Το Cardano μπορεί τώρα να γίνει αποδεκτό ως πληρωμή σε περισσότερες από 7 εκατομμύρια επιχειρήσεις — «Φέρνοντας $ADA στις μάζες»

Το cardano επεκτείνεται και αυτή η πρόσφατη εξέλιξη στο οικοσύστημα είναι απόδειξη αυτού του γεγονότος. Το Odoo (On-Demand Open Object) – ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα ERP και CRM με βάση χρηστών πάνω από 7 εκατομμύρια επιχειρήσεις – καλωσόρισε μια νέα προσθήκη ADA Pay. Αυτό θα επιτρέψει σε όλες τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τη σουίτα Odoo να δέχονται πληρωμές στο ADA.

Η πύλη ADA Pay δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δέχονται διακανονισμούς στο ADA
Το πρόσθετο ADA Pay αναπτύχθηκε από τον Αργεντινό λάτρη της AI και SSI Rodolfo Miranda, ο οποίος ήταν ένας από τους νικητές της πρωτοβουλίας Project Catalyst της Cardano σε συνεργασία με την COTI – μια πλατφόρμα blockchain για επιχειρήσεις, βελτιστοποιημένη για αποκεντρωμένες πληρωμές.

Η λύση ADA Pay gateway είναι μια πύλη πληρωμών που βασίζεται σε λογισμικό, η οποία όταν ενσωματώνεται στην πλατφόρμα μιας επιχείρησης, επιτρέπει στην επιχείρηση να δέχεται διακανονισμούς στο ADA άμεσα από πελάτες. Η Cardano και η Catalyst ξεκίνησαν την πρωτοβουλία Project Catalyst ως μέσο παροχής κινήτρων για καινοτομία με στόχο περαιτέρω εξελίξεις στο οικοσύστημα Cardano. Ένα ταμείο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων διατέθηκε για το έργο.

Ως μέρος του έργου, τον Μάρτιο, η COTI κάλεσε τις ενδιαφερόμενες ομάδες ανάπτυξης να συμμετάσχουν σε μια πρόκληση καινοτομίας που θα απαιτούσε να αναπτύξουν πρόσθετα ADA Pay που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Από τις 16 υποβολές, επιλέχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν 5 ομάδες.

Η ομάδα του Ρόδου είναι η δεύτερη που παράγει αποτελέσματα. Μιλώντας για το έργο, η Miranda είπε, «Η παράδοση αυτού του έργου δεν μπορεί να είναι πιο βελτιωμένη. Το ADA Pay API απλώς απλοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης. Όχι μόνο είναι καλά τεκμηριωμένο, αλλά και η ομάδα COTI ήταν άμεση να μας υποστηρίξει σε όλες τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες μας», εκτιμώντας τον COTI για την προσπάθεια που κατέβαλε να βοηθήσει την ομάδα του για την υλοποίηση του προγράμματος.

Τα σχέδια επέκτασης της Cardano εξακολουθούν να υφίστανται παρά τον Crypto Winter
Κάποια στιγμή τον Μάιο, η ομάδα του Carl Henry Global ανέπτυξε με επιτυχία ένα πρόσθετο ADA Pay που ενσωματώθηκε σε 8 διαφορετικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla και WooCommerce.

Η πρωτοβουλία είναι ένα από τα μέτρα που λαμβάνει η Cardano για επέκταση και το οικοσύστημα φαίνεται να συνεχίζει παρά τον Crypto Winter που έχει δει πολλές οντότητες μέσα στο διάστημα να καταρρέουν ή να βάζουν βήματα στην ανάπτυξη σε παύση.

Επιπλέον, η ραγδαία αλλαγή Vasil του Cardano, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο mainnet αυτόν τον μήνα, μόλις πρόσφατα πέρασε με επιτυχία από το δοκιμαστικό δίκτυο. Η ραγδαία εξέλιξη έχει σκοπό να βελτιώσει την απόδοση και τη συνολική επεκτασιμότητα του blockchain του Cardano. Όπως και το «The Merge» από το Ethereum, η κοινότητα κρυπτονομισμάτων αναμένει την αναβάθμιση του Vasil.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/cardano-can-now-be-accepted-as-payment-at-over-7-million-businesses-bringing-ada-to-the-masses/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)