Τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα για παρακολούθηση αυτή την εβδομάδα: BTC, ETH, BCH, AXS, EOS

Εάν το Bitcoin εκκαθαρίσει το επίπεδο αντίστασης, το ETH, το BCH, το AXS και το EOS θα μπορούσαν να συνεχίσουν την ανοδική τους τάση με εκπληκτική ισχύ. Οι bulls προσπαθούν να επιτύχουν ένα ισχυρό εβδομαδιαίο κλείσιμο για το Bitcoin (BTC), ενώ οι bears προσπαθούν να ανακτήσουν το πλεονέκτημά τους. Οι αναλυτές παρακολουθούν στενά τον κινητό μέσο όρο 200 εβδομάδων που είναι στα 22.705 $ και η τρέχουσα ρύθμιση του BTC υποδηλώνει ότι επίκειται μια αποφασιστική κίνηση. Πολλοί αναλυτές αναμένουν ότι ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από το Κινούμενο Μέσο Όρο 200 εβδομάδων θα προσελκύσει περαιτέρω αγορές, αλλά ένα διάλειμμα κάτω από αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ότι οι bears έχουν επιστρέψει στο παιχνίδι. Αν και η βραχυπρόθεσμη εικόνα φαίνεται αβέβαιη, ο αναλυτής Caleb Franzen είπε ότι το Bitcoin βρίσκεται σε ζώνη συσσώρευσης από τον Μάιο.     Εν τω μεταξύ, η εταιρεία ανάλυσης on-chain CryptoQuant τόνισε αυξανό   μενες εκροές Ether (ETH) από μεγάλα χρηματιστήρια, συνολικού ύψους 1,87 εκατομμυρίων δολαρίων νομισ   μάτων στις 22 Ιουλίου. Συνήθως, οι εκροές από ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων υποδηλώνουν ότι αυτοί που κάνουν συναλλαγές είναι ανοδικοί μακροπρόθεσμα, επομένως μπορεί να μετακινούν κέρματα για την ασφάλεια. Θα μπορούσε το Bitcoin να συνεχίσει την ανάκαμψή του, προσελκύοντας αγορές σε επιλεγμένα altcoins: Ας μελετήσουμε τα γραφήματα των κορυφαίων 5 κρυπτονομισμάτων που φαίνονται δυνατά στα γραφήματα.

BTC/USDT

Οι bears προσπάθησαν να βυθίσουν το Bitcoin πίσω στο συμμετρικό τρίγωνο στις 23 Ιουλίου, αλλά οι bulls είχαν άλλα σχέδια. Η ανάκαμψη από το επίπεδο breakout από το τρίγωνο δείχνει ότι οι αγοραστές υπερασπίζονται το επίπεδο επιθετικά. Ο σταδιακά αυξανόμενος εκθετικός κινητός μέσος όρος 20 ημερών (21.865 $) και ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) στη θετική περιοχή δείχνουν πλεονέκτημα για τους αγοραστές. Εάν οι bulls διατηρήσουν την τιμή πάνω από τον απλό κινητό μέσο όρο των 50 ημερών (22.384 $), το ζεύγος BTC/USDT θα μπορούσε να συσσωρευτεί στη ζώνη αντίστασης μεταξύ 23.363 και 24.276 $. Ένα διάλειμμα και κλείσιμο πάνω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να ανοίξει τις πύλες για ένα ράλι προς τον στόχο του μοτίβου στα $28.171 και στη συνέχεια στα $30.000. Αντίθετα, εάν η τιμή πέσει κάτω από τον Εκθετικό Κινούμενο Μέσο Όρο(EMA) 20 ημερών, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στην επόμενη υποστήριξη στα 20.500 $. Το ζευγάρι έχει σχηματίσει ένα μοτίβο πτώσης σφήνας στο διάγραμμα 4 ωρών. Εάν οι αγοραστές οδηγήσουν την τιμή πάνω από τη σφήνα, το ζεύγος θα μπορούσε να δοκιμάσει ξανά 24.276 $. Ένα διάλειμμα και ένα κλείσιμο πάνω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την επανέναρξη της ανοδικής τάσης. Ο 20-Εκθετικός Κινούμενος Μέσος Όρος(ΕΜΑ) είναι σταθερός και ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος(RSI) βρίσκεται κοντά στο μέσο, υποδηλώνοντας μια ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Εάν η τιμή πέσει κάτω και σπάσει κάτω από το 50-SMA, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στη γραμμή στήριξης της σφήνας.

