Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 120.000 $ το 2023, λέει ο διαπραγματευτής καθώς η τιμή του BTC κερδίζει 25% σε μια εβδομάδα

Η αισιοδοξία ρέει γύρω από τις δυνατότητες τιμής του Bitcoin, αλλά οι προειδοποιήσεις δείχνουν επίσης έντονη συσχέτιση με τις μετοχές.

Το Bitcoin (BTC) άγγιξε τα 24.000 δολάρια στο άνοιγμα της Wall Street στις 20 Ιουλίου, καθώς οι καλές στιγμές συνέχιζαν να κυλούν για τις αγορές κρυπτονομισμάτων.

 

Ράλι τιμών BTC “όλα τα μακροοικονομικά καθοδηγούμενα”

Στοιχεία από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD πέρασε το τελευταίο του ορόσημο μετά από μια σύντομη ενοποίηση.

Τα κέρδη είκοσι τεσσάρων ωρών για το ζευγάρι παρέμειναν σχεδόν στο 8% και οι εβδομαδιαίες αποδόσεις κοντά στο 25%, καθώς το Bitcoin και τα altcoins επωφελήθηκαν από τη μείωση του δολαρίου ΗΠΑ και την άνοδο των χρηματιστηρίων.

Η άνοδος του Bitcoin είχε δει τους bulls να ανακτούν βασικές γραμμές τάσεων που χάθηκαν τον Ιούνιο, αλλά η κριτική επιτροπή παρέμεινε αμέτοχη στο αν η νέα δύναμη θα μπορούσε να αντέξει πέρα από το τρέχον εβδομαδιαίο κερί.

“Το ράλι Bitcoin φαίνεται καλό; Ναι. Αλλά το BTC δεν θα υπερηφανεύεται για αυτό το ράλι”, σχολίασε ο αναλυτής Venturefounder.

“Ο συσχετισμός BTC και NASDAQ εξακολουθεί να είναι στο 91% (ιστορικό υψηλό) και αμφότερα εξετάζουν τις πολιτικές της Fed, τις προβλέψεις για τα επιτόκια και την ύφεση και το $DXY για καθοδήγηση. Όλα είναι μακροοικονομικά καθοδηγούμενα.”

Ωστόσο, ο δείκτης του δολαρίου ΗΠΑ (DXY) δεν έδειξε σημάδια για τη δική του επιτυχημένη ανάκαμψη την ημέρα, καθώς απορρίφθηκε στο 107 μετά από τοπικό πάτο.

 

 

Ο δημοφιλής έμπορος και αναλυτής Josh Rager, εν τω μεταξύ, ζήτησε ένα «σίγουρο» φιλοδώρημα στη ζώνη των 30.000 δολαρίων, προκειμένου το Bitcoin να γυρίσει πραγματικά από πτωτικό σε ανοδικό.

Το Metric προβλέπει έως και 120.000 $ το 2023

Κάνοντας σμίκρυνση, ένας δείκτης τιμής Bitcoin οδήγησε τον αναλυτή TechDev να πιστέψει ότι το BTC/USD θα έβλεπε ένα νέο ύψος μεγαλύτερο όλων των εποχών πριν μειωθεί κατά το ήμισυ η επόμενη επιδότηση μπλοκ το 2024.

Η TechDev επισήμανε τον δείκτη True Strength Index (TSI) για το Bitcoin, μια μέτρηση που χρησιμοποιεί αρκετούς βασικούς υπολογισμούς για να προσδιορίσει πόσο υπεραγορασμένο ή υπερπωλημένο είναι το περιουσιακό στοιχείο σε μια συγκεκριμένη τιμή.

Η πτώση της τιμής από το χαμηλότερο ύψος όλων των εποχών τον Νοέμβριο του 2021 παραμένει σε τάση, υποστήριξε, και επομένως η πιθανότητα επαναλαμβανόμενων ιστορικών μοτίβων.

Μια ανάκαμψη σε εξέλιξη του δείκτη σχετικής ισχύος του Bitcoin (RSI) τράβηξε επιπλέον την προσοχή του δημιουργού μοντέλων απόθεμα σε ροή PlanB.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-may-hit-120k-in-2023-says-trader-as-btc-price-gains-25-in-a-week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)