Τι είναι το Enjin (ENJ) και πώς λειτουργεί;

Ως token συμβατό με ERC-20, το Enjin Coin, ένα κρυπτονόμισμα που εισήχθη από την εταιρεία Enjin, μπορεί να μεταδοθεί και να ληφθεί χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι Ethereum.

Τι είναι το Enjin και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του;

Με τα nonfungible tokens (NFT) που βασίζονται σε blockchain να τροφοδοτούν την άνοδο του Web3, μια σειρά από έργα που βασίζονται σε NFT αποκτούν σημαντική σημασία, καθώς παρέχουν τα τεχνολογικά μέσα για τη συγκέντρωση σημαντικών δεδομένων σε blockchain με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Κορυφαίος ανάμεσά τους είναι το Enjin, ένα λογισμικό blockchain παγκόσμιας κλάσης που συνιδρύθηκε από τους Maxim Blagov και Witek Radomski το 2009. Το Enjin βοηθά στη δημιουργία ενός ολόκληρου οικοσυστήματος Enjin που αποτελείται από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ιδιώτες, επιχειρήσεις και προγραμματιστές για την ανάπτυξη, το εμπόριο, τη δημιουργία εσόδων και την εμπορία NFTs. Επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται NFT και κρυπτονομίσματα μέσω του portfolio Enjin, τους επιτρέπει να μοιράζονται NFT μέσω απλών κωδικών QR και τους παρέχει πρόσβαση σε μια αποκλειστική αγορά για συναλλαγές και συλλογή σπάνιων NFT. Όλες οι συναλλαγές στο οικοσύστημα Enjin τροφοδοτούνται από το εγγενές κρυπτονόμισμα Enjin Coin (ENJ) και η πλατφόρμα προσφέρει τη λειτουργικότητα διαχείρισης όλων των ψηφιακών στοιχείων μέσω μιας απλής εφαρμογής για κινητά. Επιτρέπει στους επιχειρηματίες να συλλάβουν έργα NFT που βασίζονται σε παιχνίδια, τέχνη, μουσική και αθλήματα με τη λειτουργικότητα να δημιουργούν προσαρμοσμένα νομίσματα χωρίς απαιτήσεις κωδικοποίησης. Η πλατφόρμα Enjin διευκολύνει τις συναλλαγές χωρίς αέριο για NFT και ENJ μέσω του JumpNet, επιτρέποντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη που καθίσταται δυνατή χάρη στην ενσωμάτωσή της με όλα τα άλλα προϊόντα της, όπως το Enjin Beam, το Marketplace και το Wallet. Σε συνδυασμό με το Efinity, ένα parachain που βασίζεται στο Polkadot, το Enjin επιτρέπει στους δημιουργούς να κόβουν μάρκες σε εξειδικευμένες αλυσίδες μπλοκ που επικεντρώνονται στην βασική λειτουργικότητα και παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα αλυσίδας. Με εταιρείες όπως η Microsoft, η Samsung και η BMW να έχουν ενσωματώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Enjin στις πλατφόρμες επιβράβευσης που βασίζονται σε blockchain, η Enjin δίνει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα ψηφιακά τους στοιχεία. Καθώς η υιοθέτηση των NFTs μεταξύ ατόμων και εταιρειών σε όλο τον κόσμο αυξάνεται με εκθετικό ρυθμό, η Enjin είναι έτοιμη να αναδειχθεί ως μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες blockchain και αυτό θα μεταφραστεί σε δημιουργία αξίας για τους κατόχους κρυπτονομισμάτων του εγγενούς token ENJ.

Τι είναι ένα κέρμα Enjin (ENJ) και πώς λειτουργεί το ENJ;

Το ENJ που κυκλοφόρησε από την Enjin το 2017, είναι ένα συμβατό με ERC-20 token που μπορεί να σταλεί ή να ληφθεί χρησιμοποιώντας ένα portfolio Ethereum. Το ENJ χρησιμοποιείται κυρίως σε διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς, πώλησης ή εμπορίας NFTs χρησιμοποιώντας τα διάφορα προϊόντα που παρέχονται από την Enjin. Εκτός από αυτόν τον βασικό σκοπό και το γεγονός ότι μπορεί να ενσωματωθεί με πολλαπλές πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, το ENJ μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κάθε άλλο κρυπτονόμισμα και μπορεί να διαπραγματευτεί σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Λαμβάνοντας υπόψη τον μέγιστο αριθμό περιπτώσεων χρήσης στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, το ENJ επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύουν μοναδικά στοιχεία παιχνιδιών, όπως χαρακτήρες ή αξεσουάρ, με τη μορφή κατά παραγγελία tokens, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εκκαθαριστούν για το ENJ όταν χρειαστεί. Με τη διευκόλυνση μέσω του portfolio Enjin, οι παίκτες μπορούν έτσι να έχουν πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών συνεργατών, να παρακολουθούν τις διάφορες μάρκες ή συλλεκτικά αντικείμενα και να πουλήσουν αυτά τα ψηφιακά στοιχεία για το ENJ με δική τους ευκολία. Για τους λάτρεις του NFT, η πλατφόρμα και η αγορά Enjin αναδεικνύονται ως μία από τις καλύτερες επιλογές για ανακάλυψη και εμπόριο NFT, με τα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) της Enjin που επιτρέπουν τη δημιουργία και την ενσωμάτωση ψηφιακών στοιχείων σε παιχνίδια και εφαρμογές με ευκολία. Σε καθένα από αυτά τα στοιχεία εντός του παιχνιδιού αποδίδεται μια αξία στο ENJ και επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάσσουν NFT, νομίσματα και άλλα αντικείμενα εκτός του περιβάλλοντος παιχνιδιού με απόλυτη ασφάλεια. Αυτό που κάνει το ENJ μοναδικό είναι ότι, σε αντίθεση με πολλά δημοφιλή κρυπτονομίσματα, έχει καθιερωθεί ως token με μια σειρά από περιπτώσεις χρήσης Enjin και είναι μια βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα μακροπρόθεσμα.

