Η Revolut λανσάρει τη λειτουργία Crypto Learn and Earn

Η νέα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές κρυπτονομισμάτων ενώ μαθαίνουν για τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain στην οικονομική εφαρμογή.

Η Revolut, μια παγκόσμια χρηματοοικονομική εφαρμογή, έχει ενταχθεί σε έναν αυξανόμενο κατάλογο εταιρειών που προωθούν την εκπαίδευση κρυπτονομισμάτων μέσω της πρωτοβουλίας «Learn and Earn». Η ιδέα ανταμείβει τους χρήστες με κρυπτονομίσματα για την εκμάθηση βασικών θεμάτων στον κλάδο του blockchain.

 

 

 

 

Η Revolut Partners Polkadot θα κυκλοφορήσει το “Learn and Earn”

Σε ένα δελτίο τύπου που μοιράστηκε με το CryptoPotato, η Revolut, αξίας 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε ότι η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες της και μπορούν να κερδίσουν έως και 15 δολάρια για την ολοκλήρωση των μαθημάτων και την επιτυχία ενός τελευταίου κουίζ.

Η βρετανική neobank σημείωσε επίσης ότι κυκλοφόρησε τη νέα λειτουργία σε συνεργασία με το Web3 Foundation, τον ιδρυτή του δικτύου πολλαπλών αλυσίδων Polkadot. Τα βραβεία που θα διανεμηθούν στους μαθητές θα είναι σε DOT, το εγγενές κρυπτονόμισμα του Polkadot.

Η Revolut είπε ότι αυτή τη στιγμή έχει δύο σύντομα μαθήματα. Το πρώτο καλύπτει βασικές έννοιες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και την υποκείμενη τεχνολογία blockchain τους. Εκπαιδεύει επίσης τους χρήστες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ του κρυπτονομίσματος και του νομίσματος fiat και τους κινδύνους που συνδέονται με την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το δεύτερο εστιάζει στο Polkdadot και στο πώς βοηθά στην «ενοποίηση των blockchains στο Web3». Καλύπτει επίσης το DOT, τις περιπτώσεις χρήσης του Polkadot και βασικά χαρακτηριστικά του δικτύου, όπως η διακυβέρνηση και η αλυσίδα αναμετάδοσης.

Η τραπεζική πλατφόρμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο είπε ότι θα συνεχίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα Learn and Earn, προσθέτοντας περισσότερα μαθήματα για να βοηθήσει στην προώθηση της εκπαίδευσης στα κρυπτονομίσματα και του χρηματοοικονομικού γραμματισμού.

«Υπάρχει τεράστια όρεξη από τους πελάτες μας να μάθουν περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα. Το «Learn & Earn» θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τις τάσεις, τους κινδύνους και τις πιθανές ευκαιρίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα. Η συνεργασία μας με το Web3 Foundation στο Polkadot, ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα blockchain, θα βοηθήσει τους πελάτες να εξοικειωθούν περισσότερο με τις έννοιες των κρυπτονομισμάτων», δήλωσε ο Emil Urmashin, Γενικός Διευθυντής Crypto στη Revolut.

Η Revolut αγαπάει τα Crypto

Εν τω μεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη εισβολή της Revolut στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η ιστορία της εταιρείας με τα κρυπτονομίσματα ξεκίνησε το 2017 όταν εισήγαγε το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin για διαπραγμάτευση.

 

 

 

 

Το 2018, η Revolut επέκτεινε τη λίστα κρυπτονομισμάτων της, προσθέτοντας υποστήριξη για Bitcoin Cash και XRP. Πέρυσι, η οικονομική εφαρμογή παρουσίασε 11 ακόμη κρυπτονομίσματα, ανεβάζοντας τις προσφορές κρυπτονομισμάτων σε περισσότερα από 20 tokens.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://cryptopotato.com/revolut-launches-crypto-learn-and-earn-feature/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)