Οι έμποροι Litecoin [LTC] μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα επίπεδα τιμών για το κέρδος τους

Τα πρόσφατα κέρδη σε ολόκληρη την αγορά βοήθησαν τους αγοραστές του Litecoin [LTC] να διεκδικήσουν ξανά το επίπεδο των 53 $ τις τελευταίες 24 ώρες. Ως αποτέλεσμα, το altcoin ανέβηκε γρήγορα πάνω από τις κορδέλες EMA για να προβάλει ισχυρή αγοραστική δυναμική.

Επιπλέον, τα πρόσφατα ανοδικά κηροπήγια αντανακλούσαν μια σταθερή άνοδο στην αγοραστική πίεση. Η διαρκής απόρριψη των υψηλότερων τιμών στη ζώνη των 55 $ θα μπορούσε να προκαλέσει βραχυπρόθεσμη υποχώρηση πριν από την πιθανή αναβίωση του altcoin.

Την ώρα του τύπου, το Litecoin διαπραγματευόταν στα 55,355 $, σημειώνοντας αύξηση 7,65% σε 24 ώρες.

Η αναζωπύρωση των αγορών του altcoin το οδήγησε να δοκιμάσει υψηλότερες κορυφές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ενώ τα bears  εξασφάλισαν το επίπεδο των $55, ο LTC είδε μια ανοδική κίνηση καναλιών τις προηγούμενες πέντε ημέρες.

Μετά από μια σύντομη φάση συμπίεσης κοντά στο Σημείο Ελέγχου (POC, κόκκινο), το κρυπτονόμισμα είδε τελικά μια ασταθή έκρηξη υπέρ των αγοραστών. Η LTC έχει επιδείξει έντονη απόρριψη υψηλότερων τιμών γύρω από τη ζώνη των 55,8 $.

Με τις κορδέλες EMA να φαίνονται τελικά βόρεια, οι bulls στόχευαν να κατευθύνουν τη μακροπρόθεσμη τάση. Ένα ανοδικό crossover με το 200 EMA (πράσινο) μπορεί να τοποθετήσει το alt για μια διαρκή μακροπρόθεσμη ανοδική τάση.

Μια άμεση ανάκαμψη από το επίπεδο των 55 $ μπορεί να βοηθήσει τους αγοραστές να δοκιμάσουν ξανά την κατώτερη γραμμή τάσης του up-channel. Οποιοδήποτε κλείσιμο κάτω από το κανάλι θα μπορούσε να εκθέσει το alt σε βραχυπρόθεσμη ανάσυρση. Σε αυτήν την περίπτωση, η LTC θα μπορούσε να κατευθυνθεί προς τη ζώνη των $52 ή κοντά στο POC της πριν οι bulls παρέμβουν για να προκαλέσουν την αγοραστική πίεση.

Ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI) είδε επιτέλους ένα αξιόπιστο κλείσιμο πέρα από τη ζώνη υπεραγοράς. Μια πιθανή αντιστροφή από αυτό το επίπεδο θα μπορούσε να μειώσει την αγοραστική πίεση στις επόμενες συνεδριάσεις.

Επίσης, το γράφημα σημείωσε χαμηλότερες κορυφές, σε αντίθεση με τα υψηλότερα υψηλά της δράσης τιμής. Αυτό αποκάλυψε μια πτωτική απόκλιση. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Awesome Oscillator άγγιξε το μηνιαίο υψηλό του και παρουσίασε ισχυρό αγοραστικό πλεονέκτημα ενώ έφτασε στη ζώνη αντιστροφής του.

Συμπέρασμα
Δεδομένης της συρροής των αντιστάσεων και των βραχυπρόθεσμων δεικτών, η LTC θα μπορούσε πιθανότατα να δει ένα εμπόδιο στη ζώνη των 55 $. Μια πτώση κάτω από το σχέδιο θα πυροδοτούσε ένα σήμα βραχυκύκλωσης με τους στόχους που αναφέρονται παραπάνω.

Ωστόσο, η LTC μοιράζεται 69% συσχέτιση 30 ημερών με το king coin. Μια προσεκτική ματιά στην κίνηση του Bitcoin θα ήταν επιτακτική ανάγκη για μια κερδοφόρα κίνηση.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/litecoin-ltc-traders-can-leverage-these-price-levels-for-their-profit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)