Καμπάνια ειδικής προσφοράς για την 6η επέτειο

Έως και 4 φορές ειδικές ανταμοιβές σύστασης: 100 $ CRO για κάθε παραπομπή σε εσάς και τον φίλο σας.

Για να γιορτάσουμε την 6η επέτειο του Crypto.com και να ευχαριστήσουμε όλους τους πιστούς χρήστες της Εφαρμογής μας που μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε σήμερα, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την Ειδική Προσφορά μας για να ανταποδώσουμε στους μακροχρόνιους υποστηρικτές μας!

Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί στο #CROFam από τις 30 Ιουνίου 2021 μπορούν τώρα να λάβουν 2x/3x/4x ειδικές ανταμοιβές στο πρόγραμμα σύστασης BG25. Ο αναφέρων και αυτός που έκανε την σύσταση θα λάβουν ένα συνολικό μπόνους έως και 100 $ ΗΠΑ CRO για κάθε επιτυχημένη σύσταση*. Όσο περισσότερο καιρό ένας χρήστης είναι μέρος του #CROFam, τόσο περισσότερα θα λαμβάνει ο χρήστης και αυτός που τον σύστησε ανά παραπομπή! Δεν υπάρχει ανώτατο όριο για αυτήν την ειδική προσφορά, γι’ αυτό ενεργήστε γρήγορα και προσκαλέστε τους φίλους σας να συμμετάσχουν και αυτοί στο #CROFam!

Οι χρήστες που εγγράφηκαν μετά τις 30 Ιουνίου 2021 μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την προσφορά μας BG25 και να ξεκλειδώσουν ένα μπόνους 25 $ ΗΠΑ για κάθε σύσταση.

Περίοδος καμπάνιας: 30 Ιουνίου 2022, 12:00 HKT – 14 Ιουλίου 2022, 12:00 HKT

Πώς να συμμετάσχετε;
Ολοκληρώστε την επαλήθευση KYC για τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Crypto.com (Οδηγός)
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό/σύνδεσμό σας για να προσκαλέσετε φίλους στην εφαρμογή Crypto.com (FAQ)
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραπομπές σας μεταβαίνοντας στο Μενού Super App > Αναφορά στην εφαρμογή
Οι Ειδικές Προσφορές Παραπομπής σας θα πιστώνονται σε εσάς μετά από κάθε επιτυχημένη παραπομπή*
Αναφερθείτε τώρα και λάβετε ανταμοιβή!

*Επιτυχής παραπομπή

Ο χρήστης που σας σύστησε πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή Crypto.com και να εγγραφεί με τον κωδικό/σύνδεσμό σας κατά τη διάρκεια της Περιόδου

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Ελάτε μαζί μας στο Telegram για να συζητήσουμε με την Κοινότητα του Crypto.com
Οδηγός για την ολοκλήρωση της επαλήθευσης λογαριασμού
Οδηγός για την αγορά Crypto στην εφαρμογή Crypto.com
Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τους ακόλουθους κανόνες, ανατρέξτε στους Όρους και Προϋποθέσεις του BG25, που είναι διαθέσιμοι εντός εφαρμογής στο «Αναφορά» για περαιτέρω κανόνες σχετικά με την καταλληλότητα.
Η συμμετοχή στην καμπάνια ειδικής προσφοράς για την 6η επέτειο είναι αυστηρά προαιρετική.
Η πρόσθετη προσφορά από την καμπάνια Ειδικής Προσφοράς για την 6η επέτειο προσφέρεται από το Crypto.com στους χρήστες της εφαρμογής Crypto.com μόνο στις διαθέσιμες χώρες της κάρτας.
Οι σύνδεσμοι που παρέχονται παραπάνω είναι μόνο για αναφορά.
CRO 25 $ USD θα ξεκλειδωθεί και θα πιστωθεί στον λογαριασμό Crypto.com τόσο του παραπέμποντος όσο και του παραπεμπτή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση τόσο της επαλήθευσης KYC όσο και του πονταρίσματος του CRO για μια μεταλλική κάρτα Visa Crypto.com. Οι πρόσθετες ανταμοιβές CRO θα πιστωθούν εντός 21 ημερών μετά το τέλος της Περιόδου καμπάνιας.
Μόνο νέοι χρήστες (που δεν είναι χρήστης της εφαρμογής Crypto.com πριν από την ημερομηνία έναρξης της καμπάνιας) που εγγράφονται για λογαριασμό μέσω κωδικού παραπομπής ή συνδέσμου κατά τη διάρκεια της Περιόδου καμπάνιας, ακολουθούν την ολοκληρωμένη επαλήθευση KYC και στοιχηματίζουν CRO και δεσμεύουν για οποιαδήποτε από τις Metal Crypto.com Visa Card μας θα είναι επιτυχημένες παραπομπές σε αυτήν την καμπάνια. Οι επιτυχείς παραπομπές και ο παραπεμπτής τους θα είναι επιλέξιμοι για την πρόσθετη ειδική προσφορά παραπομπής σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα.
Ο ορισμός του χρόνου εγγραφής χρήστη της εφαρμογής Crypto.com είναι σύμφωνα με το σύστημα και τη βάση δεδομένων από την καταγραφή του χρόνου έγκρισης KYC του Crypto.com με ώρα λήξης στις 00:00 UTC την τελευταία ημέρα της Περιόδου καμπάνιας.
Η συναλλαγματική ισοτιμία USD/CRO που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του μπόνους 25 USD καθορίζεται από την Crypto.com κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια στο σημείο που πραγματοποιείται το ποντάρισμα του CRO για μια Κάρτα Visa Crypto.com.
Η συναλλαγματική ισοτιμία USD/CRO που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της πρόσθετης ανταμοιβής CRO θα καθορίζεται κατά τη διάρκεια της διανομής της ανταμοιβής κατά την αποκλειστική κρίση του Crypto.com. Η πρόσθετη ανταμοιβή CRO ορίζεται ως η διαφορά μεταξύ του ποσού BG25 και του ποσού της Ειδικής Προσφοράς Παραπομπής.
Το Crypto.com διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την καμπάνια ή να τροποποιήσει τους μηχανισμούς ή τους κανόνες της καμπάνιας ανά πάσα στιγμή κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή σας.
Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται αυστηρά για την αξιολόγηση της καταλληλότητάς σας να συμμετάσχετε στην καμπάνια και την εξαργύρωση ανταμοιβής.
Με τη συμμετοχή στην καμπάνια, οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι έχουν διαβάσει τη Δήλωση Απορρήτου του Crypto.com, η οποία δημοσιεύεται στη διεύθυνση https://crypto.com/en/privacy/global.html.
Αυτή δεν είναι οικονομική συμβουλή. Το ποντάρισμα και η αγορά κρυπτονομισμάτων ενέχει υψηλό βαθμό κινδύνου και υπάρχει πάντα η πιθανότητα απώλειας, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας όλων των στοιχηματισμένων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή προτού λάβετε οποιαδήποτε οικονομική, επενδυτική ή εμπορική απόφαση.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς, το Crypto.com διατηρεί το δικαίωμα να λάβει όλες τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την καμπάνια.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: crypto.com

Article: https://crypto.com/product-news/6th-anniversary-campaign

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)