Η ονειρεμένη τιμή του 1$ Dogecoin συνάντησε σκεπτικισμό από τους παρατηρητές της αγοράς

Το Dogecoin παρουσιάζει χαμηλή απόδοση από τότε που υποχώρησε από το υψηλότερο ύψος όλων των εποχών των 0,73 $ πέρυσι. Οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς που επιφέρει ο Χειμώνας Crypto έχουν επιδεινώσει σημαντικά τις κακές μέρες των meme coins. Μετά την άνοδο του τον Μάιο του περασμένου έτους, πολλοί υποστηρικτές περίμεναν στόχο τιμής 1 $. και μέχρι αυτή τη στιγμή, κάποιοι εξακολουθούν να το κάνουν. Ωστόσο, οι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό είναι απίθανο – τουλάχιστον όχι τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Οι αναλυτές προβλέπουν ότι το DOGE θα κλείσει το 2022 στα 0,16 $

Την περασμένη εβδομάδα, η έκθεση του Finder σημείωσε τις απόψεις πέντε ειδικών του fintech σχετικά με την κατεύθυνση του Dogecoin σε ένα δεκαπενθήμερο – οι επιλογές ήταν ανοδικές, ουδέτερες και πτωτικές. Κανένας από τους ερωτηθέντες δεν ήταν αισιόδοξος για το Doge, 2 από αυτούς ήταν ουδέτεροι και τρεις ήταν πτωτικοί.

Το αποτέλεσμα ήταν μια υποβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ένας ερωτώμενος ήταν ανοδικός, ένας ουδέτερος και τρεις πτωτικοί. Η αλλαγή στην προοπτική οφείλεται κυρίως στην απότομη πτώση της τιμής του Doge την περασμένη εβδομάδα, έχοντας υποχωρήσει κατά 13% από τότε.

Σε μια ξεχωριστή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους, οι προβλέψεις για το Doge για το τέλος του 2022 και τα επόμενα χρόνια αναζητήθηκαν από μια ομάδα 33 ειδικών αναλυτών. Οι ειδικοί προέβλεψαν ότι ο Doge θα κλείσει το έτος με τιμή 0,16 $, υποβαθμίζοντας από την πρόβλεψη των 0,39 $ που έκαναν οι αναλυτές τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Επιπλέον, οι ειδικοί προέβλεψαν ότι το Doge θα φθάσει σε τιμή 0,32 $ έως το τέλος του 2025 και 0,54 $ έως το 2030. Καθώς η πρόοδος των ημερών και οι νεότερες πραγματικότητες της αγοράς διοχετεύονται στο διάστημα, οι προσδοκίες για το ηλεκτρονικό νόμισμα έχουν μειωθεί σημαντικά.

Οι περισσότεροι αναλυτές δεν βλέπουν το Doge να γίνεται νόμισμα χρησιμότητας

Αν και δεν βλέπει το dogecoin να αυξάνεται στο 1$ σύντομα, ο Fred Schebesta, ιδρυτής του Finder, φαίνεται να είναι πιο ανοδικός στο Doge από άλλους. Ο Schebesta πιστεύει ότι το Doge ξεχωρίζει ανάμεσα σε περισσότερα από 20.000 περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων στο χώρο και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει στις κινήσεις των τιμών του.

«Ενώ είναι ένα meme coin, το Doge είναι το αρχικό νόμισμα. Αυτό δεν πρέπει να υποτιμάται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, όπου το σπάσιμο των παραδοσιακών μεθόδων για τον προσδιορισμό της αξίας είναι πολύτιμο χόμπι», δήλωσε ο Schebesta. Πιστεύει ότι ο Doge θα κλείσει τη χρονιά με μια αξία μεταξύ $0,25 και $0,30.

Τον περασμένο μήνα, η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων είδε μια αύξηση της δραστηριότητας whale Dogecoin, υποδηλώνοντας ανανεωμένο ενδιαφέρον για το περιουσιακό στοιχείο. Την περασμένη εβδομάδα, μετά την απόρριψη του BTC από την εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Tesla, ο δισεκατομμυριούχος και υποστηρικτής των Dogecoin, Elon Musk, ανέφερε ότι η εταιρεία δεν είχε πουλήσει καμία από τις εκμεταλλεύσεις της Doge.

Συμπερασματικά, όταν ρωτήθηκε εάν ο Doge είναι σε θέση να μετονομάσει τον εαυτό του στο μέλλον από ένα νόμισμα meme σε ένα πραγματικό νόμισμα χρησιμότητας, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων – περίπου 53,6% – απάντησε όχι., το 28,6% ήταν αβέβαιο και το 17,9% απάντησε ναι. Το Doge διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 0,068 $ κατά τη στιγμή του τύπου, έχοντας υποχωρήσει κατά 3,73% τις τελευταίες 24 ώρες.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/dogecoins-1-dream-price-met-with-skepticism-by-market-watchers/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)