🦊 Χρησιμοποιήστε το MetaMask απευθείας στο Nexo

Γρήγορο, απρόσκοπτο και ασφαλές – αυτός είναι ο ορισμός του πορτοφολιού Nexo, ακόμη περισσότερο τώρα με το νεότερο χαρακτηριστικό: την ενσωμάτωση MetaMask. Με την επέκταση Ιστού κρυπτογραφικού πορτοφολιού MetaMask στην πλατφόρμα, οι πελάτες μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν με το πορτοφόλι τους στην αλυσίδα, ρυθμίζοντας το MetaMask ως πηγή ανανέωσης με ένα κλικ.

  • Εύκολες μεταφορές: Χρησιμοποιήστε το πορτοφόλι MetaMask για να μεταφέρετε τυχόν token που βασίζονται στο Ethereum που υποστηρίζονται από τη Nexo στον λογαριασμό σας στο Nexo με ένα μόνο κλικ.
  • Ευελιξία Exchange: Χρησιμοποιήστε το Nexo Exchange με 300+ ζεύγη, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων ζευγών All-Swap που μπορεί να μην βρείτε πουθενά αλλού. Απλώς συμπληρώστε ένα περιουσιακό στοιχείο από το MetaMask πορτοφόλι σας και ανταλλάξτε το απευθείας στο Nexo Exchange.
  • Ευέλικτες χρεώσεις gas fee: Μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα τις χρεώσεις μεταφοράς MetaMask για να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τις συναλλαγές στο πορτοφόλι Nexo σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

“Η ενσωμάτωση πορτοφολιού MetaMask είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην έκδοση web της πλατφόρμας Nexo. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε σκληρά για να σας προσφέρουμε την πλήρη ενσωμάτωση της εφαρμογής Nexo και της εφαρμογής MetaMask το συντομότερο δυνατό.”

Κάνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Πορτοφόλια MetaMask απευθείας στην πλατφόρμα Nexo, δημιουργείται ένα νέο επίπεδο χρηστικότητας για τα προϊόντα και τα περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζει η Nexo. Η ενοποίηση παρέχει απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με το πορτοφόλι on-chain των χρηστών και χρησιμεύει ως μια διαισθητική ράμπα on/off για διάφορα κρυπτονομίσματα. Βοηθά επίσης στην εξάλειψη των σφαλμάτων συναλλαγών και είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γέφυρα πολλαπλών αλυσίδων του Nexo μεταξύ του δικτύου Ethereum και του Polygon.

Πώς δουλεύει;

Η ομάδα έχει βεβαιωθεί ότι η χρήση των πορτοφολιών MetaMask στο Nexo είναι μια εμπειρία φιλική προς το χρήστη: Όταν κάνετε ανανέωση και επιλέγετε την επιλογή MetaMask, η πλατφόρμα θα ενεργοποιεί αυτόματα το πορτοφόλι επέκτασης του προγράμματος περιήγησης MetaMask. Από εκεί μπορείτε να επιβεβαιώσετε την πρόσβαση στα χρήματά σας και να ορίσετε απευθείας το ποσό που θέλετε να καταθέσετε.

Πώς να συμπληρώσετε το MetaMask στο Nexo:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Nexo, επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να μεταφέρετε και επιλέξτε «Συμπλήρωση».
  2. Επιλέξτε «Επιπλήρωση από το MetaMask» και θα ανοίξει η επέκταση ιστού MetaMask για να συνδέσετε το πορτοφόλι MetaMask στον λογαριασμό σας Nexo.
  3. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή. Θα μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της συναλλαγής μέσω της επέκτασης MetaMask στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την επέκταση προγράμματος περιήγησης ιστού MetaMask στον υπολογιστή σας. Μόλις εγκαταστήσετε το MetaMask, θα μπορείτε να το συνδέσετε στον λογαριασμό σας Nexo.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε τη βελτιωμένη ταχύτητα και τη χρηστικότητα της πλατφόρμας Nexo τώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας MetaMask σε αυτήν και να μείνετε συντονισμένοι επειδή ένα πλήρες πορτοφόλι Web3 μπορεί απλώς να έρθει στον λογαριασμό σας στο Nexo νωρίτερα από όσο νομίζετε.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: nexo team

Article: https://nexo.io/blog/use-metamask-directly-on-nexo?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=facebook_b_tr_display_metamask_q222&utm_term=blog&utm_content=display&fbclid=IwAR39koPqtnNGraQRl4a_2hhYSF0PScQJqR0UlhuSBycNG7YcDZGfdKiN1oM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)