Η τιμή του BTC ξεπερνά τo υψηλότερο επίπεδο 10 ημερών καθώς η ζήτηση των φαλαινών του Bitcoin σημειώνει «τεράστια άνοδο»

Το Bitcoin (BTC) εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αστάθεια του Σαββατοκύριακου στις 26 Ιουνίου, καθώς η συμπίεση οδήγησε το BTC/USD στο υψηλότερο επίπεδο σε πάνω από μια εβδομάδα.


Διάγραμμα κεριών BTC/USD 1 ώρας (Bitstamp). Πηγή: TradingView

“Ασυνήθιστη δραστηριότητα φαλαινών”
Τα δεδομένα από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView ακολούθησαν το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα καθώς έφτασε τα 21.868 $ στο Bitstamp.

Λίγες ώρες από το εβδομαδιαίο κλείσιμο, με μια ανατροπή που στη συνέχεια σημειώθηκε λίγο κάτω από τα $21.500, το Bitcoin εξακολουθεί να βρίσκεται στη σειρά για να σφραγίσει το πρώτο του «πράσινο» εβδομαδιαίο κερί από τον Μάιο.

Το γεγονός ακολούθησε τις προειδοποιήσεις ότι οι ασταθείς συνθήκες τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω θα μπορούσαν να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια των συναλλαγών του Σαββατοκύριακου με χαμηλή ρευστότητα.

«Εντοπίστηκε ασυνήθιστη δραστηριότητα φάλαινας στο Bitcoin», παρατήρησε ο δημοφιλής αναλυτής Game of Trades.

“Η προσφορά που κατέχουν οντότητες με υπόλοιπο 1.000-10.000 BTC μόλις είδε μια τεράστια άνοδο στη ζήτηση. Ας δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η τάση.”

Ένα συνοδευτικό γράφημα από την εταιρεία ανάλυσης on-chain Glassnode έδειξε ότι αυξήθηκε σημαντικά από την στιγμη που το BTC/USD έφτασε στα χαμηλά των 17.600 $ αυτόν τον μήνα.


Προμήθεια BTC που κατέχεται από οντότητες με σχολιασμένο γράφημα 1.000-10.000 BTC. Πηγή: Games of Trades/ Twitter

Όπως ανέφερε η Cointelegraph, οι φάλαινες είχαν αγοράσει ανυπόμονα BTC κάτω από τα 20.000 $, δημιουργώντας νέα συμπλέγματα υποστήριξης στη διαδικασία.

Το χάσμα συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης CME φαίνεται μεγάλο
Για άλλους, ωστόσο, οι συντηρητικές απόψεις σχετικά με τη δράση των τιμών παρέμειναν ο κανόνας.

Ο συνεργάτης της Cointelegraph, Michaël van de Poppe, εξέτασε την ανάγκη να σπάσει οριστικά τα 21.600 δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τις πιθανότητες για περαιτέρω ανοδική πορεία. Επιπλέον, η τιμή κλεισίματος της περασμένης εβδομάδας των 21.100 $ στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin του Ομίλου CME θα μπορούσε να προσφέρει έναν βραχυπρόθεσμο στόχο.

“Δεν υπάρχει ξεκάθαρο ξεκαθάρισμα πάνω από 21,6 χιλιάδες $ σε αυτό το σημείο, ακόμη.”

Γράφημα κεριών μελλοντικής εκπλήρωσης CME Bitcoin 1 ώρας. Πηγή: TradingView

Το μηνιαίο κλείσιμο βρισκόταν ακόμα σε τροχιά για να εδραιώσει τον χειρότερο Ιούνιο του Bitcoin στην ιστορία με μηνιαίες απώλειες σχεδόν 33%.

Μαζί με τον Μάιο του 2021, αυτός θα ήταν επίσης ο μήνας με τις χειρότερες επιδόσεις από πριν από την πτώση της αγοράς του 2018, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία από την σελίδα παρακολούθησης της αλυσίδας Coinglass.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: WILLIAM SUBERG

Article: https://cointelegraph.com/news/btc-price-tops-10-day-highs-as-bitcoin-whale-demand-sees-huge-spike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)