Πλήρως ασφαλισμένα Wallets: Ποτέ μην χάσετε τα κρυπτονομίσματά σας σε χακάρισμα, κόλλημα του συστήματος ή σφάλμα ξανά!

Τα κρυπτονομίσματα είναι περισσότερο γνωστά για τις επενδυτικές τους ευκαιρίες και ένας αυξανόμενος αριθμός επενδυτών και επιχειρήσεων τα συμπεριλαμβάνει στα wallets τους καθημερινά. Παρόλο που αυτή η βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων αναπτύσσεται αρκετά γρήγορα, η ασφάλεια των περισσότερων πλατφορμών κρυπτονομισμάτων υστερεί πολύ.
$3,2 δισεκατομμύρια. Αυτός είναι ο αριθμός των κλεμμένων κρυπτονομισμάτων μόνο το 2021, σύμφωνα με την Chainalysis Crypto Crime Report 2022, η οποία είναι σχεδόν 6 φορές μεγαλύτερη από το 2020. Αυτό δείχνει τη σημασία της ασφάλειας στον χώρο των κρυπτονομισμάτων καθώς η υιοθέτηση συνεχίζει να αυξάνεται.
Οι χρήστες και οι επιχειρήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων. Ακολουθώντας τις γενικές συμβουλές ασφαλείας, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ασφάλεια των κεφαλαίων τους. Τι γίνεται όμως με τις επιχειρήσεις;

Πλήρως ασφαλισμένα wallets
Μόλις πριν από λίγους μήνες, μια παραβίαση ασφαλείας έκανε το BitMart, ένα χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων, να χάσει 196 εκατομμύρια δολάρια από τα κεφάλαια των χρηστών. Οι εισβολείς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε δύο από τα μεγαλύτερα wallets της BitMart. Δεν ήταν το πρώτο βλαβερό περιστατικό που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι χρήστες κρυπτονομισμάτων και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο.
Τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων τους στον πάγο, ωστόσο, απαιτούνται hot wallets για τις συναλλαγές καθώς έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Και τα hot wallets, όπως είδαμε με το BitMart και πολλά άλλα, είναι ένας εύκολος στόχος για αυτούς που επιτίθενται.
Ως χρήστης, λοιπόν, τι επιλογές έχετε για να αποφύγετε τις εισβολές ενώ απολαμβάνετε τη φιλική προς το χρήστη εμπειρία μιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων;
Πριν από μερικά χρόνια, μια εταιρεία ασφαλείας, που ονομαζόταν Fireblocks, πίστευε ότι η φύλαξη κρυπτονομισμάτων είναι πέρα ​​από κάθε είδους αποθήκευση. Το Fireblocks χρησιμοποιεί MPC, μια τεχνική κρυπτογραφίας, μαζί με ένα δίκτυο ελέγχου ταυτότητας διεύθυνσης κατάθεσης, μηχανισμούς πολιτικής και απομόνωσης υλικού σε επίπεδο chip για την προστασία των κεφαλαίων σας από τυχόν εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.
Το πιο σημαντικό, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της Fireblocks ασφαλίζουν τα περιουσιακά σας στοιχεία από hacks και κυβερνοεπιθέσεις, ανθρώπινο λάθος, σφάλματα λογισμικού και εσωτερική απάτη.
Τώρα, πώς μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα πορτοφόλι Fireblocks;

Το DIFX χρησιμοποιεί Fireblocks: Απολαύστε χωρίς κανέναν κίνδυνο, πλήρως ασφαλισμένα, γρήγορα wallets
Το DIFX είναι ένα χρηματιστήριο πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες για συναλλαγές σε μετοχές, indices, κρυπτονομίσματα, forex και εμπορεύματα. Χρησιμοποιώντας το wallet Fireblocks MPC, το DIFX παρέχει στους χρήστες του μια φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και ασφαλή πλατφόρμα για να εμπορεύονται και να κρατούν τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Στο DIFX, τα κρυπτονομίσματά σας είναι πλήρως ασφαλισμένα έναντι hacks, σφαλμάτων και κολλημάτων του συστήματος. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε να απολαύσετε αυξημένη ταχύτητα υπογραφής συναλλαγών και μειωμένες προμήθειες κατά τις συναλλαγές σε διάφορες αγορές.
Μετά από χρόνια εκατομμυρίων δολαρίων hacks και καταστροφικά σφάλματα λογισμικού που έκλεψαν τα χρήματά τους από τους χρήστες, ήρθε η ώρα για τις επιχειρήσεις εντός του χώρου να αναλάβουν την ευθύνη και να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες τους.
Ως χρήστης του DIFX, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των περιουσιακών σας στοιχείων, μπορείτε απλώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις συναλλαγές με ελεύθερο μυαλό. Το αξίζετε!
Χάρη στα ασφαλισμένα wallets, οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες και η DIFX έχει εξαιρετικά σχέδια για να τις φέρει όλες κοντά σας. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Υποψηφιοτήτων, τις επερχόμενες θεσμικές ενσωματώσεις, τις ανταμοιβές και πολλά άλλα!

Σχετικά με εμάς
Το DIFX είναι ένα CEX που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για την ενσωμάτωση της κεντρικής χρηματοδότησης. Είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα τόσο για νέους όσο και για έμπειρους εμπόρους, επιχειρήσεις και επενδυτές. Όπως καλύπτεται από τα Cointelegraph, BeInCrypto και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης, το DIFX επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν οποιονδήποτε από την οικογένειά τους, τους φίλους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους επιτρέπει να νομιμοποιήσουν την αξίωσή τους μετά τον θάνατο του κύριου χρήστη.
Επιπλέον, η εταιρεία ελπίζει να αυξήσει τη χρήση ψηφιακών νομισμάτων για άμεσο διακανονισμό μεταξύ δικαιούχου και πληρωτή, εξαλείφοντας τους μεσάζοντες. Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με τις ατελείωτες δυνατότητες, κατεβάστε την εφαρμογή τώρα από το iOS ή το Google Play Store ή επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση difx.com

✅DIFX Εγγραφή ➤  difx.com

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: DIFX

Article: https://difxio.medium.com/fully-insured-wallets-never-lose-your-crypto-to-a-hack-bug-or-error-again-93563342d231

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)