«Θέλουμε να γίνουμε η πύλη στο Web 3» δηλώνει η CZ σε σημείωση προς τα ενδιαφερόμενα μέρη

Η Binance ετοιμάζεται να ηγηθεί της επόμενης επανάληψης του Διαδικτύου, με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και του blockchain να βιώνει ανάπτυξη και υιοθέτηση παρόμοια με το χόκεϊ τα τελευταία τρία χρόνια.

Σε επιστολή προς τους Binancians την Πέμπτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao, “CZ” εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο του χρηματιστηρίου από τότε που ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια, δηλώνοντας ότι ήταν έτοιμοι να γίνουν ηγέτες της αγοράς στο Web3.

«Θέλουμε να είμαστε η πύλη στο Web3. Το σύνολο των εργαλείων που χρησιμοποιούν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτόν τον νέο κόσμο. Εργαλεία που είναι απλά, προσβάσιμα, συμβατά και αξιόπιστα.»

Έγραψε η CZ, προσθέτοντας ότι η βιομηχανία και η Binance είχαν δει μια τεράστια εισροή κεφαλαίων και ταλέντων λόγω της εμφάνισης του web 3.

«Σε όλη την ιστορία, όποτε αυτά τα δύο συναντήθηκαν, έχουμε δει τεράστια άλματα στην υιοθέτηση και την καινοτομία προϊόντων». Αυτός συνέχισε.

Εφευρέθηκε από τον Gavin Wood, ιδρυτή της Polkadot και συνιδρυτή του Ethereum, το Web 3.0 ή το «Web3» περιγράφεται ως «η επόμενη γενιά τεχνολογίας διαδικτύου που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία Blockchain, τη Μηχανική μάθηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Αν και αυτή η τεχνολογία παραμένει υποθετική, θα δώσει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο των διαδικτυακών τους δεδομένων, εξαλείφοντας τη στατική εμπειρία και τον συγκεντρωτισμό που σχετίζονται με το Web 1 και το Web 2.

Ήδη, η Binance ασχολείται με τεχνολογίες που πιστεύεται ότι γίνονται βασικοί οδηγοί στο Web 3, συμπεριλαμβανομένων των NFT, ψηφιακών ταυτοτήτων, tokenomics, μοντέλων παιχνιδιού για κέρδη και πολλά άλλα. Η ανταλλαγή έχει επίσης σφυρηλατήσει συνεργασίες με άτομα όπως ο Christiano Ronald, η Weeknd και διάφορες εταιρείες για να οδηγήσουν το όραμα Web 3.

«Θα ενημερώσουμε, θα εκπαιδεύσουμε και ίσως ακόμη και θα διασκεδάσουμε καθώς οι χρήστες εξερευνούν τι σημαίνει ιδιοκτησία στο σύμπαν του Web3. Το κλειδί για όλα αυτά είναι η εισαγωγή των ανθρώπων σε αυτόν τον νέο χώρο», πρόσθεσε η CZ.

Τον περασμένο μήνα, τα εργαστήρια Binance, ο βραχίονας επιχειρηματικού κεφαλαίου ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων συγκέντρωσε 500 εκατομμύρια δολάρια για ένα ταμείο αφιερωμένο στην επένδυση σε νεοφυείς επιχειρήσεις του Web 3, ενώνοντας τις εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου Andreessen Horowitz και Sequoia Capital. Όλοι κοιτάζουν την ευκαιρία του Web 3 με επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε ημερήσιο όγκο και υποστηρίζει περισσότερα από 43 νομίσματα fiat, δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα στον χώρο όσον αφορά τους χρήστες. Το χρηματιστήριο μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι έχει το πιο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων όπως παράγωγα, δάνεια, περιθώρια, NFT, κάρτες Binance και PAY, σχεδιασμένα να επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ των κόσμων Web3 και fiat απρόσκοπτα.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Newton Gitonga

Article: https://zycrypto.com/we-want-to-be-the-gateway-to-web-3-asserts-cz-in-note-to-stakeholders/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)