Η Binance Labs επενδύει σε PancakeSwap καθώς το CAKE αυξάνεται σχεδόν 10%

Ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, η Binance, ανακοίνωσε άλλη μια νέα κίνηση από τον επιχειρηματικό βραχίονα της. Η Binance αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματικός βραχίονας της, η Binance Labs, έχει αγοράσει σημαντικό μερίδιο στο token διακυβέρνησης της PancakeSwap, CAKE.

Μια στρατηγική επένδυση από την Binance Labs
Η Binance Labs βλέπει τον εαυτό της ως τον κυρίαρχο παίκτη στην επόμενη φάση της υιοθέτησης του blockchain παγκοσμίως. Η εταιρεία θέλει να ηγηθεί του επόμενου κύματος υιοθέτησης blockchain παρέχοντας τεχνολογικές καινοτομίες και υπηρεσίες λύσεων Web3.

Λόγω της τελευταίας επένδυσης από την Binance Labs, το CAKE έχει εκτιναχθεί σχεδόν στο 10% λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση. Ωστόσο, το ράλι δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο καθώς η αξία του CAKE κυμαίνεται κάτω από το επίπεδο τιμής των 7,46 $.

Επιπλέον, ο περασμένος μήνας ήταν μια περίοδος προκλήσεων για ολόκληρη τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων λόγω της κατάρρευσης του οικοσυστήματος Terra.

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσίευσε η Binance στην ιστοσελίδα της, η νέα επένδυση σηματοδότησε μια στρατηγική κίνηση της εταιρείας. Η επένδυση στο CAKE είναι άλλη μια ώθηση από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για να αξιοποιήσει τις δομές της αγοράς προς όφελός του.

Ωστόσο, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων δεν έκανε καμία αναφορά στο ποσό που περιλαμβάνεται στην τελευταία επένδυση στο δίκτυο PancakeSwap.

Το PancakeSwap είναι ένα από τα κορυφαία αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια που φιλοξενείται στην αλυσίδα BNB. Επιπλέον, έχει μεγαλώσει και παίρνει τη θέση του ως το πιο σημαντικό dApp στο δίκτυο BNB, με περισσότερους από 400.000 ενεργούς χρήστες.

Η πλατφόρμα επιτρέπει τη διαπραγμάτευση, την ανταλλαγή και το staking των BEP-20 token χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο αυτοματοποιημένου διαπραγματευτή αγοράς (AMM). Επιπλέον, το δίκτυο διαθέτει μια αποκεντρωμένη αγορά NFT που βασίζεται στην αλυσίδα BNB.

Από την κυκλοφορία του BNB Chain το 2020, το οικοσύστημά του έχει εκτοξευτεί. Η πλατφόρμα έχει επεξεργαστεί πάνω από 3 δισεκατομμύρια συναλλαγές. Επιπλέον, πάνω από 1.300 dApps συνδέονται με το metaverse, το DeFi, το NFT κ.λπ.

Το Binance στοχεύει στην παγκόσμια επέκταση
Η δέσμευση της Binance για υιοθέτηση και επέκταση των κρυπτονομισμάτων δεν αμφισβητείται ποτέ. Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να επεκτείνει τις υπηρεσίες του. Φέτος, η προσπάθειά του για επέκταση και υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων έχει συγκεντρώσει δυναμική.

Επιπλέον, η Binance και ο επιχειρηματικός βραχίονας της, η Binance Labs, έχουν δείξει δέσμευση σε εταιρείες κρυπτονομισμάτων και blockchain. Το ανταλλακτήριο βοηθά συχνότερα άλλους παρόχους υπηρεσιών ψηφιακών στοιχείων με τεχνικά βοηθήματα και τεχνογνωσία.

Ο επικεφαλής του Binance Labs, Bill Qian, σημείωσε ότι το PancakeSwap είναι κορυφαίος παίκτης στην ανάπτυξη και υιοθέτηση του blockchain. Επιπλέον, η εισαγωγή του CAKE στην αλυσίδα BNB συνέβαλε στην επιτάχυνση της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων.

Ως αποτέλεσμα, η Binance Labs σκοπεύει να παράσχει ισχυρή υποστήριξη για το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο, καθώς επιδιώκει να προωθήσει την παγκόσμια υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao ανακοίνωσε στις 6 Ιουνίου ότι το ανταλλακτήριο είναι σε συνεργασία με το ανταλλακτήριο της Μαλαισίας, MX Global. Η συμφωνία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Binance να επεκτείνει τη χρήση κρυπτονομισμάτων στη Μαλαισία.

Επιπλέον, τόσο η Binance όσο και η Βιετναμέζικη Ένωση Blockchain συνεργάζονται για μελλοντική επέκταση κρυπτονομισμάτων και blockchain.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι σαφές πώς η Binance Labs σκοπεύει να υποστηρίξει το PancakeSwap καθώς οι λεπτομέρειες είναι ακόμα πρόχειρες. Η Binance δεν απάντησε όταν το CoinDesk επικοινώνησε με το ανταλλακτήριο για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://crypto.news/binance-labs-pancakeswap-cake-10/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)