Η Binance εγκαινιάζει την κορυφαία πλατφόρμα για VIP χρήστες και θεσμικούς επενδυτές

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κυκλοφόρησε μια νέα αποκλειστική πλατφόρμα σχεδιασμένη για θεσμικούς επενδυτές και χρήστες VIP για την εμπορία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Ονομάζεται «Binance Institutional», η νέα προηγμένη πλατφόρμα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε πελάτες υψηλής καθαρής αξίας και θεσμικούς επενδυτές, όπως διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, hedge funds και οικογενειακά γραφεία. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης άλλες υπηρεσίες, όπως διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, πρόγραμμα μεσιτείας και αλγοριθμικές συναλλαγές.

Το ανταλλακτήριο ανακοίνωσε το προϊόν μέσω ενός νέου λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter που είναι ειδικά αφιερωμένος στο «Binance Institutional». Στο tweet, η Binance είπε ότι η απόφαση να κυκλοφορήσει το νέο προϊόν έρχεται εν μέσω «προσπάθειας αναβάθμισης των θεσμικών προσφορών και υπηρεσιών της».

Αν και η ιστοσελίδα του Binance Institutional είναι προσβάσιμη μέσω του κύριου ιστότοπου της εταιρείας, δεν είναι διαθέσιμη στους χρήστες της μονάδας του στις ΗΠΑ, Binance.US.

Βασισμένο στην ιστοσελίδα του Binance Institutional, το προϊόν παρέχει διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων λύσεων θεματοφυλακής, πρόσβασης σε στιγμιαία τιμολόγηση, μια σειρά προϊόντων μεσίτη, εξωχρηματιστηριακή ρευστότητα, εκτέλεση για αλγοριθμικές συναλλαγές και ένα πρόγραμμα ρευστότητας για traders σε spot και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Η κυκλοφορία του «Binance Institutional» ακολουθεί το σχέδιο της Binance να συνεχίσει την επέκταση των εργασιών της, παρά την τρέχουσα ύφεση της αγοράς.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλά άλλα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που ανακοίνωσαν πρόσφατα μαζικές απολύσεις καθώς ο περίφημος «χειμώνας κρυπτονομισμάτων» συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής, περισσότερες από 1.700 περικοπές θέσεων εργασίας στα κρυπτονομίσματα έχουν ανακοινωθεί αυτόν τον μήνα σε όλες τις πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονοπμισμάτων.

Πριν από μια εβδομάδα, το αφεντικό της Binance, Changpeng Zhao (CZ) δήλωσε ότι ενώ η bear market απέχει πολύ από το τέλος, είναι μια εξαιρετική στιγμή για τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων να αυξήσουν τις επενδύσεις τους και να προσλάβουν περισσότερα ταλέντα.

Η Binance παρέμεινε θετική στις τρέχουσες δύσκολες συνθήκες της αγοράς και συνεχίζει να αναζητά επεκτάσεις, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων σχεδίων της να προσλάβει 2.000 νέες θέσεις εργασίας και να ζητήσει ευκαιρίες εξαγοράς.

Την Παρασκευή, ο CZ αναγνώρισε ότι οι μεγάλοι παίκτες, όπως η Binance, έχουν την ευθύνη να βοηθήσουν τους παίκτες του κλάδου να επιβιώσουν στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Ωστόσο, σημείωσε ότι τα «κακά» πρότζεκτ κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να αφεθούν να αποτύχουν και να μην λάβουν προγράμματα διάσωσης.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Nicholas Otieno 

Article: https://blockchain.news/news/binance-launches-premier-platform-for-vip-users-and-institutional-investors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)