερδίσει έλξη τους τελευταίους μήνες, με τα στοιχεία από το Staking Rewards να δείχνουν ότι το ADA είναι το τρίτο πιο στοιχηματισμένο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων με ποντάρισμα ADA αξίας 12,28 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μόνο το Ethereum (ETH) και το Solana (SOL) κατατάσσονται υψηλότερα από το ADA στη λίστα, με στοιχηματικές αξίες 20,93 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 15,31 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα.

Η Uphold ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες, θα αποκαλύψει νέες πλήρεις ενσωματώσεις περισσότερων blockchains στην πλατφόρμα. Επί του παρόντος, 200 κρυπτονομίσματα μπορούν να διαπραγματεύονται στο Uphold, με μετοχές των ΗΠΑ και πολύτιμα metals διαθέσιμα στους πελάτες της πλατφόρμας.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Aliyu Pokima

Article: https://zycrypto.com/cardano-now-fully-integrated-for-over-1-7-million-uphold-users-what-this-means-for-ada/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)