Το λογότυπο OKX θα εμφανίζεται στα προπονητικά κιτ της Μάντσεστερ Σίτι

Οι συμφωνίες χορηγιών μεγάλων χρηματικών ποσών με αθλητικές ομάδες έχουν στερέψει καθώς ξεκινά η bear market — αλλά όχι εντελώς.

Η OKX ανακοίνωσε ότι το λογότυπό της θα τοποθετηθεί στα προπονητικά κιτ της Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2022-23.

Θα φορεθεί από τις πρώτες ομάδες ανδρών και γυναικών και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το χρηματιστήριο λέει ότι βλέπει έναν «ισχυρό παραλληλισμό» μεταξύ των χρηστών του και των ποδοσφαιριστών που προπονούν, προσθέτοντας:

“Η οικοδόμηση γνώσης με εξάσκηση είναι αυτό που φέρνει αποτελέσματα, είτε στο γήπεδο είτε στις αγορές… Τι άλλο θα μπορούσε να ενσωματώσει τα υψηλότερα επίπεδα προετοιμασίας, επιμονής και ψυχικής πειθαρχίας καλύτερα από το προπονητικό στρατόπεδο της Μάντσεστερ Σίτι; Τώρα περισσότερο από ποτέ, ανταποκρίνονται σε αυτές τις ασταθείς συνθήκες της αγοράς και είναι σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι».
Η συνεργασία περιγράφεται ως «συνεργασία πρωταθλητών» και οι πελάτες του OKX έχουν πλέον την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας στο κουτί φιλοξενίας της εταιρείας.

Η Man City και η OKX αποκάλυψαν για πρώτη φορά τη συνεργασία τους τον Μάρτιο.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Connor Sephton

Article: https://coinmarketcap.com/alexandria/article/okx-logo-to-appear-on-manchester-city-s-training-kits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)