Πώς και πού να αγοράσετε το Enjin Coin;

Το όραμα της Enjin οδήγησε στην ανάπτυξη ενός επεκτάσιμου και διασταυρούμενου δικτύου tokens που καθιστά τη διαδικασία κοπής, εμπορίας και μετατροπής NFT σε απτή συμβολική αξία που είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Επιπλέον, έχει κάνει τα NFT πολύ πιο προσιτά, με ταχύτερες και φθηνότερες συναλλαγές που οδηγούν σε σημαντική αύξηση του συνολικού όγκου συναλλαγών NFT. Καθώς τα NFT γίνονται μάρτυρες της αυξανόμενης υιοθέτησης μεταξύ των συμμετεχόντων στη βιομηχανία και των χρηστών, τα tokens όπως το ENJ θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στο ξεκλείδωμα της τεράστιας αξίας μέσω μοναδικών ψηφιακών και πραγματικών περιουσιακών στοιχείων, όπως τα παιχνιδιών κρυπτονομισμάτων. Διαθέσιμο σε κορυφαίες πλατφόρμες και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπως το Binance US, το Crypto.com, το Bithumb, το Gemini, το Swissborg, το Kriptomat, το Voyager και το Blockchain.com, ο καθένας μπορεί να αγοράσει ENJ χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat όπως το δολάριο Ηνωμένων Πολιτειών ή ανταλλάσσοντας άλλα κρυπτονομίσματα. Αν θέλετε να αγοράσετε και να ανταλλάξετε τα κουπόνια ENJ, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα-

Είναι το ENJ καλή επένδυση;

Επιτρέποντας στους προγραμματιστές να κόβουν αντικείμενα για περιβάλλοντα παιχνιδιών με τη μορφή NFT, η πλατφόρμα Enjin και το token ENJ θα είναι μία από τις προτιμώμενες επιλογές τόσο για τους χρήστες όσο και για τις επιχειρήσεις. Καθώς περισσότεροι χρήστες εμπλέκονται σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη εικονική οικονομία, τα NFT και τα κρυπτονομίσματα θα πάρουν το επίκεντρο της ενίσχυσης του μετασύμπαντος και είναι βέβαιο ότι θα αναδειχθούν ως τα κύρια μέσα για τις συναλλαγές στον ψηφιακό χώρο. Υπό αυτή την έννοια, το Enjin και το εγγενές του token ENJ έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν ηγετική θέση σε αυτόν τον πολυσύχναστο χώρο, κάτι από το οποίο θα μπορούσαν να επωφεληθούν οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων και οι πιθανοί επενδυτές. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των πλατφορμών που χρησιμοποιούν τη σειρά προϊόντων της Enjin, θα υπάρξει σχετική αύξηση της ζήτησης για μάρκες ENJ, ένας παράγοντας ευνοϊκός για περαιτέρω ανατίμηση των τιμών. Επιπλέον, κάθε φορά που οι προγραμματιστές χρειάζεται να κόψουν NFT για τα αντίστοιχα έργα τους, θα κλειδώσουν την αξία στο ENJ σε ένα έξυπνο συμβόλαιο και το ίδιο απελευθερώνεται όταν το αντικείμενο πωλείται. Με μέγιστο όριο προσφοράς 1 δισεκατομμύριο μάρκες, η αξία της ENJ είναι έτοιμη να εκτιμηθεί καθώς η ζήτηση για το διακριτικό αυξάνεται στο πλαίσιο της σπανιότητας της προσφοράς. Επιπλέον, το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών έχει αποδεχθεί την Enjin ως συμμετέχοντα και το δίκτυο διερευνά τρόπους για τη χρήση των NFT για την προώθηση της βιωσιμότητας και της ισότητας. Το token έχει επίσης τη διάκριση ότι είναι το πρώτο κουπόνι παιχνιδιών που έχει εγκριθεί από τους κανονισμούς στην Ιαπωνία, ένα κατόρθωμα που πέτυχε το ENJ τον Ιανουάριο του 2021, όταν εγκρίθηκε νόμιμα για εμπορία από την Ιαπωνική Ένωση Εικονικού Συναλλάγματος. Με τη βοήθεια της τεχνολογικής ικανότητας της Enjin και τη σταθερή της βάση ως ασφαλή πλατφόρμα για εφαρμογές που βασίζονται σε NFT, οι ιδρυτές της Enjin δεσμεύονται να επιτύχουν καθαρές μηδενικές εκπομπές από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και σχεδιάζουν να ενεργοποιήσουν NFT με ουδέτερο άνθρακα έως το 2030. Με τη μέγιστη προσφορά κουπονιών ENJ να έχει ανώτατο όριο στο ένα δισεκατομμύριο, θα μπορούσε να υπάρξει σπανιότητα της αγοράς στο μέλλον, η οποία θα βοηθήσει στον έλεγχο του ποσοστού πληθωρισμού του κρυπτονομίσματος. Η ENJ εξουσιοδοτεί τους κατόχους της να έχουν πρόσβαση στο οικοσύστημα Enjin, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς με νέες καινοτομίες και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να επενδύσουν στο μέλλον της εικονικής εμπορίας περιουσιακών στοιχείων.           Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης. Author: MURTUZA MERCHANT Article: https://cointelegraph.com/news/what-is-enjin-enj-and-how-does-it-work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)