Το Google Pay επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν Crypto στο Crypto.com

Οι χρήστες του Google Pay έχουν πλέον ένα άλλο σημείο πρόσβασης στις αγορές κρυπτονομισμάτων χάρη στην ενσωμάτωση των επιλογών πληρωμής του Crypto.com.

Το Crypto.com Προσθέτει τη λειτουργία Google Pay

Μια επιλογή αγοράς, εντός της εφαρμογής Google Pay, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο portfolio κρυπτονομισμάτων και την πλατφόρμα συναλλαγών Crypto.com App, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα γρήγορα και με ασφάλεια. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων θα παρουσιάσει αυτό το νεότερο χαρακτηριστικό την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της πλατφόρμας, οι χρήστες Android θα έχουν την επιλογή να πληρώσουν με το Google Pay όταν αγοράζουν κρυπτονομίσματα.

 

Οι χρήστες κινητών μπορούν να αγοράζουν στοιχεία εντός της εφαρμογής γρήγορα και εύκολα με το Google Pay. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα smartphone Android, τα tablet ή τα ρολόγια τους για να πραγματοποιήσουν πληρωμές.

Οι χρήστες που έχουν συνδέσει τους λογαριασμούς τους στο Google Pay με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα μπορούν να επιλέξουν την επιλογή πληρωμής όταν βρίσκονται στην εφαρμογή Crypto.com, μόλις η ενσωμάτωση είναι ζωντανή την επόμενη εβδομάδα. Περισσότερα από 250 κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα στο χρηματιστήριο, το οποίο έχει πάνω από 50 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Πρόσφατα, το Crypto.com έγινε πρωτοσέλιδο αφού έλαβε γρήγορα άδειες για τη διεξαγωγή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε ορισμένες χώρες. Μετά από ρυθμιστική άδεια στην Ελλάδα, τη Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι, η Ιταλία είναι η τελευταία χώρα που έδωσε στην εταιρεία το πράσινο φως να αρχίσει να εξυπηρετεί τους καταναλωτές εντός των συνόρων της.

Τον Μάιο, η Crypto.com ανακοίνωσε ότι συνεργαζόταν με το Shopify για να ενεργοποιήσει το Crypto.com Pay σε βιτρίνες εμπόρων, παρέχοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Αυτό έρχεται μετά το 2021, μια πολυάσχολη χρονιά για το Google Pay και τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, η οποία ενσωματώθηκε με το Gemini τον Απρίλιο και παρείχε την ίδια λειτουργικότητα με την πρόσφατα αποκαλυφθείσα υπηρεσία του Crypto.com. Οι πελάτες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν την κάρτα Coinbase τους για να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το Google Pay χάρη στη συνεργασία με την Coinbase τον Ιούνιο του 2021. Επιπλέον, το Google Pay ένωσε τις δυνάμεις του με την Bakkt τον Οκτώβριο του 2021. Τον Απρίλιο του 2022, η Nexo είπε ότι θα ενσωματώσει το Google Pay με την εισαγωγή των καρτών Mastercard που υποστηρίζονται από κρυπτονομίσματα.

Βήματα για αγορά

Οι πελάτες πρέπει πρώτα να συνδέσουν μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στον λογαριασμό τους στο Google Pay για να απολαύσουν αυτήν την υπηρεσία. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν αγορές στην εφαρμογή Crypto.com χρησιμοποιώντας το Google Pay, που είναι μια γρήγορη και ασφαλής επιλογή, αφού συνδέσουν την πιστωτική τους κάρτα στον λογαριασμό τους στο Google Pay. Με τη βοήθεια αυτής της ενσωμάτωσης, το Google Pay μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για την αγορά περισσότερων από 250 από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Ακολουθώντας απλώς αυτά τα βήματα, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το Google Pay:

1. Πατήστε Συναλλαγή στην αρχική σελίδα στην εφαρμογή Crypto.com

2. Πατήστε Αγορά και επιλέξτε ένα κρυπτονόμισμα

3. Στην περιοχή Μετρητά, επιλέξτε Google Pay και πατήστε ξανά το κουμπί Αγορά

4. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να αποδεχτείτε το τέλος επεξεργασίας της κάρτας και πατήστε Συνέχεια

5. Πατήστε Επιβεβαίωση για να ολοκληρώσετε την αγορά

Τα υπόλοιπα των χρηστών στο Crypto Wallet τους θα ενημερωθούν κατάλληλα μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή και θα μπορούν επίσης να εξετάσουν το ιστορικό συναλλαγών τους στην εφαρμογή Crypto.com.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Anifowoshe Ibrahim

Article: https://bitcoinist.com/google-pay-to-allow-customers-to-buy-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)