Η Shiba Inu “προκαλεί” την πληρωμή με SHIB στο Metaverse της καθώς ξεκινά η εκδήλωση δημόσιας πώλησης

Η Shiba Inu ανακοίνωσε την έναρξη του τρίτου σταδίου του SHIB: Η πώληση γης Metaverse, η οποία είναι μια εκδήλωση δημόσιας πώλησης. Αυτό σηματοδοτεί το τελευταίο στάδιο της εισαγωγικής φάσης των πωλήσεων γης στο Metaverse. Στην εκδήλωση ανοιχτής δημόσιας πώλησης, ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τις υπόλοιπες διαθέσιμες εκτάσεις στον χάρτη, σε σταθερή τιμή, χωρίς να χρειάζεται να κλειδώσει κανένα από τα περιουσιακά στοιχεία του οικοσυστήματος του.

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπο shib.io, συνολικά 100.595 γαίες θα ξεκλειδωθούν με την πάροδο του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εισαγωγικής φάσης, 36.431 εκτάσεις θα αποκαλυφθούν και μόλις 32.124 θα είναι διαθέσιμες για αγορά.

Ορισμένες εκτάσεις θα παραμείνουν κλειδωμένες καθώς αντιπροσωπεύουν βασικές τοποθεσίες για ταξίδια εντός του Metaverse και θα παραμείνουν ιδιωτικές για να χρησιμοποιηθούν ως κοινόχρηστοι χώροι.

Αυτοί θα αντιπροσωπεύουν δρόμους (διαδρόμους): Οδούς, Λεωφόρους και Κόμβους, ενώ οι δημόσιες εκτάσεις θα είναι διαθέσιμες προς αγορά. Εκτός από την αποκάλυψη της εκδήλωσης πώλησης δημόσιας γης, η Shiba Inu “πειράζει” επίσης την πληρωμή με τη SHIB, η οποία λέει ότι “έρχεται σύντομα”.

Νωρίτερα, η ομάδα Shiba Inu μοιράστηκε τις λεπτομέρειες ενός νέου βοηθητικού προγράμματος για το SHIB στο SHIB: The Metaverse καθώς ξεκινά η εκδήλωση προσφοράς. Το SHIB θα χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη εικόνων και λογότυπων στα οικόπεδα. Η λειτουργία θα καίει επίσης το SHIB κάθε φορά που αλλάζουν οι φωτογραφίες.

Το SHIB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ονομασία ή τη μετονομασία οικοπέδων, ενώ ταυτόχρονα καίγεται το SHIB κάθε φορά που γίνεται, προωθώντας έτσι μια ταυτότητα SHIB στο περιβάλλον. Το SHIB θα χρησιμοποιηθεί επίσης για τη μίσθωση HUBS. Τα HUBS είναι τα εδάφη με την υψηλότερη αξία (αποκλεισμένοι/δεσμευμένοι χώροι) σε ολόκληρο τον χώρο.

Σημειώνει ότι το SHIB burns και η μετονομασία θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του σταδίου δημόσιας πώλησης αφού ολοκληρωθούν και τα στάδια της προσφοράς και της εκδήλωσης κατόχου. Η ομάδα Shiba Inu δήλωσε ότι επρόκειτο να ειδοποιήσει την κοινότητα όταν η δυνατότητα είναι διαθέσιμη.

Όπως αναφέρει η WhaleStats, δύο φάλαινες Ethereum αγόρασαν συνολικά 140 δισεκατομμύρια μάρκες Shiba Inu, ή αξίας 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων, τις τελευταίες 24 ώρες με δύο συναλλαγές. Ο ιχνηλάτης ανέφερε πρόσφατα μια συναλλαγή από μια φάλαινα ETH που ονομάζεται “BlueWhale0073”, καταλαμβάνοντας την 5η θέση σύμφωνα με τη WhaleStats, η οποία αγόρασε πάνω από 86.679.001.529 SHIB, ή αξίας 2.111.500 $. Νωρίτερα, μια φάλαινα ETH που ονομάζεται “Bombur” είχε αγοράσει 54.045.382.286 ή 1.323.030 $.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Tomiwabold Olajide

Article: https://u.today/shiba-inu-teases-payment-with-shib-in-its-metaverse-as-public-sale-event-begins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)