Ενημέρωση καρτών Visa Crypto.com

Αναθεώρηση της περιόδου παροχής εκπτώσεων εμπόρου

Από την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο του 2018, η Crypto.com Visa Card έχει γίνει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα καρτών με κρυπτονομίσματα στον κόσμο και είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερες από 60 χώρες. Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του προγράμματος καρτών μας – με πρωταρχικό σκοπό να επιτρέψουμε στους κατόχους καρτών να ξοδεύουν τα κρυπτονομίσματά τους με ασφάλεια και εύκολα – προσαρμόζουμε το πρόγραμμα παροχών εμπόρων για επιλεγμένα επίπεδα καρτών.

Αναθεώρηση των πλεονεκτημάτων έκπτωσης εμπόρου

Οι υπάρχοντες χρήστες της κάρτας Visa Jade Green, Royal Indigo και Ruby Steel Crypto.com που ενεργοποίησαν την κάρτα τους πριν από τις 23 Ιουλίου 2022, 15:00 UTC θα απολαμβάνουν τα προνόμια εκπτώσεων εμπόρου (Spotify, Netflix) που διατίθενται μέσω της βαθμίδας καρτών τους και υπό τους τρέχοντες όρους για έξι ακόμη μήνες (έως τις 23 Ιανουαρίου 2023, 15:00 UTC). Στη συνέχεια, οι κάτοχοι καρτών δεν θα λαμβάνουν αποζημίωση(εις) CRO όταν ξοδεύουν με αυτούς τους εμπόρους. Αντίθετα, οι κάτοχοι καρτών θα λάβουν έως και 2% επιστροφή όταν ξοδεύουν με αυτούς τους εμπόρους, ανάλογα με το επίπεδο κάρτας τους.

Τα ιδιωτικά μέλη που κατέχουν μια κάρτα Icy White, Frosted Rose Gold ή Obsidian θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα υπάρχοντα προνόμια έκπτωσης εμπόρου.

Για κατόχους καρτών που κάνουν αναβάθμιση μετά τις 23 Ιουλίου 2022, 15:00 UTC

Για τους κατόχους καρτών που αναβαθμίζουν το επίπεδο κάρτας ή το μερίδιο CRO τους, θα απολαμβάνουν το πλεονέκτημα έκπτωσης εμπόρου που προσφέρεται με το νέο επίπεδο κάρτας για έξι μήνες από την ημερομηνία της αναβάθμισης. Η επέκταση των πλεονεκτημάτων κατά την αναβάθμιση ισχύει για όλους τους νέους και υπάρχοντες κατόχους καρτών που πραγματοποιούν αναβάθμιση πάνω από το υψηλότερο επίπεδο καρτών που είχαν ποντάρει στο παρελθόν (ανατρέξτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις για περισσότερες λεπτομέρειες).

Τα προνόμια έκπτωσης εμπόρου δεν θα λήξουν μετά από έξι μήνες για τους κατόχους καρτών που κάνουν αναβάθμιση στις κάρτες Icy White, Frosted Rose Gold ή Obsidian, για όσο διάστημα ο κάτοχος της κάρτας διατηρεί μία από αυτές τις κάρτες.

Οι εκπτώσεις εμπόρου για νέους κατόχους καρτών θα ισχύουν για έξι μήνες

Σε ισχύ 23 Ιουλίου 2022, 15:00 UTC, οι νέοι χρήστες της κάρτας Visa της Jade Green, της Royal Indigo και της Ruby Steel Crypto.com θα είναι επιλέξιμοι για εκπτώσεις εμπόρου μόνο για τους πρώτους έξι μήνες μετά την ενεργοποίηση της κάρτας. Στη συνέχεια, το όφελος της έκπτωσης έξι μηνών θα λήξει και δεν θα λαμβάνουν πλέον τις επιστροφές CRO. Αυτή η αναθεώρηση ισχύει για όλες τις εκπτώσεις εμπόρου για τις οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις οι κάτοχοι καρτών με βάση τα επίπεδα καρτών τους.

Τα ιδιωτικά μέλη με κάρτα Obsidian, Icy White ή Frosted Rose Gold θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν εμπορικές εκπτώσεις χωρίς λήξη. Μάθετε περισσότερα για την ιδιωτική συνδρομή στο Crypto.com εδώ.

Καμία αλλαγή σε άλλα προνόμια κάρτας

Δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε άλλα προνόμια της κάρτας και οι κάτοχοι κάρτας μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν έως και 2% επιστροφή στις δαπάνες τους. Εξερευνούμε νέες συνεργασίες για να ξεκλειδώνουμε μεγαλύτερη αξία και οφέλη για τους κατόχους καρτών μας, όπως η πρόσφατα ανακοινωθείσα συνεργασία μας με την Dosh—προσφέροντας στους κατόχους καρτών των ΗΠΑ έως και 10% πρόσθετες ανταμοιβές σε περισσότερες από 10.000 δημοφιλείς επωνυμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις Συνήθεις Ερωτήσεις για τις ανταμοιβές καρτών Crypto.com.

Σημειώσεις:

Σε περίπτωση που ένας κάτοχος κάρτας υποβαθμίσει το μερίδιο CRO ή το επίπεδο Κάρτας του κατά τη διάρκεια της εξάμηνης περιόδου παροχών με έκπτωση εμπόρου, η περίοδος ισχύος για τα πλεονεκτήματα έκπτωσης εμπόρου που είναι διαθέσιμα στο νέο επίπεδο Κάρτας δεν θα παραταθεί.
Το όφελος έκπτωσης έξι μηνών για νέους κατόχους καρτών που εγγράφονται μετά τις 23 Ιουλίου 2022, 15:00 UTC ισχύει μόνο για κατόχους καρτών που δεν έχουν ακυρώσει καμία κάρτα Visa Crypto.com στο παρελθόν. Ωστόσο, εάν ο νέος κάτοχος της κάρτας επιλέξει να εγγραφεί για υψηλότερη βαθμίδα κάρτας από την υψηλότερη βαθμίδα που κατείχε προηγουμένως, θα απολαύσει στη συνέχεια το όφελος έκπτωσης έξι μηνών με βάση τη νέα βαθμίδα κάρτας.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Crypto.com

Article: https://crypto.com/product-news/merchant-rebate-revision

Crypto.com white logo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)