Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων επιστρέφει πάνω από το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια

Η συνολική κεφαλαιοποίηση όλων των κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για πρώτη φορά σε περισσότερο από ένα μήνα, δείχνουν τα στοιχεία του CoinMarketCap.

Αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 1.016.006.321.043 $ — και η επιστροφή σε αυτό το ψυχολογικά σημαντικό όριο έρχεται αφότου το Bitcoin έσπασε τα 22.000 $.

Αυτό το σημείο τιμής έχει αποδείξει ένα επίμονο επίπεδο αντίστασης για το BTC τις τελευταίες εβδομάδες, με τους bulls να δίνουν ώθηση αφού απέφυγαν επιτυχώς μια διαρκή πτώση κάτω από τα $20.000.

Αλλά είναι ο Ether που έχει μακράν την καλύτερη απόδοση σε ένα χρονικό πλαίσιο επτά ημερών. Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο βρίσκεται τώρα στο χείλος της πτώσης των 1.500 δολαρίων μετά από άνοδο κατά 28,65% σε μία εβδομάδα.

Και υπάρχει επίσης μια θάλασσα από πράσινο σε άλλα altcoins καθώς σημειώνουν μια μέτρια ανάκαμψη. Ένας αξιοσημείωτος ερμηνευτής είναι το Polygon — αύξηση 17% σε 24 ώρες και 60% σε επτά ημέρες.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Connor Sephton

Article: https://coinmarketcap.com/alexandria/article/total-crypto-market-cap-is-back-above-1-trillion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)