Σχολείο στο Ντουμπάι γράφει ιστορία ως το πρώτο στη Μέση Ανατολή που δέχεται πληρωμές Bitcoin και Ether

Ένα σχολείο στο Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι θα δέχεται κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum ως πληρωμή. Το Ντουμπάι είναι μια πόλη που συνέχισε να εισάγει νέους και ευνοϊκούς νόμους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και ως εκ τούτου, έχει δει την υιοθέτηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων να αυξάνεται τον τελευταίο καιρό. Το σχολείο του Ντουμπάι, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει αργότερα το 2022, έγινε το πρώτο στη Μέση Ανατολή που έχει αυτή την επιλογή.

Bitcoin και Ether για δίδακτρα
Σε μια κίνηση που είναι μια πρώτη κίνηση για την περιοχή, ένα σχολείο του Ντουμπάι άρχισε τώρα να δέχεται πληρωμές Bitcoin και Ethereum για δίδακτρα. Το σχολείο που προσδιορίζεται ως Σχολείο Πολιτών δεν είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά θα το κάνει αργότερα μέσα στο έτος. Σχεδιάζει να δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα μέσω μιας πλατφόρμας πληρωμών σε ψηφιακά νομίσματα που θα της επιτρέψει να επεξεργάζεται εύκολα πληρωμές με κρυπτονομίσματα και στη συνέχεια να τις μετατρέπει σε fiat, συγκεκριμένα σε Ντιράμ ΗΑΕ.

Το σχολείο που ιδρύθηκε από τον Δρ. Adil Alzarooni πρόκειται να ανοίξει τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο Alzarooni εξήγησε ότι το σχολείο σχεδίαζε να διαταράξει τον εκπαιδευτικό τομέα με τον ίδιο τρόπο που τα κρυπτονομίσματα άλλαζαν το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα με περισσότερους από έναν τρόπους.

Bitcoin price chart from TradingView.com

Το BTC συνεχίζει την τάση ανάκαμψης | Πηγή: BTCUSD στο TradingView.com

«Οι πολίτες διαταράσσουν τον τομέα της εκπαίδευσης επαναλαμβάνοντας κάθε στοιχείο της μαθησιακής εμπειρίας – είτε είναι ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνουν τα παιδιά μας, πώς εξοπλίζουμε τους δασκάλους μας για μέντορες, τι επιλέγουν να φορέσουν οι μαθητές μας ή τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να πληρώσουν οι γονείς. δίδακτρα», είπε ο ιδρυτής.

Όσο για τον αντίκτυπο αυτής της απόφασης στο σχολείο, ο Alzarooni πρόσθεσε.

«Με την εισαγωγή αυτής της νέας διευκόλυνσης πληρωμών, προσβλέπουμε στην ενίσχυση του ρόλου των νέων γενεών στην επίτευξη της ψηφιακής οικονομίας των ΗΑΕ. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αγκαλιάζουν την εποχή της ψηφιοποίησης, τα σημερινά παιδιά θα γίνουν οι επιχειρηματίες και οι επενδυτές του αύριο».

Αν και το σχολείο είναι το πρώτο στην περιοχή που δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα, δεν είναι το πρώτο που το κάνει. Το Pennsylvania State University έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι όταν ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές Bitcoin. Το πανεπιστήμιο που έχει εκπαιδεύσει ανθρώπους όπως ο Έλον Μασκ αποκάλυψε ότι οι φοιτητές του μαθήματος με τίτλο Οικονομικά του Blockchain και Ψηφιακά Περιουσιακά στοιχεία ήταν σε θέση να πληρώσουν για το μάθημα έξι εβδομάδων χρησιμοποιώντας BTC.

Άλλα περιλαμβάνουν το California Intercontinental University και το King’s College, που δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα για σπουδές στα σχολεία τους.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Best Owie

Article: https://bitcoinist.com/dubai-school-makes-history-as-first-in-middle-east-to-accept-bitcoin-ether-payments/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)