Το Shiba Inu λαμβάνει σημαντική ώθηση μετά την εισαγωγή στο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων των Φιλιππίνων

Η αποδοχή του Shiba Inu βρίσκεται σε άνοδο καθώς το νόμισμα meme εμφανίζεται στο Coins.ph, ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις Φιλιππίνες. Το Coins.ph έχει περισσότερους από 18 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και είναι εγκεκριμένο από το Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP). Αυτό σημαίνει ότι το κρυπτονόμισμα με θέμα τον σκύλο είναι προσβάσιμο σε αυτόν τον τεράστιο αριθμό χρηστών όχι μόνο σε αυτό το μέρος της Ασίας αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Το λεγόμενο «Dogecoin-killer» Shiba Inu θα προστεθεί στα υπάρχοντα 20 κρυπτονομίσματα στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Το Coins.ph είναι ένα από τα παλαιότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στις Φιλιππίνες. Το χρηματιστήριο, το οποίο ιδρύθηκε το 2014, άλλαξε την εστίασή του μακριά από τα κρυπτονομίσματα και προς τις συμβατικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Η Shiba Inu καταγράφει την «πιο καθιερωμένη μάρκα κρυπτονομισμάτων» των Φιλιππίνων

Το BSP ρυθμίζει την Coins.ph ως την πρώτη εταιρεία blockchain στην Ασία που έλαβε άδεια ως εκδότης ηλεκτρονικού χρήματος και ανταλλαγής εικονικών νομισμάτων (EMIVC). Σύμφωνα με τη δήλωση αποστολής τους, το Coins.ph είναι «η πιο καθιερωμένη μάρκα κρυπτονομισμάτων στις Φιλιππίνες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 18 εκατομμυρίων χρηστών». Η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή smartphone επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν και να πουλήσουν έναν αριθμό κρυπτονομισμάτων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο εγχώριο χρηματιστήριο.

Οι 7 εκατομμύρια ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του SHIB And Coins.ph

Η Coins.ph είναι η πρώτη εταιρεία που βασίζεται σε κρυπτονομίσματα στην Ασία που κατέχει άδειες έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος και Εκδότη εικονικού νομίσματος από κεντρική τράπεζα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει 7 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες και 300 «χαρούμενους» υπαλλήλους. Οι αναλυτές αξιολόγησαν την τάση της τιμής Shiba Inu και προέβλεψαν μια πορεία μέχρι την ανοδική τιμή στόχου των $0,0000140. Το meme coin θα μπορούσε να ανακτήσει τις απώλειές του και να ξεκινήσει μια ανοδική τάση έχοντας κατά νου έναν στόχο τιμής $0,0000140. Τα στατιστικά του Coingecko της Κυριακής δείχνουν ότι η Shiba Inu διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα $0,00001180, σημειώνοντας αύξηση 7,1% τις τελευταίες επτά ημέρες. Ο πρώην Chief Financial Officer της Binance, Wei Zhou, ο οποίος αποχώρησε από το μεγαθήριο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων τον Μάιο του περασμένου έτους για προσωπικούς λόγους, απέκτησε το Coins.ph στις αρχές Απριλίου. Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τρία χρόνια αφότου η ινδονησιακή εταιρεία τεχνολογίας αγόρασε την startup για 95 εκατομμύρια δολάρια. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στις Φιλιππίνες είχε σχεδιάσει προηγουμένως να προσφέρει το meme coin στις 13 Ιουλίου, αλλά το ντεμπούτο συνάντησε κάποιες αποτυχίες λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το «Dogecoin-Killer» Shiba Inu καταχωρήθηκε πρόσφατα στο Bitstamp and Robinhood

Η Shiba Inu εισήχθη πρόσφατα σε μια σειρά από μεγάλα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αγοράς κρυπτονομισμάτων, Bitstamp, και του διάσημου χρηματιστηρίου συναλλαγών, Robinhood. Η SHIB παραμένει στη Νο. 15 θέση με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση, αφού έχασε περισσότερο από το 85% της αξίας της από τότε που σημείωσε νέο κορυφαίο ύψος στα τέλη Οκτωβρίου. Τις τελευταίες 24 ώρες, η αξία του token αυξήθηκε κατά περισσότερο από 5 τοις εκατό, φτάνοντας τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με μια έκθεση του 2021, οι Φιλιππίνες είναι ένας από τους ταχύτερους χρήστες κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Με βάση μια δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εταιρεία συγκέντρωσης δεδομένων κρυπτονομισμάτων και blockchain με έδρα τη Σιγκαπούρη, Triple A, πιστεύεται ότι περίπου 4,3 εκατομμύρια άνθρωποι, ή το 4% του συνολικού πληθυσμού της χώρας, κατέχουν επί του παρόντος bitcoin.           Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης. Author: Jet Encila Article: https://bitcoinist.com/shiba-inu-gets-major-boost-on-coinsph/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)