Το Bitcoin είναι πιο πιθανό να φτάσει στα 10.000 $ παρά στα 30.000 $, ισχυρίζεται η δημοσκόπηση

Το Bitcoin είναι πιο πιθανό να πέσει στα 10.000 δολάρια παρά να επιταχυνθεί στα 30.000 δολάρια, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το 60% όσων απάντησαν σε δημοσκόπηση του MLIV Pulse πιστεύουν ότι το BTC θα πέσει σε νέα χαμηλά επίπεδα πρώτη φορά.

Το υπόλοιπο 40% πιστεύει ότι η περαιτέρω πτώση είναι περιορισμένη και ότι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο μπορεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος τους επόμενους μήνες.

Όπως σημειώνει η έκθεση του Bloomberg, ο κλάδος «ταρακουνήθηκε από προβληματικούς δανειστές, νομίσματα που κατέρρευσαν και τερματίστηκαν οι πολιτικές εύκολου χρήματος της πανδημίας».

Οι μικροεπενδυτές ήταν πιο πιθανό να περιγράψουν τα κρυπτονομίσματα ως «όλα τα σκουπίδια» από ότι οι επαγγελματίες επενδυτές.

Οι επαγγελματίες ήταν επίσης πιο πιθανό να δηλώσουν ότι τα ψηφιακά στοιχεία είναι το μέλλον — το 26% των ερωτηθέντων αισθάνεται έτσι.

Η ζοφερή προοπτική δείχνει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να φοβούνται πολύ για το τι περιμένει στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Υπήρξε ένα ιδιαίτερα καταδικαστικό κατηγορητήριο για τα NFT, με μόλις το 9% των ερωτηθέντων να πιστεύουν ότι τα συλλεκτικά κρυπτονομίσματα αποτελούν μια επενδυτική ευκαιρία.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Connor Sephton

Article: https://coinmarketcap.com/alexandria/article/bitcoin-more-likely-to-head-to-10-000-than-30-000-poll-claims

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)