Η OKX θα αυξήσει το προσωπικό της κατά 30% παρά την ύφεση της αγοράς

Σε μια εποχή που πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων ανακοινώνουν πάγωμα προσλήψεων και απολύσεις, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων OKX σχεδιάζει να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων του κατά 30%, σύμφωνα με τον Lennix Lai, διευθυντή χρηματοοικονομικών αγορών της πλατφόρμας.

Η εταιρεία με έδρα τις Σεϋχέλλες πιστεύει ότι ένα προσωπικό 5.000 ατόμων θα ήταν ο σωστός αριθμός, είπε ο Lai τη Δευτέρα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “First Mover” του CoinDesk.

Η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων τώρα «επικεντρώνεται κυρίως στην αύξηση του αριθμού προσωπικού μας σε προϊόντα και τεχνολογία», είπε. «Γινόμαστε σταδιακά πολύ πιο διεθνοποιημένοι».

Τα σχέδια για ανάπτυξη για το ανταλλακτήριο έρχονται εν μέσω ενός χειμώνα κρυπτονομισμάτων που έχει προκαλέσει όλεθρο στις αγορές κρυπτονομισμάτων και μετοχών, ωθώντας ανταλλακτήρια, όπως τα Coinbase, Crypto.com, BlockFi, Gemini και Rain Financial, να περικόψουν θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, ορισμένα ανταλλακτήρια κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Fidelity Digital Assets, για παράδειγμα, σχεδιάζει να διπλασιάσει το προσωπικό της.

Ο Lai είπε ότι η OKX προσλαμβάνει λόγω «πολλών σημείων συμφόρησης» που απαιτούν την επέκταση της πλατφόρμας.

Όσον αφορά την απομακρυσμένη εργασία, είπε ότι η εταιρεία προσφέρει στους υπαλλήλους «πολλή ευελιξία και ελευθερία να επιλέγουν πού εργάζονται», αν και στην OKX αρέσει η ιδέα των υπαλλήλων που εργάζονται από το γραφείο.

«Εξακολουθούμε να ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους μας να έρχονται πραγματικά στο γραφείο, να έχουν μια συνάντηση ή να πιουν τσάι και να έχουν μια συζήτηση σε πραγματικό χρόνο με την ομάδα», είπε ο Lai.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Fran Velasquez

Article: https://www.nasdaq.com/articles/okx-to-increase-staff-by-30-despite-market-downturn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)