Το Ethereum επανέρχεται στα 1.600 $, το ApeCoin εκτοξεύεται κατά 17% καθημερινά (Market Watch)

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων επανήλθαν στο πράσινο, οδηγημένες από σημαντικά κέρδη από το Ethereum, το Polkadot, το Avalanche και το ApeCoin. Η χθεσινή ανανέωση φαίνεται να είναι βραχυπρόθεσμη, καθώς το bitcoin πήγε στην επίθεση και ανέβηκε ξανά πάνω από τα 23.000 $. Τα περισσότερα altcoins είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, με το ETH να εκτινάσσεται στα ύψη 8% και το ApeCoin να σημειώνει διψήφια άλματα.

Το Bitcoin ανακτά το ύψος των $23.000

Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά ανοδική για το bitcoin, το οποίο είχε ανακάμψει από την πτώση κάτω των 19.000 δολαρίων στις 13 Ιουλίου. Καθώς πλησίαζε το Σαββατοκύριακο, το κρυπτονόμισμα είχε εκτιναχθεί πέρα ​​από τα 20.000 δολάρια. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα, όμως, αυτή τη φορά, πήγε ακόμα πιο βόρεια και μπήκε στη Δευτέρα πάνω από τα $22.000. Μετά από μια μικρή ανανέωση στις 19 Ιουλίου, το κρυπτονόμισμα άρχισε να αποκτά αξία για άλλη μια φορά, το οποίο κορυφώθηκε σε μια τεράστια άνοδο πάνω από τα 24.000 $. Αυτό έγινε η υψηλότερη τιμή σε πάνω από ένα μήνα. Τις επόμενες ώρες, ωστόσο, το BTC επανήλθε κατά σχεδόν 2.000 δολάρια καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Tesla είχε πουλήσει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τις διαθέσεις της σε bitcoin το δεύτερο τρίμηνο. Το κρυπτονόμισμα αντέδρασε καλά σε αυτή την πτώση, ανέκαμψε και επί του παρόντος διαπραγματεύεται περίπου $1.000 υψηλότερα. Ως αποτέλεσμα, η χρηματιστηριακή του αξία έχει πλησιάσει τα 450 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η κυριαρχία του έναντι των altcoin έχει πέσει κάτω από το 42%.  

ETH, ApeCoin Εκρήγνυται

Η φθίνουσα κυριαρχία του BTC ενώ η τιμή του bitcoin έχει αυξηθεί σημαίνει ότι τα εναλλακτικά κρυπτονομίσματα έχουν καλύτερη απόδοση. Το Ethereum είναι ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα. Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες δέκα ημέρες και η χθεσινή ανανέωση έχει διαγραφεί. Το ETH αυξάνεται κατά περισσότερο από 8% σε ημερήσια κλίμακα και διαπραγματεύεται ξανά περίπου 1.600 $. Η BNB έχει κερδίσει περίπου 5% σε μια μέρα και τώρα βρίσκεται κοντά στα $270. Οι Ripple, Cardano, Solana, Dogecoin, Polygon, Shiba Inu, Polkadot, Avalanche και Tron έχουν ανέλθει με παρόμοιο τρόπο. Αρκετά altcoins χαμηλότερης και μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχουν αυξηθεί κάπου μεταξύ 5% και 10%. Το ApeCoin είναι ο πιο εντυπωσιακός παίκτης, με τεράστια αύξηση 17,5% σε μια μέρα. Κατά συνέπεια, το APE βρίσκεται τώρα κοντά στα $7. Το συνολικό ανώτατο όριο αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων έχει προσθέσει περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα και είναι πάνω από 1.050 τρισεκατομμύρια δολάρια.           Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης. Author: Article: https://cryptopotato.com/ethereum-retests-1600-apecoin-skyrockets-17-daily-market-watch/  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)