Η μετοχή της Coinbase έχει τη δυνατότητα να διπλασιαστεί το 2022 μετά από βουτιά 90% από το υψηλό ρεκόρ

Η μετοχή COIN μπορεί να αυξηθεί στα 160 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, υποδηλώνει ένας συνδυασμός τεχνικών και θεμελιωδών δεικτών.

Η τιμή της μετοχής της Coinbase (COIN) έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τα χαμηλά της Ιουνίου με πιθανότητα πολύ μεγαλύτερης ανόδου φέτος, σύμφωνα με ένα μείγμα τεχνικών και θεμελιωδών δεικτών.

Συμμετρική αντιστροφή τριγώνου του COIN
Το COIN έχει υποστεί ισχυρή ανοδική αντιστροφή αφού υποχώρησε σχεδόν κατά 90% από το υψηλό ρεκόρ των 368,90 $ τον Νοέμβριο του 2021.

Η τιμή της μετοχής της Coinbase αυξήθηκε πάνω από 95% στα 75,27 $ από το κλείσιμο της 20ης Ιουλίου όταν μετρήθηκε από το τοπικό κατώτατο σημείο της 12ης Μαΐου στα 40,83 $. Η ανάκαμψή του οδήγησε σε σχηματισμό συμμετρικού σχεδίου τριγώνου με την τιμή να σχηματίζει μια ακολουθία από χαμηλότερα επίπεδα και υψηλότερα ύψη.

Τα συμμετρικά τρίγωνα σε πτωτική τάση συνήθως αποδεικνύονται πτωτικά μοτίβα συνέχισης. Αποφασίζουν αφού η τιμή σπάσει κάτω από τις χαμηλότερες γραμμές τάσης τους να πέσει περαιτέρω. Αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις, ένα συμμετρικό τρίγωνο θα μπορούσε να σχηματιστεί στο τέλος μιας πτωτικής τάσης, οδηγώντας σε απότομες ανοδικές ανατροπές.

Όπως φαίνεται, το COIN έχει ήδη εισέλθει στο στάδιο ξεμπλοκαρίσματος του μοτίβου αντιστροφής του συμμετρικού τριγώνου. Συγκεκριμένα, η μετοχή της Coinbase έκλεισε πάνω από την ανώτερη γραμμή τάσης της δομής στις 28 Ιουλίου, ενώ συνόδευε την άνοδο του όγκου συναλλαγών, όπως φαίνεται παρακάτω.

 

 

Το COIN δοκιμάζει τώρα τα $80 ως την ενδιάμεση αντίστασή του, ενώ προσβλέπει σε περαιτέρω ανοδική πορεία προς τα $135. Ο στόχος κέρδους μετριέται μετά τον υπολογισμό της μέγιστης απόστασης μεταξύ της άνω και της κάτω γραμμής τάσης του συμμετρικού τριγώνου και την προσθήκη του αποτελέσματος στο σημείο διάσπασης.

Ο ανοδικός στόχος του τριγώνου φαίνεται πιο κοντά στον εκθετικό κινητό μέσο όρο 200 ημερών του COIN (ΕΜΑ 200 ημερών, το μπλε κύμα στο παραπάνω γράφημα) κοντά στα 153 $. Αυτό αυξάνει ψυχολογικά την πιθανότητα το COIN να σχηματίσει ανοδικά “φυτίλια” προς τα 153 $ εάν φτάσει τα 135 $ φέτος.

Αυτό θα σήμαινε ράλι 102% από τη σημερινή τιμή.

Αποτίμηση Coinbase: κέρδη 1ου τριμήνου
Τα κέρδη του πρώτου τριμήνου της Coinbase ήταν υποτονικά λόγω των χαμηλότερων από το αναμενόμενο εσόδων και της σημαντικής πτώσης των μηνιαίων χρηστών που πραγματοποιούν συναλλαγές.

Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει κανένα σχέδιο διαχείρισης κόστους στην εν λόγω πρόσκληση κερδών, αλλά μια έκθεση που δημοσιεύτηκε από τους Financial Times αυτόν τον Ιούνιο δείχνει ότι θα περιόριζε σχεδόν το ένα πέμπτο του εργατικού δυναμικού της. Επίσης, η Coinbase τερμάτισε το δημοφιλές πρόγραμμα συνεργασίας τον Ιούλιο, σύμφωνα με το Business Insider.

«Η τιμή-στόχος μας για το [COIN] είναι περίπου 52 $ [το 2022]», σημείωσε η Rumak Research, μια ομάδα οικονομικών αναλυτών, στην πρόσφατη αξιολόγησή της Coinbase. Η δεδομένη ανάλυση βασίστηκε σε αντιδράσεις σε προηγούμενους κύκλους της αγοράς, σε συνδυασμό με το μοντέλο τιμολόγησης κεφαλαιακών περιουσιακών στοιχείων τους (CAPM), όπως φαίνεται παρακάτω.

 

 

Η τιμή-στόχος της μετοχής πλησιάζει τα 160 δολάρια, σύμφωνα με τη Rumak Research, αν ληφθεί υπόψη το τρέχον μέσο ασφάλιστρο κινδύνου αγοράς στις Ηνωμένες Πολιτείες, ύψους 5,6%.

Σε παρόμοιες γραμμές, η Δ.Α. Ο αναλυτής της Davidson, Christopher Brendler, σημείωσε ότι η Coinbase θα επιβιώσει στην αγορά κρυπτονομισμάτων, παρά την «οικονομική κατάστασή της», συμπεριλαμβανομένων 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μακροπρόθεσμο χρέος. Ωστόσο, η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται στα 6,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Το γεγονός ότι πρέπει να μειώσουν λίγο, μπορεί να μην είναι τα καλύτερα νέα, αλλά τελικά, ξέρω ότι δεν πρόκειται να βρεθούν σε μια κατάσταση που να αγωνίζονται να επιβιώσουν», είπε ο Brendler στο Forbes. προσθέτωντας:

«Το έχουν περάσει στο παρελθόν και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να το ξαναπεράσουν».

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: YASHU GOLA

Article: https://cointelegraph.com/news/coinbase-stock-has-potential-to-double-in-2022-after-plunging-90-from-record-high

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)