Τα Batman NFT έρχονται στο Ethereum μέσω του Palm με προγραμματισμένα Metaverse Perks

Εν συντομία

  • Η DC Comics και το Palm NFT Studio θα κυκλοφορήσουν 200.000 NFT με θέμα τον Batman τον Απρίλιο.
  • Τα NFT θα συνοδεύονται από διάφορα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε εκδηλώσεις, εμπορεύματα και στοιχεία metaverse.

DC is launching 200,000 Batman NFTs. Image: Palm NFT Studio

Η συνεργασία του περασμένου φθινοπώρου μεταξύ της DC και του Palm NFT Studio για την streaming εκδήλωση DC FanDome ήταν μόνο η αρχή για τις φιλοδοξίες NFT του γίγαντα των κόμικ. Σήμερα, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν NFT με θέμα τον Μπάτμαν τον Απρίλιο που συνοδεύονται από δύο χρόνια υποσχόμενων πλεονεκτημάτων.

Ξεκινώντας στις 26 Απριλίου, η συλλογή Bat Cowl θα καλύπτει συνολικά 200.000 NFT, καθένα από τα οποία θα απεικονίζει μια τρισδιάστατη απόδοση της διάσημης μάσκας ή κουκούλας του υπερήρωα. Κάθε NFT θα είναι μοναδικό και θα αντλεί από την 83χρονη κληρονομιά κόμικ του Batman, με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, στυλ και σχημάτων μάσκας. Κάθε NFT θα κοστίζει 300 $.

Ένα NFT λειτουργεί σαν μια απόδειξη που υποστηρίζεται από blockchain που αποδεικνύει την ιδιοκτησία ενός ψηφιακού στοιχείου. Σε αυτήν την περίπτωση, τα Bat Cowl NFT θα κοπούν στο Palm, μια λύση κλιμάκωσης πλευρικής αλυσίδας Ethereum που κάνει τις συναλλαγές πιο γρήγορες, φθηνότερες και πιο ενεργειακά αποδοτικές από ό,τι στο κεντρικό δίκτυο Ethereum.

Όπως συμβαίνει με πολλά έργα σήμερα, η εικόνα που επισυνάπτεται στο NFT είναι μόνο ένα μέρος της συνολικής πρότασης αξίας. Σε αυτήν την περίπτωση, η DC έχει υποσχεθεί έναν διετές οδικό χάρτη με διάφορα χαρακτηριστικά, οφέλη και βοηθητικά προγράμματα που θα παρέχονται στους κατόχους.

Οι κάτοχοι του Bat Cowl NFT θα έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό φόρουμ θαυμαστών στον ιστότοπο της DC Universe, μαζί με πρόσβαση σε εκδηλώσεις θαυμαστών, φυσικά συλλεκτικά αντικείμενα, αποκλειστικά εμπορεύματα και περιεχόμενο πίσω από τα παρασκήνια. Επιπλέον, η DC σχεδιάζει να επεκτείνει το σύνολο χαρακτηριστικών με πράγματα όπως «ενσωματώσεις metaverse» και εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια του metaverse δεν ήταν διαθέσιμες, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Palm NFT Studio. Το metaverse αναφέρεται σε ένα πιο καθηλωτικό μελλοντικό Διαδίκτυο στο οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με avatars σε περιβάλλοντα 3D. Τα παιχνίδια που βασίζονται στο Ethereum και βασίζονται σε NFT, όπως το Decentraland και το The Sandbox είναι πρώιμα παραδείγματα.

Οι συλλέκτες που διεκδίκησαν τα δωρεάν DC FanDome NFT θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση για να αγοράσουν τα Bat Cowl NFT. Το Palm NFT Studio έδωσε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες από τα δωρεάν FanDome NFT, είπε ο CEO Dan Heyman στο Decrypt τον Δεκέμβριο. Η DC σχεδιάζει επίσης να «ενσωματώσει» τα Bat Cowl NFT σε «μελλοντικές ιστορίες», ανά κυκλοφορία.

Το Palm NFT Studio είναι ένα δημιουργικό κτίριο στούντιο στο Palm sidechain και έχει δημιουργήσει άλλα έργα στο Palm, όπως NFTs και συλλεκτικά αντικείμενα του καλλιτέχνη Damien Hirst βασισμένα στην ταινία “Space Jam 2: A New Legacy” από τη μητρική εταιρεία της DC, Warner Bros .

Το στούντιο υποστηρίζεται από το venture στούντιο ConsenSys του Ethereum, το οποίο χρηματοδοτεί επίσης το εκδοτικά ανεξάρτητο Decrypt. Τον Δεκέμβριο, το Palm NFT Studio ανακοίνωσε έναν γύρο χρηματοδότησης 27 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σειρά Β με επικεφαλής το επιχειρηματικό ταμείο M12 της Microsoft, με τη Warner Bros και άλλους επενδυτές μαζί.

Το Palm NFT Studio δεν είναι το μόνο σημαντικό εταιρικό κτίριο στο Palm. Άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν τη λύση κλιμάκωσης Ethereum περιλαμβάνουν την Candy Digital της Fanatics, η οποία ειδικεύεται στα αθλητικά NFT και έχει άδειες με τη Major League Baseball και το WWE, καθώς και η startup NFT Nifty’s, η οποία απέρριψε 100.000 NFT με βάση το The Matrix Resurrections.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Andrew Hayward

Article: https://decrypt.co/96344/batman-nfts-coming-to-ethereum-via-palm-with-planned-metaverse-perks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)