ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΕΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ NFL ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ BITCOIN

Οι Tennessee Titans θα είναι η πρώτη ομάδα NFL που θα δεχτεί bitcoin ως πληρωμή μέσω υπηρεσίας μετατροπής τρίτων.

Αρχικά, αυτή η λειτουργία θα επεκταθεί μόνο σε μεγάλες και επαναλαμβανόμενες πληρωμές ή υπηρεσίες.

Οι Τιτάνες ελπίζουν να επεκτείνουν τις πληρωμές με bitcoin σε μεμονωμένα εισιτήρια, εμπορεύματα και αγορές τροφίμων και ποτών στο παιχνίδι.

Οι Titans του Tennessee ανακοίνωσαν σήμερα ότι είναι πλέον η πρώτη ομάδα NFL που δέχεται bitcoin για βασικές επενδύσεις μέσω μιας υπηρεσίας μετατροπής τρίτου μέρους. Η δημιουργία αυτής της συνεργασίας επιτρέπει στους θαυμαστές να προσφέρουν bitcoin ως πληρωμή για εισιτήρια διαρκείας, σουίτες, PSL και ευκαιρίες χορηγίας με τις εκδηλώσεις Titans και Nissan Stadium. Εισιτήρια διαρκείας, κοστούμια, PSL και ευκαιρίες χορηγίας θα είναι διαθέσιμα στους θαυμαστές να αγοράσουν με bitcoin στο Εκδηλώσεις σταδίων Τιτάνων και Nissan.

Αρχικά, οι Titans θα επιτρέπουν στο bitcoin μόνο για μεγαλύτερες αγορές και επαναλαμβανόμενες πληρωμές, αλλά η ομάδα ελπίζει να ανοίξει την πρωτοβουλία για να επιτρέψει την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων, εμπορευμάτων και πωλήσεων τροφίμων και ποτών στο παιχνίδι.

Το Bitcoin Magazine και η UTXO Management, ένα ταμείο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με έδρα το Νάσβιλ, πρόσφεραν στενές συμβουλές μέσω μιας συνεργασίας με τους Titans, προκειμένου να φέρουν αυτή τη λειτουργικότητα στην ομάδα.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους Tennessee Titans καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους στο Bitcoin και προσφέρουμε στους θαυμαστές έναν νέο τρόπο πληρωμής», δήλωσε ο David Bailey, Διευθύνων Σύμβουλος της BTC Inc και συνεργάτης της UTXO Management. «Το 2022 είναι μια ξεχωριστή χρονιά καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επαγγελματικές αθλητικές ομάδες για να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση και την περαιτέρω μαζική υιοθέτηση του Bitcoin. Οι Titans είναι ένα κορυφαίο franchise του NFL και είναι φυσικό να ταιριάζει σε αυτή τη συνεργασία.”

Συμμετέχοντας στις τάξεις των Oakland Athletics του MLB και των Sacramento Kings και Dallas Mavericks του NBA, οι Titans θα είναι η πρώτη ομάδα NFL που θα δεχτεί bitcoin.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα  τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: SHAWN AMICK

Article: https://bitcoinmagazine.com/business/tennessee-titans-become-first-nfl-team-to-accept-bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)