Η KuCoin ανακοινώνει στρατηγική επένδυση 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τη SIG

Στις 21 Ιουλίου 2022, η KuCoin, ένα παγκόσμιο κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε μια στρατηγική επένδυση από τη SIG, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ποσοτικών συναλλαγών. Εκτός από μια επένδυση περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, τα δύο μέρη θα συνεργαστούν στην επώαση εκκίνησης blockchain και στη δημιουργία οικοσυστημάτων KCS & KCC.

Η SIG είναι μια παγκόσμια εταιρεία ποσοτικών συναλλαγών που ιδρύθηκε με επιχειρηματική νοοτροπία και αυστηρή αναλυτική προσέγγιση στη λήψη αποφάσεων. Ως μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες εμπορικές εταιρείες στον κόσμο, είναι ειδικός στις συναλλαγές ουσιαστικά όλων των εισηγμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων και κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων, με έμφαση στα παράγωγα και διαχειρίζεται εκατομμύρια συναλλαγές σε χρηματιστήρια παγκοσμίως καθημερινά.

Ιδρύθηκε το 2017, η KuCoin έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο 5 ανταλλακτήριο κρυπτονομίσματα με περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Γνωστή ως το σπίτι των altcoin, η πλατφόρμα έχει υποστηρίξει πάνω από 700 tokens και 1.200 ζεύγη συναλλαγών. Σύμφωνα με την Έκθεση Ανασκόπησης Α’ εξαμήνου του 2022, η KuCoin πέτυχε πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών, αύξηση 180% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2021.

Η KuCoin θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να αναβαθμίσει την υποδομή της πλατφόρμας και να εμπλουτίσει τη σειρά προϊόντων, προετοιμάζοντας την επόμενη ανοδική πορεία. Η πρωτεύουσα θα υποστηρίξει επίσης το παγκόσμιο σχέδιο επέκτασης και προσλήψεων της KuCoin. Παρά τον τρέχοντα χειμώνα κρυπτονομισμάτων, η KuCoin έχει ακόμη 300 θέσεις εργασίας προς κάλυψη. Επιπλέον, η KuCoin και η SIG θα υποστηρίξουν από κοινού υποσχόμενες νεοσύστατες εταιρείες κρυπτονομισμάτων μέσω επώασης, επενδύσεων και διαβουλεύσεων, ειδικά τα έργα που έχουν δημιουργηθεί στην αλυσίδα KCC.

Ο Johnny Lyu, Διευθύνων Σύμβουλος της KuCoin, δήλωσε: «Η KuCoin έχει περάσει από μερικούς κύκλους κρυπτονομισμάτων και δεσμευόμαστε να χτίζουμε ό,τι κι αν γίνει. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βρήκαμε έναν άλλο συνεργάτη με το ίδιο όραμα και αξίες. Η υποστήριξη της SIG θα ενισχύσει τον ηγετικό μας ρόλο ως μια κεντρική ανταλλαγή και θα διευκολύνει την επέκταση του οικοσυστήματος μας στον αποκεντρωμένο κόσμο του Web 3.0.»

«Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα για τη SIG που δείχνει την προσπάθειά μας να συνεργαστούμε με τους καλύτερους παίκτες σε κάθε τομέα. Η KuCoin είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους σταρ κρυπτονομισμάτων με ευέλικτη στρατηγική ανάπτυξης και ομάδα που κοιτάζει το μέλλον. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα δημιουργήσει μια συνέργεια μεταξύ της SIG και της KuCoin, ωφελώντας τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων φέρνοντάς την σε ένα ευρύτερο κοινό», σχολίασε η ομάδα επενδύσεων της SIG.

Τον Μάιο του 2022, η KuCoin συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια με επικεφαλής το Jump Crypto μέσω ενός γύρου προ της σειράς Β, ανεβάζοντας τις συνολικές επενδύσεις της σε 170 εκατομμύρια δολάρια με τον Γύρο Α μαζί, σε συνολική αποτίμηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικά με το SIG

Η SIG είναι μια παγκόσμια εταιρεία ποσοτικών συναλλαγών που ιδρύθηκε με επιχειρηματική νοοτροπία και αυστηρή αναλυτική προσέγγιση στη λήψη αποφάσεων.

Ως μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες εμπορικές εταιρείες στον κόσμο, εμπορευόμαστε τα κεφάλαιά μας με δική μας ευθύνη. Είμαστε ειδικοί στις συναλλαγές ουσιαστικά όλων των εισηγμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων και κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων, με έμφαση στα παράγωγα και διαχειριζόμαστε καθημερινά εκατομμύρια συναλλαγές σε χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο. Ενώ η παρουσία μας στην αγορά είναι ευρεία, τα γραφεία συναλλαγών μας είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα, επιτρέποντας τη βαθιά κατανόηση των μοναδικών οδηγών κάθε προϊόντος. Παρέχοντας ρευστότητα και διασφαλίζοντας ανταγωνιστικές τιμές για αγοραστές και πωλητές, η SIG διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://sig.com/.

Σχετικά με το KuCoin

Η Kucoin ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Σεϋχέλλες. Ως πλατφόρμα προσανατολισμένη στον χρήστη που εστιάζει στη συμπερίληψη και την προσέγγιση δράσης της κοινότητας, προσφέρει πάνω από 700 ψηφιακά στοιχεία. Επί του παρόντος, παρέχει Spot trading, Margin trading, P2P fiat trading, Futures trading, staking και δανεισμό στους 20 εκατομμύρια χρήστες της σε 207 χώρες και περιοχές.

Το 2022, η KuCoin συγκέντρωσε επενδύσεις άνω των 150 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω ενός γύρου προ της σειράς Β, ανεβάζοντας τις συνολικές επενδύσεις σε 170 εκατομμύρια δολάρια με τον Γύρο Α συνολικά, σε συνολική αποτίμηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η KuCoin είναι ένα από τα 5 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με το CoinMarketCap. Το 2021 το Forbes ανακήρυξε το KuCoin ένα από τα καλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Το 2022, το The Ascent ανακήρυξε το KuCoin την καλύτερη εφαρμογή κρυπτονομισμάτων για λάτρεις.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: kucoin

Article: https://www.kucoin.com/blog/kucoin-announces-10-million-dollars-strategic-investment-from-sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)