Η Crypto.com γίνεται ο επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ

Η FIFA ανακοίνωσε ότι η Crypto.com θα είναι επίσημος χορηγός του FIFA World Cup Qatar 2022™.

Η εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων θέλει να αξιοποιήσει την τεράστια τηλεθέαση του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού έχει δημιουργήσει πολυάριθμες συνεργασίες υψηλού προφίλ στο μπάσκετ, το MMA, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το χόκεϊ επί πάγου.

Η Crypto.com κατακτά μια ακόμη μεγάλη αγορά αθλημάτων
Η Crypto.com συνήψε συνεργασία με το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA για να επωφεληθεί από την έκθεση τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων του τουρνουά στο Κατάρ, είπε η εταιρεία στο CryptoSlate.

Η εταιρεία θα ενεργοποιήσει την επίσημη χορηγία της με διάφορους τρόπους. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες χρήστες να κερδίζουν αποκλειστικά εμπορεύματα και την παροχή ευκαιριών παρακολούθησης των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Kris Marszalek, ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com είπε ότι η εταιρεία ήταν ενθουσιασμένη που θα χορηγούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, καθώς πρόκειται να προωθήσει περαιτέρω την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας Crypto.com παγκοσμίως. Είναι επίσης μια ευκαιρία για την εταιρεία να εξερευνήσει καινοτόμους τρόπους με τους οποίους το Crypto.com μπορεί να εμπλουτίσει και να αλλάξει τις εμπειρίες των θαυμαστών των αθλημάτων παγκόσμιας κλάσης.

Πέρυσι, η εταιρεία έγινε πρωτοσέλιδο όταν εξασφάλισε τα δικαιώματα ονομασίας για το ιστορικό Staples Center στο Λος Άντζελες, που τώρα ονομάζεται Crypto.com Arena. Λειτουργεί ως επίσημος χορηγός των Philadelphia 76ers, του UFC, της Formula 1, του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χόκεϊ επί Πάγου.

Η εμβέλειά της στα μέσα ενημέρωσης υπερβαίνει επίσης τις χορηγίες. Πέρυσι, η εταιρεία δημοσίευσε τηλεοπτικές διαφημίσεις υψηλού προφίλ με αστέρια του αθλητισμού και του κινηματογράφου όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Τομ Μπρέιντι και ο Ματ Ντέιμον, στοχεύοντας σε ένα κοινό που ξεπερνά τα αθλήματα.

Ο Kay Madati, ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της FIFA, δήλωσε ότι μια παγκόσμια μάρκα όπως το Crypto.com θα βοηθήσει τον οργανισμό να αυξήσει τη δημοτικότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε παγκόσμια κλίμακα.

«Η Crypto.com έχει ήδη επιδείξει τη δέσμευσή του να υποστηρίζει κορυφαίες ομάδες και πρωταθλήματα, μεγάλες διοργανώσεις και εμβληματικούς χώρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει πλατφόρμα μεγαλύτερη εμβέλεια και πολιτιστικό αντίκτυπο από την παγκόσμια πλατφόρμα ποδοσφαίρου της FIFA », είπε σε μια ανακοίνωση.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Andjela Radmilac

Article: https://cryptoslate.com/crypto-com-official-sponsor-of-the-fifa-world-cup/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)