1 εκατομμύριο $ Bitcoin: Ο ιδρυτής της BitMEX Hayes εξηγεί πώς το Bitcoin είναι καθ’ οδόν για να σπάσει αυτό το επίπεδο τιμής

Βασικά Takeaways

Ο Arthur Hayes προβλέπει ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2030.
Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της BitMEX λέει ότι η υιοθέτηση του Bitcoin από το έθνος-κράτος θα οδηγήσει στην άνοδο των τιμών.
Οι πτωτικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές για το Bitcoin εξακολουθούν να κυριαρχούν στα συναισθήματα.
Οι πιστοί του Bitcoin παραμένουν βέβαιοι ότι μακροπρόθεσμα, το πρωτοποριακό crypto θα εκτοξευθεί στα ύψη παρά τα τρέχοντα προβλήματα της αγοράς. Για τον Arthur Hayes, τον ιδρυτή και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της BitMEX, το Bitcoin είναι καθ’ οδόν να φτάσει στην τιμή του 1 εκατομμυρίου $ έως το 2030.

Η υιοθέτηση του Bitcoin από το έθνος-κράτος είναι αναπόφευκτη σύμφωνα με τον Hayes
Γράφοντας σε μια ανάρτηση στο blog του Medium, ο Hayes εξήγησε ότι οι παγκόσμιες οικονομικές τάσεις και οι γεωπολιτικοί παράγοντες θα οδηγήσουν το Bitcoin στον κολοσσιαίο στόχο τιμής του. Ο Hayes παρουσιάζει μια ζοφερή εικόνα για το πού οδηγούν οι κυβερνητικές πολιτικές τις οικονομίες.

Οι πολιτικές των κυβερνήσεων μετά την πανδημία του 2020 έχουν «περιχαρακώσει» τον πληθωρισμό. Αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, σημείωσε. Σε αυτό που αποκαλεί «ο βρόχος της καταστροφής», ο Hayes προβλέπει ότι οι δυτικές οικονομίες, ιδιαίτερα η ΕΕ θα καταρρεύσουν.

Το μπλοκ θα καταστεί μη βιώσιμο για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία, την κύρια πηγή ορυκτών καυσίμων που χρησιμοποιείται για την παραγωγή. Αυτή η απόφαση που θα οδηγήσει στην έκρηξή τους είναι ωστόσο καλά νέα για το Bitcoin καθώς τονίζει την ανάγκη για ένα νόμισμα χωρίς άδεια.

«Δυστυχώς (αλλά ευτυχώς, αν είστε ένας από τους μαθητές του Satoshi), η απόφαση της Δύσης να ακυρώσει οικονομικά τον μεγαλύτερο παγκόσμιο παραγωγό ενέργειας και εμπορευμάτων είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την υπαρξιακή ανάγκη του Bitcoin στο χαρτοφυλάκιο αποταμίευσης νομισμάτων ενός κράτους», είπε.

Ο Hayes αναμένει ότι καθώς τα έθνη-κράτη βλέπουν αυτό το πλεονέκτημα, το Bitcoin θα είναι σε θέση να «μολύνει» τα χαρτοφυλάκιά τους. Προσθέτει ότι οι χώρες που υιοθετούν το Bitcoin θα κάνουν επίσης πιο ευνοϊκές πολιτικές για το περιουσιακό στοιχείο.

Θα αποτελέσουν επίσης μέρος της λύσης στις ανησυχίες ότι το Bitcoin μπορεί να καταστεί απαρχαιωμένο. Τα έθνη-κράτη που χρησιμοποιούν Bitcoin θα αντισταθμίσουν την πιθανή στασιμότητα που μπορεί να υποστεί το δίκτυο λόγω της ισχυρής πεποίθησης των HODLers του να μην πουλήσουν.

Συγκεκριμένα, η προοπτική του Hayes θα ωφελήσει και τον χρυσό. Αναμένει ότι ο χρυσός θα φτάσει τα 20.000 δολάρια όταν ο πληθωρισμός φτάσει σε ένα σημείο όπου η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να εφαρμόσει τον Έλεγχο Καμπύλης Απόδοσης (YCC) – όπου η Fed ανακατευθύνεται από την καταπολέμηση του πληθωρισμού στην αντιμετώπιση του.

Το Bitcoin εξακολουθεί να παλεύει με βραχυπρόθεσμες εκπτώσεις
Οι προσδοκίες του Hayes για την τιμή του Bitcoin αντηχούν έντονα με εκείνες άλλων αναλυτών. Η Cathie Wood της ARK Invest, καθώς και ο Mike Novogratz της Galaxy Digital, προέβλεψαν πρόσφατα ότι το Bitcoin θα αυξηθεί εκθετικά τα επόμενα χρόνια.

Προς το παρόν, ωστόσο, το πρωτοποριακό κρυπτονόμισμα πρέπει να αυξάνει την τιμή του. Το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 38.238 $, σημειώνοντας πτώση 1,57% τις τελευταίες 24 ώρες τη στιγμή της σύνταξης.

Αρκετοί αναλυτές, συμπεριλαμβανομένου του Arthur Hayes, έχουν επί του παρόντος πτωτικές βραχυπρόθεσμες προοπτικές για το Bitcoin λόγω της αυστηροποίησης της νομισματικής πολιτικής της Fed. Σε προηγούμενη ανάρτηση ιστολογίου, ο Hayes υποστήριξε ότι το Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 30.000 $ περίπου μέχρι τον Ιούνιο.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Olivia Brooke

Article: https://zycrypto.com/1m-bitcoin-bitmex-founder-hayes-explains-how-bitcoin-is-en-route-to-shattering-this-price-level/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)