Η Gucci θα αρχίσει να δέχεται το ApeCoin — Οι πληρωμές κρυπτονομισμάτων είναι τώρα διαθέσιμες στο 70% των καταστημάτων των Η.Π.Α.

Η Gucci πρόκειται να αρχίσει να αποδέχεται το ApeCoin.

Η high-end επωνυμία μόδας ανακοίνωσε τα σχέδιά της να αρχίσει να δέχεται κρυπτονομίσματα ως μέθοδο πληρωμής τον Μάιο.
Μια μικρή χούφτα καταστημάτων των ΗΠΑ – στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, την Ατλάντα και το Λας Βέγκας – φέρεται να ήταν μεταξύ των πρώτων που θα έκαναν το βήμα.

Ωστόσο, ο σχεδιαστής έμπορος λιανικής είχε φιλοδοξίες να αγκαλιάσει τα ψηφιακά στοιχεία σε όλη την Αμερική μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού.

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μέρος αυτής της ανακοίνωσης αποκάλυψε ότι το Shiba Inu και το Dogecoin θα γίνουν δεκτά μαζί με το Bitcoin και τον Ether.

Σε ένα νέο δελτίο τύπου, η BitPay είπε ότι η Gucci θα γίνει ο πρώτος λιανοπωλητής που θα αποδεχτεί την APE — με υποστήριξη για το Euro Coin, τον αδελφό stablecoin του USDC, επίσης στα σκαριά.

Τώρα, το 70% των απευθείας καταστημάτων της Gucci στην Αμερική δέχονται πληρωμές σε 10 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι έτοιμα μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BitPay Stephen Pair δήλωσε:

“Προσθέσαμε το ApeCoin και το Euro Coin επειδή το ζήτησαν πελάτες των εταίρων εμπόρων πολυτελείας μας. Ζήτησαν και το παραδώσαμε.”

Το APE είναι ένα token διακυβέρνησης ERC-20 που χρησιμοποιείται στο οικοσύστημα συλλογής Bored Ape Yacht Club NFT.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Connor Sephton

Article: https://coinmarketcap.com/alexandria/article/gucci-to-start-accepting-apecoin-crypto-payments-now-available-at-70-of-u-s-stores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)