Το BTC και το ETH θα σπάσουν τα ύψη όλων των εποχών το 2022 — Celsius CEO

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Εβδομάδας Blockchain στο Παρίσι, ο Joseph Hall της Cointelegraph συναντήθηκε με τον Alex Mashinsky, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Celsius Network, για να μιλήσει για πολλά θέματα, όπως το πού πηγαίνουν οι αγορές Bitcoin και Ether.

Σύμφωνα με τον Mashinsky, το Bitcoin (BTC) έλαβε πολύ ισχυρή υποστήριξη από περίπου 30.000 έως 33.000 $. Ο επιχειρηματίας πιστεύει ότι η πρόσφατη αγορά BTC της Terra έπαιξε σημαντικό ρόλο στη στήριξη της τιμής του BTC, μαζί με άλλα ιδρύματα που εισέρχονται στην αγορά. Ανέφερε επίσης ότι εάν οι μικροεπενδυτές συμμετάσχουν, μπορεί να οδηγήσει το BTC σε νέα υψηλά.

«Σίγουρα πιστεύω ότι η ζήτηση είναι εδώ. Επομένως, δεν βλέπω να επανεξετάζουμε τις προηγούμενες πτώσεις».
Από την άλλη πλευρά, ο Mashinsky αναγνώρισε επίσης ότι υπάρχουν μερικά «σύννεφα στον ουρανό». Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Celsius, εάν η Ρωσία συνεχίσει τις επιθέσεις της στην Ουκρανία, η πίεση θα γίνει αισθητή από τις δημόσιες αγορές. Εκτός από αυτό, σημείωσε επίσης ότι οι ενέργειες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε αρνητική συμμετοχή.

Παρά τα εμπόδια, ο Mashinsky είναι βέβαιος ότι τόσο το Bitcoin όσο και ο Ether (ETH) θα φτάσουν σε νέα ύψη όλων των εποχών το 2022. Εξήγησε ότι:

«Θα μας πάρει περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε σε νέα ύψη. Αλλά εξακολουθώ να περιμένω από εμάς να σπάσουμε αυτά τα 60.000 $ φέτος στο Bitcoin, να σπάσουμε τα $4.500 στο Ethereum.”
Σχετικά: Ο συνιδρυτής του Blockchain.com πιστεύει ότι η ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι «προοδευτικές» ρυθμιστικές αρχές κρυπτογράφησης

Εκτός από τις προβλέψεις τιμών, ο Hall και ο Mashinsky μίλησαν επίσης για άλλα θέματα, όπως οι συζητήσεις γύρω από την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και την κεντρική χρηματοδότηση. Σχολιάζοντας τις αντιλήψεις του Vitalik Buterin σχετικά με τον κρυπτονομισματικό χώρο που χρειάζεται ημι-κεντρικές λύσεις, ο Mashinsky είπε:

«Βασικά λέει, κοιτάξτε, δεν χρειάζεται να είμαστε 100% DeFi. Το CeFi και το DeFi είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και μερικές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε CeFi, μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσετε το DeFi, και αυτό κάνει ο Celsius κάθε μέρα».
Τέλος, ο επιχειρηματίας μοιράστηκε μια απλή στρατηγική συναλλαγών. Σύμφωνα με τον ίδιο, αν κάποιος αγοράσει BTC και δεν μπορεί να κοιμηθεί, «Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάρα πολύ Bitcoin». Ωστόσο, αν κάποιος αγοράσει BTC και κοιμηθεί σαν μωρό, δεν έχει αρκετό Bitcoin. «Βρείτε αυτό το γλυκό, γλυκό σημείο και απλά μείνετε μαζί του», είπε.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: EZRA REGUERRA

Article: https://cointelegraph.com/news/btc-and-eth-will-break-all-time-highs-in-2022-celsius-ceo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)