ETH/USDT

Ο Ether αντιμετωπίζει σκληρή αντίσταση στα 1.700 $, αλλά ένα θετικό σημάδι είναι ότι οι αγοραστές δεν έχουν εγκαταλείψει πολύ έδαφος. Μια σφιχτή ενοποίηση κοντά στην αντίσταση του κεφαλιού αυξάνει την πιθανότητα θραύσης πάνω από αυτήν. Ο ανοδικός Εκθετικός Κινούμενος Μέσος Όρος(EMA) 20 ημερών ($1.384) και ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος(RSI) στη θετική περιοχή δείχνουν ότι οι bulls έχουν το πάνω χέρι. Εάν οι αγοραστές οδηγήσουν την τιμή πάνω από 1.700 $, η ανοδική δυναμική θα μπορούσε να αυξηθεί και το ζεύγος ETH/USDT θα μπορούσε να ανέλθει στα 2.000 $, ακολουθούμενο από ράλι στα 2.200 $. Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή μειωθεί από τα 1.700 $, οι bears θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το ζεύγος κάτω από τον EMA των 20 ημερών. Εάν τα καταφέρουν, το ζευγάρι θα μπορούσε να πέσει στα 1.280 δολάρια. Μια αναπήδηση από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να κρατήσει το ζεύγος κολλημένο μεταξύ $1.280 και $1.700 για μερικές ημέρες. Το ζευγάρι αναπήδησε από το 50- Απλός Κινούμενος Μέσος Όρος(SMA), υποδεικνύοντας ότι οι bulls αγοράζουν με βουτιές. Οι αγοραστές θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την τιμή στην αντίσταση στα 1.700 $. Και οι δύο κινούμενοι μέσοι όροι έχουν κλίση και ο RSI βρίσκεται σε θετικό έδαφος, υποδηλώνοντας ότι η διαδρομή της μικρότερης αντίστασης είναι προς τα πάνω. Εάν οι bulls ωθήσουν την τιμή πάνω από τη ζώνη αντίστασης των 1.650 δολαρίων έως 1.700 δολαρίων, η ορμή θα μπορούσε να αυξηθεί και το ζευγάρι θα μπορούσε να συνεχίσει την ανοδική του τάση. Για να ακυρώσουν αυτή τη θετική άποψη, οι bears θα πρέπει να βυθίσουν το ζευγάρι κάτω από τα 1.450 δολάρια.

BCH/USDT

Το Binance Coin (BCH) προσπαθεί να σχηματίσει πάτο μετά από μια εκτεταμένη πτωτική τάση. Η τιμή μειώθηκε από την αντίσταση των 135 $ στις 20 Ιουλίου, αλλά ένα θετικό σημάδι είναι ότι οι bulls υπερασπίστηκαν επιθετικά τον EMA 20 ημερών (117 $). Η δράση τιμής των τελευταίων ημερών έχει σχηματίσει ένα μοτίβο στρογγυλοποίησης, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε ένα διάλειμμα και θα κλείσει πάνω από τα 135 $. Εάν συμβεί αυτό, θα υποδηλώσει ότι το ζεύγος BCH/USDT μπορεί να έχει φτάσει στα 95 $. Στη συνέχεια, το ζεύγος θα μπορούσε να ανέλθει στον στόχο του μοτίβου στα 175 $ και αργότερα στα 200 $. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι το ζεύγος μπορεί να ενοποιηθεί μεταξύ του EMA 20 ημερών και των 135 $ για κάποιο χρονικό διάστημα. Ένα διάλειμμα κάτω από τον EMA των 20 ημερών θα μπορούσε να γείρει το πλεονέκτημα υπέρ των bears. Οι bulls έχουν ωθήσει την τιμή πάνω από τη γραμμή αντίστασης στο διάγραμμα 4 ωρών, ανοίγοντας τις πόρτες για μια πιθανή επανάληψη των 135 $. Οι ανοδικοί κινούμενοι μέσοι όροι και ο δείκτης RSI στη θετική περιοχή υποδεικνύουν ότι η διαδρομή της ελάχιστης αντίστασης είναι προς τα πάνω. Εάν οι αγοραστές οδηγήσουν την τιμή πάνω από 135 $, το ζεύγος θα μπορούσε να αυξήσει τη δυναμική και να αυξηθεί στα 157 $. Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή πέσει κάτω από το 20-EMA, το ζεύγος θα μπορούσε να πέσει στο 50-SMA και αργότερα στα 117 $. Ένα διάλειμμα κάτω από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να γείρει το πλεονέκτημα υπέρ των bears.

