Το σημείο καμπής του ETH μπορεί να είναι προ των πυλών, δείτε πώς

Το Ethereum [ETH] λαμβάνει περισσότερη προσοχή τώρα που η Συγχώνευση που σηματοδοτεί τη μετάβαση στο Ethereum 2.0 είναι προ των πυλών. Πιο συγκεκριμένα, οι επενδυτές είναι περίεργοι να δουν πώς η Συγχώνευση θα επηρεάσει τη ζήτηση και την τιμή της ETH.

Ένα πιθανό αποτέλεσμα για το Ethereum 2.0 είναι μια μετατόπιση υπέρ ενός ισχυρού ράλι καθώς η δυναμική της ζήτησης μετατοπίζεται υπέρ του ETH. Το κρυπτονόμισμα ήταν πτωτικό για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου εξαμήνου του 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι έχουν επιτευχθεί πολλά ορόσημα, φέρνοντας το δίκτυο πιο κοντά στην D-day όταν η Συγχώνευση θα ολοκληρωθεί επιτέλους. Εν τω μεταξύ, η απόδοση του ETH στα μέσα της εβδομάδας μόλις επανέλεγξε την υποστήριξη κοντά στο επίπεδο τιμής των 1.000 $.

 

 

Το ETH διαπραγματεύεται με κυμαινόμενο μοτίβο από τα μέσα Ιουνίου και το ίδιο επίπεδο υποστήριξης έχει δοκιμαστεί πολλές φορές τώρα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει υγιής ζήτηση σε αυτό το επίπεδο, αρκετή για να ξεπεραστούν περαιτέρω πωλήσεις.

Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να ωθήσει σημαντικά τις τιμές. Όμως, αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα τώρα που πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές. Στις 14 Ιουλίου, το κουπόνι ήταν 1.193 $.

Οι επενδυτές προετοιμάζονται για την ETH 2.0
Οι τελευταίοι τρεις μήνες χαρακτηρίστηκαν από μια μαζική έξοδο από τα πρωτόκολλα DeFi. Η συνολική αξία που κλειδώθηκε (TVL) σε αυτά τα πρωτόκολλα μειώθηκε από 211,26 εκατομμύρια δολάρια σε 72,4 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μέρος αυτού του ποσού βρήκε το δρόμο του στα χρηματιστήρια. Περίπου 1,59 εκατομμύρια ETH αξίας 20,1 εκατομμυρίων δολαρίων σε τρέχουσες τιμές αγοράς εισήλθαν σε χρηματιστήρια μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου.

Ένα σημαντικό ποσό ETH μεταφέρθηκε σε ποντάρισμα ETH 2.0. Η συνολική αξία του στοιχηματισμένου ETH αυξήθηκε κατά περίπου 1,49 εκατομμύρια ETH τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πολλοί κάτοχοι ETH προετοιμάζονται για το ETH 2.0, αλλά το μεγαλύτερο σημάδι μιας δυνητικά σημαντικής αλλαγής συνέβη αυτήν την εβδομάδα. Ο αριθμός των νέων επικυρωτών για το Ethereum 2.0 αυξήθηκε από 79 στις 11 Ιουλίου σε 1.978 επικυρωτές έως τις 13 Ιουλίου.

Bulls for ETH
Η σημαντική αύξηση του αριθμού των επικυρωτών ευθυγραμμίζεται με την επιτυχημένη κυκλοφορία του Shadow Fork 9. Αυτό φέρνει το Ethereum ένα βήμα πιο κοντά στη συγχώνευση, οπότε αυτή η σημαντική αλλαγή μπορεί να προκαλέσει αύξηση της ζήτησης ETH.

Λοιπόν, αυτή η σημαντική εξέλιξη μπορεί επίσης να αλλάξει την παλίρροια υπέρ των Bulls ETH, εξ ου και η κρίσιμη φύση του τρέχοντος επιπέδου υποστήριξης.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Glassnode

Article: https://ambcrypto.com/eths-inflection-point-might-be-around-the-corner-heres-how/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)