AXS/USDT

Το Axie Infinity (AXS) εδραιώνεται σε πτωτική τάση. Αυτό υποδηλώνει ότι οι bulls προσπαθούν να σχηματίσουν πάτο. Ο Εκθετικός κινούμενος μέσος όρος 20 ημερών (15,55 $) έχει ισοπεδωθεί και ο RSI βρίσκεται στη θετική ζώνη, υποδηλώνοντας ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Αυτή η ισορροπία θα μπορούσε να γέρνει υπέρ των αγοραστών εάν ωθήσουν την τιμή πάνω από την αντίσταση των γενικών εξόδων στα 18,53 $. Εάν συμβεί αυτό, το ζεύγος AXS/USDT θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα ράλι προς τα 25,21 $ και μετά στα 28,20 $. Εναλλακτικά, εάν η τιμή πέσει από τα 18,53 $ και σπάσει κάτω από τους κινητούς μέσους όρους, θα υποδηλώσει ότι το ζευγάρι μπορεί να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο εντός του εύρους. Οι αρκούδες θα πρέπει να βυθίσουν την τιμή κάτω από τα 11,85 δολάρια για να κερδίσουν το πάνω χέρι. Το διάγραμμα 4 ωρών δείχνει ότι η τιμή μειώθηκε απότομα από την αντίσταση στα 18,53 $, υποδηλώνοντας επιθετικές πωλήσεις από τις bears. Οι πωλητές θα προσπαθήσουν τώρα να τραβήξουν το ζευγάρι στο 20-EMA. Εάν η τιμή ανακάμψει από αυτό το επίπεδο, οι αγοραστές θα προσπαθήσουν ξανά να εκκαθαρίσουν την αντίσταση των γενικών εξόδων. Εάν καταφέρουν να το κάνουν αυτό, θα υποδηλώνει την έναρξη μιας νέας ανοδικής κίνησης. Αντίθετα, εάν η τιμή σπάσει κάτω από το 20-EMA, το ζεύγος θα μπορούσε να διολισθήσει στο 50-SMA. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίπεδο που πρέπει να παρακολουθείτε γιατί εάν σπάσει, η ανοδική ορμή μπορεί να εξασθενήσει.

EOS/USDT

Το EOS ξεπέρασε τους κινητούς μέσους όρους στις 18 Ιουλίου και ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη επανάληψη του EMA 20 ημερών (1,05 $) στις 21 Ιουλίου. Οι κινούμενοι μέσοι όροι ολοκλήρωσαν ένα ανοδικό crossover και ο RSI βρίσκεται κοντά στην υπεραγορασμένη περιοχή, υποδεικνύοντας ότι οι ταύροι έχουν το πάνω χέρι. Η τιμή θα μπορούσε να ανέλθει στα 1,46 δολάρια, όπου οι bears μπορούν να βάλουν μια ισχυρή άμυνα. Εάν το ζεύγος EOS/USDT δεν εγκαταλείψει πολύ έδαφος από τα 1,46 $, αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που κάνουν συναλλαγές δεν απορρίπτουν τις θέσεις τους. Αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει τις προοπτικές ενός ράλι πάνω από 1,46 $. Μια τέτοια κίνηση θα υποδηλώνει μια πιθανή αλλαγή στην τάση. Αυτή η θετική άποψη θα μπορούσε να ακυρωθεί εάν η τιμή υποχωρήσει από το τρέχον επίπεδο και σπάσει κάτω από τους κινητούς μέσους όρους. Και οι δύο κινητοί μέσοι όροι έχουν ανοδική κλίση στο διάγραμμα 4 ωρών και ο RSI βρίσκεται κοντά στη ζώνη υπεραγοράς, υποδεικνύοντας ότι το ζεύγος βρίσκεται σε ανοδική τάση. Το ζεύγος αντιμετωπίζει αντίσταση κοντά στα 1,26 $, αλλά οι αγοραστές δεν έχουν εγκαταλείψει πολύ έδαφος. Αυτό υποδηλώνει ότι η ανοδική ορμή παραμένει ισχυρή. Εάν η τιμή ανέβει και ξεπεράσει τα 1,26 $, το ράλι θα μπορούσε να φτάσει τα 1,33 $ και μετά τα 1,46 $. Σε αντίθεση με αυτήν την υπόθεση, εάν η τιμή πέσει κάτω από 1,20 $, η επόμενη στάση θα μπορούσε να είναι στο 20-EMA. Εάν αυτή η υποστήριξη επίσης σπάσει, η πτώση θα μπορούσε να επεκταθεί στο 50-SMA.         Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης. Author: RAKESH UPADHYAY Article: https://cointelegraph.com/news/top-5-cryptocurrencies-to-watch-this-week-btc-eth-bch-axs-eos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)